Boty Fare

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
20.3.13 21:38

@mamartina to znám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.3.13 14:42

Nám jsou FAREČKY strašně ŠIROKÉ :?, Nemohla jsem je ani došněrovat a boty nám lítaj kolem kotníků… KUPUJEM DPK NEBO SUPERFITY :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
11.9.13 13:02

Ahojky,

potřebovala bych poradit. Dceři je 15,5m. Chodí od 13m. Na léto jsem jí zakoupila sandálky Fare (na konci června), velikost 20. Měla dost rezervu, teď jí ještě stále jsou dobré, má v nich rezervu asi půl centimetru. Ráda bych zakoupila od nich i podzimní botičky, jenomže nevím, jakou velikost. Výrobce uvádí vel 20 136mm, vel 21 142mm. Když jsem dceři obkreslila na papír nožku, tak má 12,6cm. A teď mám dilema, jestli zakoupit opět 20, nebo už 21? Příjde mi, že 20 bude mít brzy malé a 21 naopak ze začátku velké :cert: Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
11.9.13 13:07

@LadyTommy nemuzes pocitat jen obreslenou nozku, ale take patní oblouček, na to se hodne zapomina.
Je lepsi nekoho asistence, at ji drzi a ty ji postav na papir a za patu ji dej kolmo pravitko/drivko/neco, cim udelas kolmici dolu a neobkresluj, jen udelej caru pred palcem a zmer od bodu ktery si namerila od pravitka k palci nejdelsi a pak se rozhodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
11.9.13 13:15

@LadyTommy řeším to samé, jen malému je 14 měsíců a chodí od 12ti..budu mu od fare kupovat 21. Také jsem měřila i s tím patním obloučkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
11.9.13 13:16

Koupila bych 20, stejne budes za chvili kupovat zimni a do jara ti nevydrzi mozna ani 21, tak zase dalsi boty, ted jsem to taky resila. Nadměrek skoro dva cm mne pro 15m dite prijde dost…pouze muj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
11.9.13 13:33

Ahoj!

Nejdřív zkus změřit ještě jednou.

V tomhle případě bych brala 20. Jak píšou holky, tak za chvilku budeš kupovat zimní a s takhle velkým nadměrkem by to pro ni nebylo moc pohodlné.

Dle mé zkušenosti jsou boty Fare o něco větší, než většina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
11.9.13 14:51

Holky dekuju, premerila jsem znovu, pravitko kolmo k paticce a vyslo mi tech 12,5cm. Asi pujdu do mensich a kdyby ji z toho vyrostla nozka, tak pak koupim nejake levnejsi nez bude zima. Verim, ze v tomto roce prijde zima rychle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
26.1.14 10:16

Ahoj děvčata, chtěla jsem se zeptat kdo měl pro své dítě tyto botky fare s menbránou a jaké byli? Mi jsme měli vloni tyhle kotníkové a byli dobré, ale uvažuji o nízkých. Budem nám už 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
26.1.14 10:20

Jo a mám školkové děti-dvojčata a už vloni jsem každému kupovala 2páry bot od far, jedny právě ty kotní. na suchý zip-ty byli do školky a druhé na tkaničku na procházky po venku pro doma. A ted právě váhám zda-li nekoupit jen jedny.Jak to máte vy? Bydlíme na vesnici. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.3.14 10:09

Daly byste tyto botky klukovi? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.3.14 10:10
@3HE píše:
Daly byste tyto botky klukovi? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

samozřejmě mám na mysli ty modré ;) a stejně tak se ptám, jestli byste ty modré daly holce… :think: Sháním něco univerzálního… na výběr je málo…

děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
10.3.14 10:17

@3HE klukovi ano ;) holce ne, navíc každé dítě má jinou nohu takže kluci mají svoje oty a malá má typicky holčičí, navíc má hodně úzkou nohu. Moc barevně neutrálních asi nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.3.14 10:21

Já osobně bych holce ty hnědo-modré nedala. Ale to je jen otázka mého vkusu. Jinak pro kluka jsou hezké. Můj syn třeba nemůže mít superfitky, protože má širší nožičku a Fare mu jsou dobře. Taky moc nemusím tkaničky, ale to jen proto že mě nebaví je synovi pořád zavazovat. Jsou mu tři a má bačkůrky Fare na tkaničky a pak i na suchý zip a s těmi tkaničkovými si pořád hraje (vyndává je a pořád je rozvazuje). Na sucháč jsem mu dala bačkůrky do školky, aby se paní učitelky nezbláznili. Jinak měl loni celoroční Fare na ven a jsou to kvalitní botičky, vydrželi i odražedlo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.3.14 10:26

Jo a ještě, kluci většinou mají širší nožičku než holky. Dcera zase botičky Fare nechce, plave ji v tom víc noha. Takže holka má Superfitky a syn Protetika, Fare apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková