Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminy! Začínám se pomalu rozhlížet po prvních dětstkých botičkách. vyčetla jsem, že botičky Inch-blue (cca typ jako Robeez) jsou vhodné. Ale přitom nejsou skoro pevné. Sice celokožené, měkké, ručně šité, ale žádná pevná botička, jak se doporučuje. Kdy se teda mohou dávat? Máte s tímto zkušenosti?
A mimochodem - četly jste některá test dětských botiček v MF Dnes? Boty od Bati úplně propadly. Nejvíce chválili Fare z Val. Klobouků a Elefanten…
Perulko my nosíme podobné celokožené botičky na doma. Mrkni na www.capacky.cz - jednak tam píší, pro jaké použití se tyto botky hodí a jednak se tam dají objednat, když na to koukneš, jsou dost podobné Robeez, máme už druhé (a poslední, větší velikost už se nedělá
) a maximální spokojenost.
Jinak na střídání s Nolenkama kupuji buď Essi či Fare, nebo poslední dobou Richter. Richter dělá pěkné, kvalitní a hlavně lehké botky, škoda, že v testu nebyly. ![]()
MMCH - malá má krásný datum narození. Mám stejný, jen ten rok je o hodně jiný.
![]()
Ahoj Sajso!
Díky za odpověď! Tak to je náhoda
…takže jsi taky takový beran, jo
?
Takže jsou to první botičky na doma, jo? Já právě četla, že ty klasické papučky nejsou moc vhodné, tak jsem si říkala, že bych s těmito začala. Ale když říkáš, žes je měla i ve větších velikostech, tak jdou využívat déle, jo? Mně se právě moc líbí.
A co si myslíš o nechodících botičkách? Já dostala nějaké od kamarádky po jejích dětech, ale vůbec je nepoužívám. Přijde mi zbytečné cpát je malé na nohu. Není to jen o vzhledu?