Boty Essi v Ostrave

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
321
21.5.08 09:18

Boty Essi v Ostrave

Ahoj. Daji se nekde v Ostrave sehnat boty Essi? Predpokladam, ze asi v nejake lekarne. Diky moc. Verca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2649
21.5.08 09:59

Verčo,

Essi jsme nekupovali, ale v Mariánkách na Přemyslovců je speciálka na dětské boty, kde se dá docela vybrat. Určitě tam mají Fare, DPK, ale Essi nevím. Pak jsou ještě Zdravotnické potřeby na Daliborově, kousek od Přemyslovců a tam mají Santé a Pegres. A o obuvi ve Špalíčku určitě víš, tam se taky dají koupit dobré botky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
21.5.08 13:10

jojo dají u Sýkoráku je taková prodejna obuvi na proti VZP určitě to najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.5.08 14:36

ja jsem kupovala kotnikove od Essi v Porube na 17.listopadu…naproti ceste,co vede k hlavni brane fakultky je takova mala obuv…tusim ze se jmenuje Obuv Miova … ale maji tam i jine znacky…

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.5.08 14:39

jo a jeste jsem si vzpomnela…asi pred rokem jsem videla par modelu techto boticek (Essi) dokonce v Renu…obuv u Kauflandu v Shopping parku …od hlavnich dveri uplne vlevo…docela jsem byla prekvapena…ale ted jsem tam dlouho nebyla…

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JM
83
17.9.08 10:29

My právě koupili Essi synovi (č.30, kotníkové na suchý zip za 680,–) ve zdrav. potřebách na Daliborové ulici v Mar. horách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.08 14:19

Veliký výběr botiček ESSI mají v dětské speciálce s botama na bělském lese, bývalý julius meinl, mají taky ale veliký výběr jiných značek. chce to vidět, velký obchod, velký dětský koutek, a skoro všechny boty se žirafkou. se podívejte na www.detskeboticky.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková