Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Sobotka37 sorry, že píšu mimo téma. Ale máš strašně krásnou dceru.
Sobotka se zrejme nudi a dite neni ani jeji jak. zjistili v jiny diskuzi staci tu fotku zadat do googlu
slecna se zrejme o vikendu.nudi a provokuje ![]()
@tatakybl vtipne jmeno no a co že je to jiné foto vad´ tak se nekoukej ok? Dalších x lidi ma jine fotky. Vážně se nenudim vlastne jo už mě nudí to jak jste ubozí a trapní.
Takové boty bych nekoupila sobě ani dětem. Měla jsem tu čest vidět několik párů po 1 sezóně dětského nošení - podrážka na prd, bota nedrží nohu, v oblasti od kotníku po patu bota vytahaná, rozťápnutá a všichni majitelé se shodli, že na led je to s nimi o ústa a ve sněhu se rychle promáčí.
A to ja jsem je opakovane koupila. Sobe UGG a dceram z HM. Nejsou to boty na kazdodenni noseni, ale u deti predpokladam, ze maji vice paru bot na obmenu. Holky je maji po sezone na odpis, ja je budu mit letos treti sezonu.
@Sobotka37 píše: @tatakyvl to mi chceš jako říct, že mám hnusné dítě???
Nejsi trochu paranoidní? Já nikde o hnusným dítěti nic nevidím. Jen tu bylo naznačeno, že na tý profilovce není tvoje dítě. Což je samozřejmě tvoje věc, co si tam dáš za obrázek a není povinnost, mít tam svoje dítě.
Ja on napsal ja to tu netvrdím že je to moje dite rekla jsem že tohle neń moje dítě. A ze napise ze nikdo není dokonalej tak tím myslí jako co
![]()
@Sobotka37 píše:
Ja on napsal ja to tu netvrdím že je to moje dite rekla jsem že tohle neń moje dítě. A ze napise ze nikdo není dokonalej tak tím myslí jako co![]()
prostě jen to, že nikdo není dokonalej, co v tom vidíš negativního proti tvému dítěti?
Boze clovek jen neco napise a.ty skaces jak. malej smrad. Proc si v jiny diskuzi tvrdila, ze to dite na profilovce je tvoje?
docela pochybuj, ze. nejaky mas ![]()