Válenky ano-ne?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
3.10.12 19:45

Válenky ano-ne?

Pěkný večer, mám takový dotaz, líbí se Vám boty Válenky? :kytka: Chtěla bych si je koupit a popřípadě bych je koupila i dceři..Máte je některá? A jste spokojená?

**
Moc by mi to pomohlo** :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
3.10.12 19:52

Mě se taky vždy líbili, ale jen do doby než jsem si to obula na nohu. Vyzkoušela jsem levné, drahé a necítila jsem se v tom.

Dítku bych to asi nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
3.10.12 19:54

Taky se mi nelíbí, hlavně to, že odstávají od lýtka. Navíc ty, které jsem viděla na lidech v zimě, byly takové sešmajdané a ušmudlané…ale teploučko v nich asi je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.10.12 19:54

@helenkka Boužel rovnou podrážku mají :cert: trochu mě to štvě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.10.12 19:55

Mě by se na malou líbily, ale pouze pokud by byla nechodící v kočárku a to není :mrgreen: Na chození mi příjdou nepohodlný a v pražský zimních srajdách by byly hned zničený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.10.12 19:57

Já si koupila podobné ve Vagabondu, podrážka hezky pevná, i po dvou letech drží tvar, ale stály 3.000. Ty s tou obyč hladkou podrážkou jsou hned sešmajdané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
3.10.12 19:57

Nelibi se mi to a jsem na ne primo alergicka, tady v UK je to hit, ale je to opravdu osklivy pohled, jak je to hned sesmajdany, navic to rozhodne neni zdrave chozeni

• Citovat
  • Upravit
156
3.10.12 19:59

@mmonica Jojo v UK jsem to viděla na pár slavných lidech např. Shakira, Lady Gaga :mrgreen: :lol: ty, ale nosí UGG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.10.12 20:00

@mmonica souhlas, zvlast u malych deti.
ja bych si je koupila maximalne jako backory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
3.10.12 20:00

Tak dítěti bych to nekoupila určitě, ta podrážka se mi teda nelíbí, že je rovná :think: Já bych vybrala jiný botky, když je ošmajdáš budou vypadat hrozně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.10.12 20:01

Tak začnu přymýšlet o jiných botech :D :palec: přeci jen, když bych je měla už dýl, tak by vypadaly asi hrozně :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.10.12 20:02

@Dejn UGG je jako nejaka znacka jo? kdyz to nosi hlavne v desti a v lete :zed:, tak jim ani znacka nepomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
3.10.12 20:05

Mě se to líbí, ale musí být kvalitní a hlavně kvalitní podrážka, protože ty sešmajdaný pomačkaný na noze vypadají fakt úděsně. A taky je to na podzim/zimu, určitě ne do sněhu, ale to je logické už podle materiálu. Malé je taky koupím, ale jen do kočárku na parádu, určitě ne až bude chodit.

• Citovat
  • Upravit
384
3.10.12 20:08

Pravé uggs by měli být snad z ovčí kůže, myslím..Takže by něco vydržet měly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
3.10.12 20:09

Já je tedy mám a má je i moje dcera. Do festovní zimy a sněhu a sloty máme Superfity s goretexem, válenky nosíme na parádu k sukni a rourám v suché zimě. Jako funkční jedny jediné boty bych je na zimu fakt nechtěla, ale pro občasnou parádu proč ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková