Uznají mi reklamaci bot?

2398
27.8.12 22:11

Uznají mi reklamaci bot

Asi před měsícem jsem si koupila nové značkové boty Carinii, cena 1390kč.

Měla jsem je zatím jen 2× na noze a jsem rozčarovaná.
Nevím, jak to popsat, ale pravá bota při chůzi vydává zvuky - stlačením vzduchu.
Když je rušno, nejde nic slyšet, ale když jdu prázdným obchodem, úřadem atd, slyšet to musí každý a mě je trapně.

Dnes jsem je byla reklamovat a prodavačka mi řekla, že se s tímto už setkali, ale boty jim výrobce vrátil zpět, že není důvod k reklamaci, není to výrobní vada.

Já si koupím drahé značkové boty (čekají mě pohovory - snad), ale nedovedu si představit, že vejdu do místnosti, kde bude ticho, já mám zaujmout hned prvním dojmem, ale místo mne zaujmou boty :cert:.

Reklamovali jste někdo boty z tohoto důvodu, uznali vám reklamaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2746
27.8.12 22:30

Reklamovala jsem 2× zimní boty. Vždycky, když jsem s nima vylezla na sníh, asi se někudy do podrážek nabrala vlhkost a vrzaly jak blázen. Byly to takové festovní zimní boty, uvnitř beránek (stály mě 3,5tis :oops:), no vždycky byly 1 měsíc na reklamaci, ten jejich technik se na to podíval až těsně před uplynutí reklamační lhůty, tudíž boty byly vyschlé a reklamaci neuznal.
2 roky jsem je tudíž nenosila a letos jim dala ještě šanci a kupodivu nevrzaly :think:.
Chápu, že Tě to štve, já jsem na ty pazvuky úplně vysazená :zed:.

@danik píše:
Asi před měsícem jsem si koupila nové značkové boty Carinii, cena 1390kč.

Měla jsem je zatím jen 2× na noze a jsem rozčarovaná.
Nevím, jak to popsat, ale pravá bota při chůzi vydává zvuky - stlačením vzduchu.
Když je rušno, nejde nic slyšet, ale když jdu prázdným obchodem, úřadem atd, slyšet to musí každý a mě je trapně.

Dnes jsem je byla reklamovat a prodavačka mi řekla, že se s tímto už setkali, ale boty jim výrobce vrátil zpět, že není důvod k reklamaci, není to výrobní vada.

Já si koupím drahé značkové boty (čekají mě pohovory - snad), ale nedovedu si představit, že vejdu do místnosti, kde bude ticho, já mám zaujmout hned prvním dojmem, ale místo mne zaujmou boty :cert:.

Reklamovali jste někdo boty z tohoto důvodu, uznali vám reklamaci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majulík
27.8.12 22:42

Je to výrobní vada. Bežte tam znovu a nenechte se vyhodit. Prodávala jsem boty a něco o tom vím. Někdy musíte důrazně jinak nepochodíte. Hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
2398
27.8.12 23:00
@majulík píše:
Je to výrobní vada. Bežte tam znovu a nenechte se vyhodit. Prodávala jsem boty a něco o tom vím. Někdy musíte důrazně jinak nepochodíte. Hodně štěstí

Paní prodavačka říkala, že je tam pošlou, ale že prý to nejspíš stejně neznají. Říkala jsem si, že třeba najdu na netu nějakou radu, jak na ně…
to si příště raději koupím boty na tržišti, budou stát 1/5 ceny a nebude mi líto mít je ve skříni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
27.8.12 23:05

Mně bylo řečeno, že se všechyn boty posílají do nějakého Baťova institutu do Zlína a prodavačka v obchodě se hned tvářila, že reklamaci patrně neuznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.12 16:00

reklamace

Určitě by měla být reklamace uznána je to výrobní vada :cert:

• Citovat
  • Upravit
2458
1.9.12 16:07

Stalo se mi to už vícekrát, ale hlavně u sportovních bot(tenisek), kupuji si tenisky v cenových relacích od 2000 výš a stejně někdy vržou. Někdo radil promazat podrážku, ale nevím jestli to k něčemu je a mazat sportovní boty mi nepřipadá logické. Po čase to vždycky přestalo. Prý je to tím že je v podrážce vzduchová bublina, ale netroufám si posoudit jestli je to pravda nebo blud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ayreen
19.10.12 14:09

nové boty- nepříjemné zvuky

Ahoj mám taky boty značky Carini- ted nové ( kožené polobotky) a vydávají tytéž zvuky, ale řekla jsem si, že to s nimi zkusím, jsou nové, tak doufám že jak je rozchodím tak ta stélka uvnitř splaskne a už nebudou tak „funět“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková