Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nějaký neoprenový capáky do vody? Ale přijde mi to zbytečné, radši děti učím, že kolem bazénu se neběhá.
Já klukovi kupovala v outletu adidas gumové sandálky, dobře to drželo na noze a mohl v tom i do sprchy.
@Bibi239 jo to ji budu učit, ale jak chodí, tak prostě bude velký problém ji nosit a udržet tak, aby neťapkala v těch sprchách atd.
@ivašot. teď jsem na to mrkla, měli by je mít i ve Sportisimu, to tu máme, tak to tam zkusím.
Neoprenovy capaky, ve sportisimu je teď jeste mají, kupovala jsem ke teď k moři, a tuším že podobny měli i v Tescu, jen Nevim jestli tak malinký…ale kolem bazénu já dětem dávala spis ty gumový sandslky nebo „kroksaky“, na takový to rychlý obuti, vyzutí, do sprchy do šatny je to lepší na manipulaci
TAky by mě to zajímalo, jdeme taky plavat. Jen naše má velikost 20 - 21 a nevim kde sehnat tak malé pantofle nebo „kroksky“. A taky aby si v tom nenamlela ![]()
Pěkný večer všem,
od září budeme opět chodit na plavání do bazénu a chtěla bych malé pořídit nějaké botky, aby tam nemusela být bosky a taky neuklouzla. Jenže vůbec nevím jaké
Chodí už obstojně, občas sebou kecne, takže se mi nechce vyloženě do pantoflí nebo těch crossek.
Nějaký tip?
Díky