Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
maminky, ráda bych objednala dceři jarní střevíce přes e-shop Fare, protože v obchodě nikde nejsou..............nemáte někdo zkušenost s velikostmi? Jestli odpovídá velikost uvedená v milimetrech na stránkách Fare skutečnosti? Díky za odpovědi. Michaela
ahoj, my ted kupovali vel. 23 a vnitrek boty ma rovnych 15 cm
dobrý den,
my dostali botky fare pro holčičku na vítání občánků. Je to vel.19 (vnitřní rozměr bych musela změřit). Nám vyšli velikostně na zimu,takže jsme je neměli ani jednou.Což mě moc mrzí, hodně jsem o těchto botkách četla,že jsou zdravotně vynikající.
Jsou starorůžové, kotníčkové. Pokud byste měla zájem, prodala bych vám je.
muj mail je huhusa@seznam.cz
Moc nevěřte testům, které byly v nedávné době prezentovány v médiích. 1. testovali boty jedny kožené boty s plátěnýma a obyčejnýma syntetikama (která asi může vyhrát?)
2. testovali jednu českou botu s dovozem zřejmě z Číny, tedy bez konkurence
3. všimněte si, kdo uděluje certifikát Žirafa. Nerozhoduje o tom i majitel vítězné firmy?
Obuv Fare, zrovna jako Essi, DPK, Pegres či Sante jsou kvalitní, kožené a nezávadné. Každá má jen jiný střih. Bych vybírala hlavně podle něho. Jsem z Ostravy - u nás v Bělském lese máme speciálku dětské botičky MTG, kde si všechny výrobce mohu prohlédnout a vyzkoušet. Se všema jsem spokojena. Zkuste to i vy. Neuděláte chybu. Bota musí hlavně padnout na nožku. Na délku, šířku, v nártu … o tom je výběr. Lidi vybírají podle barvy, ceny, designu. Každý má jiné priority. Nevadí jim, že mají krásnou botu, která jim nepadne na nožku.
Nemáte někdo zkušenosti s touto botkou? - http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…
My máme tyto http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… a maximální spokojenost. Měli jsme i zimní boty Fare a také super.
Záleží jak budou malýmu sedět. Ale tato botka většinou sedí všem.
Já jsem s botičkama Fare maximálně spokojená. Výběr je veliký a střih dcerce také vyhovuje. Zatím ani nehodlám měnit značku. Botičky máme sandálky na doma ve vel.19 a jarní polobotky ve vel. 20. Velikost odpovídá tabulkám.
Zrovna dnes mi přišli botičky tyto http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… jsou krásný, malé jsem je v pohodě nazula, dobře sedí. Zatím malá nechodí takže v tom neposoudím ![]()
@mamartina ty máme
jsou super… dcerka v nich chodí něco přes týden. Jsou to její první venkovní botičky.
@LucieSy jj jsou hezčí než na obrázku, mám z nich opravdu radost
Já už čekám kdy chodit začne tak si je snad užije ![]()
@mamartina no jen počkejte, až si je začne okusovat a rozlepovat suché zipy
Doporučuji je naimpregnovat.
@LucieSy Impregnace mě nějak nenapadla, zítra provedu a dnes jsem jí je dala když jsme jeli do města a v autosedačce si ty sucháče hned rozlepovala ![]()
@mamartina Dáju to rozlepování také moc baví
impregnaci mi doporučili v obchodě, kde jsem je kupovala. Mě by to také nenapadlo, ale je pravda, že se méně špiní a lépe čistí.
@LucieSy Já je objednala z netu, sice u toho je papír jak se o ně starat ale to víš ten jsem jen odložila a nic nečetla ![]()