Botičky pro děti Adidas versus Befado

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
12.3.13 08:18

Botičky pro děti Adidas versus Befado

2,5 leté holčičce potřebuji koupit tenisky na jaro. Rozhoduji se mezi Adidas a Befado. Ty Adidas se mi zdají bytelnější a Befado jsou zase kotníčkové Prosím o zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1038
12.3.13 08:23

Vyzkoušet v čem se bude lépe chodit :) syn měl na podzim taky adidasky (2 roky) ale mě děti od mala „šmajdaj“ v kotníkových botech. Doma běhají pořád na boso tak když jim něco drží kotník je pro ně divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.3.13 08:45

Kupujeme Befado… Jsou i nekotníčkové. Mají krásné vzory. Ale já nemám ráda Adidas a Nike a spol. jako boty pro děti :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.3.13 08:48

To Pipet: A kupujete tenisky s tkaničkama nebo na suchý zip? S tím sucháčem mi přijdou lepší na nazouvání, ale ty tkaničky na mě zase působí pevnější. Potřebuji taky, aby měly hodně pevný opatek, dcerka má trošku nohy do x a botičky s pevným opatkem nám byly doporučeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
12.3.13 09:04

Befado kupuji papučky na doma a plátěné tenisky, Adidas kožené botasky na jaro. S oběma jsem spokojená, Adidasky mi dokonce schválila ortopedka- určitý typ. Jsou kožené, měkké a přitom drží nožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.3.13 09:11

@alena23 Ve dvou a půl měla kotníčkové šněrovací, ona má i úzkou nožku hubenou, tak jí lépe sednou, než sucháčové - ale už má na suchý zip, ať se může obouvat sama.
Velmi pevný opatek nevím, prostě jako tenisky… takový vyztužený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
12.3.13 09:26
@TinaAn píše:
Befado kupuji papučky na doma a plátěné tenisky, Adidas kožené botasky na jaro. S oběma jsem spokojená, Adidasky mi dokonce schválila ortopedka- určitý typ. Jsou kožené, měkké a přitom drží nožku.

Prosím, mohla by jste sem hodit odkaz, který typ? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.3.13 10:18

TO by mě taky zajímalo, který typ je schválen orotopedkou. Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
12.3.13 12:21

@claire91

Ten typ, se kterými jsme za Dr. šly, už se nevyrábí, je to víc jak 2 roky. Ale byly podobné těmto:

http://www.sportsdirect.com/…iners-022008

Dcera v nich měla ortopedickou vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.3.13 10:48

Teda jako první boty „adidasky“ teda nevim nevim :nevim:. Jsou z umělého materiálu néé? a nemaj pevnou patu. Stejně jako sobě pořizuju capartům kožený boty… je spousta prodejen a eshopu zaměřené na kvalitní dětské boty…

já třeba nakupuju v DPK v říčanech, moje segra nakupuju v DKP na francouzsky v praze (obě prodejny maj supr ochotný prodavačky) www.dpk.cz

nebo občas nakupujem ve victory magic na chodově (ale personál občas… 8) :roll: )www.victorymagic.cz

z eshopu je dobrej třeba tento: www.e-detska-obuv.cz

Určitě jsou na lepší varianty na dětský boty než „ádiny“ - můj názor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
14.3.13 16:07

@Skrei První boty, když dceři zakladatelky je 2,5roku? A já kupuji Adidasky kožené, ne umělé.

A zmiňované botky DPK jsem kupovala dceři, jsou ale hodně široké, syn má úzkou nožku. Jinak boty kupuji jedině Santé nebo Elefanten, na doma Befado. Adidasky mají na písek, odrážedlo, dcera ve školce na ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková