Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj. Daji se nekde v Ostrave sehnat boty Essi? Predpokladam, ze asi v nejake lekarne. Diky moc. Verca
Verčo,
Essi jsme nekupovali, ale v Mariánkách na Přemyslovců je speciálka na dětské boty, kde se dá docela vybrat. Určitě tam mají Fare, DPK, ale Essi nevím. Pak jsou ještě Zdravotnické potřeby na Daliborově, kousek od Přemyslovců a tam mají Santé a Pegres. A o obuvi ve Špalíčku určitě víš, tam se taky dají koupit dobré botky.
Martina
jojo dají u Sýkoráku je taková prodejna obuvi na proti VZP určitě to najdeš.
ja jsem kupovala kotnikove od Essi v Porube na 17.listopadu…naproti ceste,co vede k hlavni brane fakultky je takova mala obuv…tusim ze se jmenuje Obuv Miova … ale maji tam i jine znacky…
Jana
jo a jeste jsem si vzpomnela…asi pred rokem jsem videla par modelu techto boticek (Essi) dokonce v Renu…obuv u Kauflandu v Shopping parku …od hlavnich dveri uplne vlevo…docela jsem byla prekvapena…ale ted jsem tam dlouho nebyla…
J.
My právě koupili Essi synovi (č.30, kotníkové na suchý zip za 680,–) ve zdrav. potřebách na Daliborové ulici v Mar. horách
Veliký výběr botiček ESSI mají v dětské speciálce s botama na bělském lese, bývalý julius meinl, mají taky ale veliký výběr jiných značek. chce to vidět, velký obchod, velký dětský koutek, a skoro všechny boty se žirafkou. se podívejte na www.detskeboticky.cz