Válenky ano-ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
3.10.12 20:09

Já je tedy mám a má je i moje dcera. Do festovní zimy a sněhu a sloty máme Superfity s goretexem, válenky nosíme na parádu k sukni a rourám v suché zimě. Jako funkční jedny jediné boty bych je na zimu fakt nechtěla, ale pro občasnou parádu proč ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
3.10.12 20:14

Já mám válenky Skechers už dva roky a nemůžu si na ně stěžovat, nejsou vůbec sešmajdaný, na zimní procházky s kočárkem ideální, jsou pohodlné a kráááásně hřejou, už se na ně zase těším :-) Pro dítě ale teda podle mě rozhodně neee, nohy v nich trochu lítají a nejsou úplně zpevněné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
3.10.12 21:06

Já mám taky Skechersky a už asi čtyři roky a jsou pořád v pohodě, ale je fakt, že je nosím jenom do suchý zimy a nejsou to moje jediný boty, pak mám ještě Uggy a ty jsou perfektní a teplý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.10.14 07:52

Mě osobně se tyto boty moc líbí. Ale já si potrpím na kvalitu takže doma v botníku mám Michael Kors válenky a nemuzu si stěžovat. Stali sice 5000 jelikož byly kupované přímo v obchodu. Dceři jsem je také pořídila, ale samozdřejmě né Michael Kors, ale pridsi jenom malé velikosti jsou levnější tak má UGG. A jsme s nima dpokojene mame je uz cca třičtvrtě roku a žádne prošoupání. Takže SUPER DOPORUČUJI :hug: :potlesk: ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.10.14 08:09
@Sobotka37 píše:
Mě osobně se tyto boty moc líbí. Ale já si potrpím na kvalitu takže doma v botníku mám Michael Kors válenky a nemuzu si stěžovat. Stali sice 5000 jelikož byly kupované přímo v obchodu. Dceři jsem je také pořídila, ale samozdřejmě né Michael Kors, ale pridsi jenom malé velikosti jsou levnější tak má UGG. A jsme s nima dpokojene mame je uz cca třičtvrtě roku a žádne prošoupání. Takže SUPER DOPORUČUJI :hug: :potlesk: ;) :palec:

Promiň, asi jsi to v úmyslu neměla, ale tohle mě pobavilo. Že se zimní boty přes léto neprošoupou, to je fakt známka kvality. :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
11.10.14 08:12
@Sobotka37 píše:
Mě osobně se tyto boty moc líbí. Ale já si potrpím na kvalitu takže doma v botníku mám Michael Kors válenky a nemuzu si stěžovat. Stali sice 5000 jelikož byly kupované přímo v obchodu. Dceři jsem je také pořídila, ale samozdřejmě né Michael Kors, ale pridsi jenom malé velikosti jsou levnější tak má UGG. A jsme s nima dpokojene mame je uz cca třičtvrtě roku a žádne prošoupání. Takže SUPER DOPORUČUJI :hug: :potlesk: ;) :palec:

Tak napis po skutecne zime:-) mam uggs a teda do snehu to neni.

• Citovat
  • Upravit
15995
11.10.14 10:23

Hlavne to jsou boty na doma ;) Pripadne na ohrati noh zmrzlych po surfovani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
11.10.14 11:10
@beruska9 píše:
Hlavne to jsou boty na doma ;) Pripadne na ohrati noh zmrzlych po surfovani :D

Na doma? Ja jsem teda v tom behat lidi dost i venku. Nejen v cr, ale treba v NYC…ale je mozny, ze puvodni icel byl takovy :think:

• Citovat
  • Upravit
30
11.10.14 11:19

Že tě to pobavilo jsem rada. A jako že pisu ze je mam trictvrtě roku myslim ze bylo na prelomu zimy a jara takze… logick zapojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.10.14 11:26

@jaaaaaana : byl, ale taky je pravda, ze dziny byly puvodne pracovni kalhoty…ja jich vidim na ulicich taky plnou p*del, jelikoz jsem v zemi jejich povodu, ale jeste me to nepresvedcilo, ze behat ven v pantoflich je dobry napad :mrgreen: Ale na doma jsem si je malem poridila, v zime tady umi byt vevnitr docela kvalitni kosa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.10.14 11:29

Ale teda je pravda, ze je nosi spis turisti a ti, kterym se tady rika „bogans“ - cesky asi nejlepsi preklad „buran“ :mrgreen: A je mi uplne sumak, kolik seleeebritek je melo na nohach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
11.10.14 11:35
@Sobotka37 píše: Že tě to pobavilo jsem rada. A jako že pisu ze je mam trictvrtě roku myslim ze bylo na prelomu zimy a jara takze… logick zapojit

Obávám se, že logika právě zapojena byla… 8) ;)
Taky mě to pobavilo :)

Jinak já válenky taky ráda - ale mám „jen“ Roxy a obyč (fakt za pár kaček) od Bati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
11.10.14 11:36
@beruska9 píše:
Ale teda je pravda, ze je nosi spis turisti a ti, kterym se tady rika „bogans“ - cesky asi nejlepsi preklad „buran“ :mrgreen: A je mi uplne sumak, kolik seleeebritek je melo na nohach :mrgreen:

:mrgreen: tedy to je drsný. Ale připomínáš mi máti - ta, když mě ve válenkách prvně viděla, tak prý „No jo, důchodky. V těch musí být pohodlíčko, co?“ :zed: :lol:

A pardon za zvědavost - kde žiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.10.14 11:39

@Nik77 : Australie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.10.14 12:41

Obávám se a myslím si něco jiného, ale nevadí taky si mysli co chces je mi to a mam to vis kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková