Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
začínám se poohlížet po prvních botičkách. Dost mě zaujaly ty od DPK. Nemáte někdo zkušenost s capáčky? Líbí se mi i do Fare, Pegres.
Měli jsme capky přímo jejich. Lehounké, super se v nich malé běhalo.
Já doporučuju.
Měli jsme tyhle jako druhé, uplně první tytéž, jen jiná barva.
Taky jsme takove meli (jenom teda klucici
), jako prvni boticky. Byly super, jen se v nich trochu potila noha. Dr nam je pochvalila, tak jsou asi dobry. Ja byla spokojena.
já doporučuju, malý měl taky jako první capáčky, cenově vycházely dobře
Mně se nelíbily, přišly mi takové umělé (a ty, co jsme zrovna měli na nohách v obchodě by byly dodřené do 10 minut, jak jsem pak v praxi zjistila). Měli jsme pak od Fare a spokojenost.
Hodně maminek kupovalo i ty Pegres, cena supr, i na pohled a omak se mi líbily, ale náš synek do toho nedostal nohu přes nárt
![]()
S nártem bude taky potíž, většína klasických capáčků do kočárku neobléknem
.
Proto my jsme skončili ve Fare - tam, co vezmu, to obuje (a peněženka naříká
)
Angua píše:
Proto my jsme skončili ve Fare - tam, co vezmu, to obuje (a peněženka naříká)
Terrad píše:
S nártem bude taky potíž, většína klasických capáčků do kočárku neobléknem.
Ségřiny holky mají vysok=é nárty obě a s capkama problém nebyl. Mají dva střihy
Hledas boticky na chozeni nebo vylozene capacky (na obdobi, kdy dite jeste uplne nechodi, ale sem tam udela par krucku a obchazi nabytek)
Capacky jsem kupovala Nolen, maximalni spokojenost
a prvni domaci boticky sandalky
Ahoj, tak já nedám dopustit na tyto:
http://www.detske-boticky.cz/…18-hneda.htm.
Jen je třeba počítat s tím, že Santé má menší obuv o jedno číslo, chce to opravdu měřit.. Resut
Resuzt píše:
Ahoj, tak já nedám dopustit na tyto:
http://www.detske-boticky.cz/…18-hneda.htm.
Jen je třeba počítat s tím, že Santé má menší obuv o jedno číslo, chce to opravdu měřit.. Resut
Jenže tohle mi přijde jako klasický celorok, ty má i fare, dpk i pegress.
U dpk capek mi přijde super to, že jsou lehounké, nemají tak drapatou podrážku a sotva chodícímu dítěti (rozuměj ne moc zdatnému) se v nich chodí prostě líp.
lokofa píše:Angua píše:
Proto my jsme skončili ve Fare - tam, co vezmu, to obuje (a peněženka naříká)
Terrad píše:Ségřiny holky mají vysok=é nárty obě a s capkama problém nebyl. Mají dva střihy
S nártem bude taky potíž, většína klasických capáčků do kočárku neobléknem.
Jo, střih byl dobrý, bota seděla, ale materiál se mi u DPK nelíbil - přišly mi neprodyšné… A Pegres nedal přes ten nárt, takže Fare ![]()