Botičky pro batole do mokra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
332
28.8.12 09:32

Botičky pro batole do mokra

Ahojky holky,
prosím o radu. Mám dvouletou holčičku, která tráví většinu dnes venku-u zvířat kde je od podzima do jara bláto a mokro. Chtěla bych jí koupit nějaké kvalitnější botičky-bude v nich většinu toho půlroku. Gumáčky, ani zateplené gumáčky mě nepřijdou ideální-nejsou nijak pevné, nemají výstuž pro klenbu.
Existují pro tak malé děti ěnjaké boty jako jsou pogumované treky pro dospělé? Co v nich nebude zima a nepropustí vodu?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
28.8.12 09:35

Botičky s goretexem. Pokud naimpregnuješ tak nepromoknou. MAlá je nosí v dešti i sněhu a jsou super. Případně přes ně ještě hodit návlek.

• Citovat
  • Upravit
332
28.8.12 09:47

A mohla by jste mi poradit nějakou dobrou značku s kterou jste spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
28.8.12 10:00

Goretexy jsem kupovala od Superfitu, ale už jsou na mě prostě moc drahé, přestože jsem s nima byla vždycky hrozně spokojená. Teď má malá celoroční goretexy od Fare a taky spokojenost, a za 2/3 ceny Superfitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
28.8.12 10:36

Superfity s goretexem jediná vada je pouze jejich cena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.8.12 10:50

My kupujeme gortexovy superfity, tady ani moc jiny boty na vyber (levnejsi) nemam, jsou fakt ale vyborny, hodne toho vydrzi. U vas je teda narocnejsi teren.

Ja gumaky skoro nepouzivam. Jen kdyz fakt chce skakat v louzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
28.8.12 11:05

Taky bych doporucila neco s goretexem, mala nosi take vetsinou superfit, ale nebranila bych se i jinym dobrym znackam. Treba Lowa, Meindl apod, ty nosime my s chlapem a spokojenost. Tady maji super slevy na detske trekovky: http://www.babysport.cz/…trekove-boty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
28.8.12 11:22

Ono záleží v jaké velikosti. V těch nejmenších(dcera má teď vel.23) dělají snad jen superfit, fare, olang, keen

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková