Boty na běh odolné vůči vodě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Boty na běh odolné vůči vodě?
Zdravím, doporučíte boty na běh které jsou odolné vůči vodě? Jde mě o to, že když běhám ráno tak jak je rosa a mám hned durch boty. Nějaké zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Aktuální z nákupu trailovek, prý nepromokavé se nedělají, vyřešila jsem koupí druhého páru. Ale nejsem žádný profík, čerpám z informací od prodavačky ve sportu:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedině pohorky. Nepromokavé boty na běh jsou nesmysl, během se zahřeješ a pak se přezuješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono obecně - běžecké nepromokavé boty jsou nesmysl. Jednak je vždy „nepromokavost“ vyvážený neprodyšností a to nechceš a jednak tam stejně nateče shora. Ideál je rychle dovnitř, rychle ven. Taky běhám ráno a prostě mám víc bot a střídám je. (Ale samozřejmě se vyrábí goretexové boty - za mě je to blbost, ale koupit si je a přijít si na to sám, můžeš).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Asics GTX s GORETEXovou membránou. V létě se v nich běhat nedá, ale podzim až jaro super. Další ještě Salomon nebo Lasportiva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď budou nepromokavé a nebo prodyšné. Takže chceš mít monré nohy rosou a nebo potem?
Jijak pokud potem, tak chceš buď celokožené boty a impregnovaat a nebo goretex a po nějaké době taky impregnovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Buď budou nepromokavé a nebo prodyšné. Takže chceš mít monré nohy rosou a nebo potem?Jijak pokud potem, tak chceš buď celokožené boty a impregnovaat a nebo goretex a po nějaké době taky impregnovat.
Já teda střídám silniční a trailovky s membránou a rozdíl v pocení nevidím. Je fakt, že se mi nohy moc nepotí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja mela nepromokave jen na behani v zime (ted uz je nepotrebuju), celkove to byly boty na trail. V zime mi to prijde dulezity, kdyz je hodne pod nulou, tak at nejsem od snehu hned mokra, na tom trailu se ani moc nedalo behat rychle, tak radeji boty, co vic chrani. Ale v tomto pocasi, co je ted v CR, bych mokry nohy vubec neresila. ![]()
Ja teda vzdycky mela Merrelly, ale ktery presne uz nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebo nepromokavé ponožky do libovolných bot
Já jsem zmrzlouš a mám nedokrevnost noh (takže hned bílo-fialové prsty) a v mokru nosím tyhle: https://www.nalehko.com/…-ultra-thin/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit