Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Vim, ze uz tu par podobnych diskuzi je, nicmene mam par konkretnich dotazu, tak prosim zkusenejsi maminky a tatinky o rady…
1. hodne jsem slysela o superfitech, ale prijdou mi dost drahe - je opravdu nutne dat 1000kc za boty?
2. potrebuju boty na ted - na studeny podzim - mam koupit uz vylozene zimni?
3. mate zkusenosti s botkama od Bati? Nebo mam kupovat jen boty s Zirafkou (to taky hodne slycham)?
4. Muzete mi poradit dobre prodejny v brne, kde najdu botky za dobrou cenu (predstavuji si tak za 400-600kc) a zaroven kvalitni?
Diky!
Ahoj nevím jestli cena nebude vyšší ale chodím nakupovat na lékařskou paní ochotna a rada pomůže bitky kolem 800 kc
Za takovou cenu bych koupila zimni boty jedine ve sleve( a tak jsem to letos i udelala, u obou deti). Jinak bych zimni boty videla s cenou o hodne vys. Pokud nechces mit teda dvoje…to ale ve vysledku stejne neusetris…
@kintly Na lekarskou? To je kde?
@mroe a jake boty bys tedy povazovala za kvalitni? Napis prosim cenu a znacku, pripadne i vhodny material a kde koupit, diky.
Za 4OO ani 6OO korun rozhodně kvalitní boty nekoupíš.. leda tak u ťamanů nebo deichman - ale nekvalitní… jako kožený boty nebo i nekožený s kvalitní podrážkou rozhodně ne
Jestli nutně potřebuješ cenu jakou píšeš, tak zkus supermarkety. Ale osobně bych v velkou kvalitu takových botek moc nevěřila.
www.fare.cz www.dpk.cz www.pegres.cz to pro mensi dite, ktere tolik nechodi.
Pro vetsi Superfit, Primigi, Richter, Ecco, - ale to uz je vyssi cenova relace.
Myslim, ze dobra volba jsou i pro trochu vetsi dite boty Fare - polarisky. http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…
S cenou to neni zase az tak pravda. Leta beru detem boty zimni i jine na http://www.boty-detske.cz/…snehule.html
a vzdy byly pevne, kvalitni a cenove dostupne, napr. Elefanty loni za 670,–a pod. Vybirej s membranou
![]()
Zkus mrknout tady: http://botickarna.mimishop.cz/
Paní je moc ochotná ![]()
Ahoj, tak co vim ja tak v Brne jsem chodila nakupovat do dvou obchodu. Jeden je na Ponavce- kousek od Mahenova divadla v takove zastrcene ulicce, druhy je na Pekarske, to je obuv Ulmann s ceskyma botama pro deti a jeste jeden byl na Merhautove jo a ve meste je jeden na Masarykove lizko k hlavnimu nadrazi. Bezne ceny ceskych botu se zirafou jsou tak 800 Kc. Koupit ted jen zimni je podle me malo, bude v tom mit zaparenou nohu. Musis koupit i podzimni. Boty od Bate nemaji zirafu, tam bych nekupovala. Jo a dobre se mi osvedcily ceske Sante ty jsou v lekarnach ale ja je ted kupuju uz jen pres net a ve sleve…takze tak. Stani
A hlavně, nemusíš trvat tak moc na žirafe
všichni si pořád myslí, že žirafa spasí svět, ale není to tak
plno kvalitních botek žirafku mít nemusí ![]()
Kouam, ze mas dite rocni. Tak to mu kup urcite ještě podzimni, do zimy z nich urcite vyroste, kdybys koupila ted zimni, urcite ti vzdrzej maximalne do ledna. V pripade, ze napadne snih, stejne v nem asi nebude nejak moc behat, nebo kdyby byla ta zima fakt hdne velka, tak koupis ty zimni o neco driv. Kup ted nejake kozene vyssi, nebo s membranou, ale bez chlupu uvnitr. Moje dcera mela od prvnich narozenin do druhych 5 velikosti - zacinala s 19 a koncila s 24. Druha dcera totez.
Ani ted nemuzes koupit nejake o hodne vetsi, kdyz se uci chodit, zakopaval by.