Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pěkný večer, mám takový dotaz, líbí se Vám boty Válenky?
Chtěla bych si je koupit a popřípadě bych je koupila i dceři..Máte je některá? A jste spokojená?
**
Moc by mi to pomohlo** ![]()
Mě se taky vždy líbili, ale jen do doby než jsem si to obula na nohu. Vyzkoušela jsem levné, drahé a necítila jsem se v tom.
Dítku bych to asi nekoupila.
Taky se mi nelíbí, hlavně to, že odstávají od lýtka. Navíc ty, které jsem viděla na lidech v zimě, byly takové sešmajdané a ušmudlané…ale teploučko v nich asi je ![]()
Mě by se na malou líbily, ale pouze pokud by byla nechodící v kočárku a to není
Na chození mi příjdou nepohodlný a v pražský zimních srajdách by byly hned zničený..
Já si koupila podobné ve Vagabondu, podrážka hezky pevná, i po dvou letech drží tvar, ale stály 3.000. Ty s tou obyč hladkou podrážkou jsou hned sešmajdané.
Nelibi se mi to a jsem na ne primo alergicka, tady v UK je to hit, ale je to opravdu osklivy pohled, jak je to hned sesmajdany, navic to rozhodne neni zdrave chozeni
@mmonica Jojo v UK jsem to viděla na pár slavných lidech např. Shakira, Lady Gaga
ty, ale nosí UGG
@mmonica souhlas, zvlast u malych deti.
ja bych si je koupila maximalne jako backory
Tak dítěti bych to nekoupila určitě, ta podrážka se mi teda nelíbí, že je rovná
Já bych vybrala jiný botky, když je ošmajdáš budou vypadat hrozně ![]()
Tak začnu přymýšlet o jiných botech
přeci jen, když bych je měla už dýl, tak by vypadaly asi hrozně
![]()
@Dejn UGG je jako nejaka znacka jo? kdyz to nosi hlavne v desti a v lete
, tak jim ani znacka nepomuze
Mě se to líbí, ale musí být kvalitní a hlavně kvalitní podrážka, protože ty sešmajdaný pomačkaný na noze vypadají fakt úděsně. A taky je to na podzim/zimu, určitě ne do sněhu, ale to je logické už podle materiálu. Malé je taky koupím, ale jen do kočárku na parádu, určitě ne až bude chodit.
Pravé uggs by měli být snad z ovčí kůže, myslím..Takže by něco vydržet měly..
Já je tedy mám a má je i moje dcera. Do festovní zimy a sněhu a sloty máme Superfity s goretexem, válenky nosíme na parádu k sukni a rourám v suché zimě. Jako funkční jedny jediné boty bych je na zimu fakt nechtěla, ale pro občasnou parádu proč ne. ![]()