Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky holky,
prosím o radu. Mám dvouletou holčičku, která tráví většinu dnes venku-u zvířat kde je od podzima do jara bláto a mokro. Chtěla bych jí koupit nějaké kvalitnější botičky-bude v nich většinu toho půlroku. Gumáčky, ani zateplené gumáčky mě nepřijdou ideální-nejsou nijak pevné, nemají výstuž pro klenbu.
Existují pro tak malé děti ěnjaké boty jako jsou pogumované treky pro dospělé? Co v nich nebude zima a nepropustí vodu?
Díky
Botičky s goretexem. Pokud naimpregnuješ tak nepromoknou. MAlá je nosí v dešti i sněhu a jsou super. Případně přes ně ještě hodit návlek.
A mohla by jste mi poradit nějakou dobrou značku s kterou jste spokojená?
Goretexy jsem kupovala od Superfitu, ale už jsou na mě prostě moc drahé, přestože jsem s nima byla vždycky hrozně spokojená. Teď má malá celoroční goretexy od Fare a taky spokojenost, a za 2/3 ceny Superfitek.
My kupujeme gortexovy superfity, tady ani moc jiny boty na vyber (levnejsi) nemam, jsou fakt ale vyborny, hodne toho vydrzi. U vas je teda narocnejsi teren.
Ja gumaky skoro nepouzivam. Jen kdyz fakt chce skakat v louzi.
Taky bych doporucila neco s goretexem, mala nosi take vetsinou superfit, ale nebranila bych se i jinym dobrym znackam. Treba Lowa, Meindl apod, ty nosime my s chlapem a spokojenost. Tady maji super slevy na detske trekovky: http://www.babysport.cz/…trekove-boty ![]()
Ono záleží v jaké velikosti. V těch nejmenších(dcera má teď vel.23) dělají snad jen superfit, fare, olang, keen