Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
potřebovala bych poradit nějaké vhodné boty jak na tělocvik, tak na gymnastiku pro svojí 6letou dceru. Do teď jsme měli tenisty, ale jak postupují v gymnastice, chtělo by to něco měkčího. Aby to neomezovalo pohyb nohy. Nejlépe aby to šlo použít i na klasický tělocvik.
Neznáte nějaký typ boty, který by to splňoval?
Děkuji
Dcera je mažoretka, na tréninky nosí tyto gymnastické cvičky z Decathlonu https://www.decathlon.cz/…_/R-p-160091?…
Na běžné hodiny tělocviku to ale není, je to měkká bota bez podrážky. Mají tam i variantu s podrážkou, záleží, jestli by to zase na tu gymnastiku nebylo moc tuhé.
@Lam.T a jaké mají holky z klubu? Měkké a podajné jsou tyto , ale ty zase nejsou na telocvik. Pokud chce jiz neco specialnejsiho na gymnastiku, tak to asi nebude splnovat parametry bot na beh.
Jsem byvala trenerka zavodni sportovni gymnastiky a nejlepsi je koupit gymnasticke cvicky kozene. Jsou i specialni cvicky, ale ty jsou dost drahe. Moje dcery pouzivaly gymnasticke cvicjy pouze na rozcvicku a aby nechodily po telocvicne bose, ale jinak cvicily bose. Koupila jsem jim i drahe cvicky z kuze, ale na kladine s nimi cvicila jen ta starsi
Děkuji všem za tipy. Nakonec jsem koupila měkké cvičky z Decathlonu, tak uvidíme jak budou dobré na příští hodině ![]()