Doporčute boty na tělocvik a gymnastiku

96
11.3.25 13:12

Boty na tělocvik a gymnastiku

Ahoj maminky,
potřebovala bych poradit nějaké vhodné boty jak na tělocvik, tak na gymnastiku pro svojí 6letou dceru. Do teď jsme měli tenisty, ale jak postupují v gymnastice, chtělo by to něco měkčího. Aby to neomezovalo pohyb nohy. Nejlépe aby to šlo použít i na klasický tělocvik.
Neznáte nějaký typ boty, který by to splňoval?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14615
11.3.25 13:46

Dcera je mažoretka, na tréninky nosí tyto gymnastické cvičky z Decathlonu https://www.decathlon.cz/…_/R-p-160091?…
Na běžné hodiny tělocviku to ale není, je to měkká bota bez podrážky. Mají tam i variantu s podrážkou, záleží, jestli by to zase na tu gymnastiku nebylo moc tuhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
11.3.25 13:50

@Lam.T a jaké mají holky z klubu? Měkké a podajné jsou tyto , ale ty zase nejsou na telocvik. Pokud chce jiz neco specialnejsiho na gymnastiku, tak to asi nebude splnovat parametry bot na beh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
11.3.25 13:54

Jsem byvala trenerka zavodni sportovni gymnastiky a nejlepsi je koupit gymnasticke cvicky kozene. Jsou i specialni cvicky, ale ty jsou dost drahe. Moje dcery pouzivaly gymnasticke cvicjy pouze na rozcvicku a aby nechodily po telocvicne bose, ale jinak cvicily bose. Koupila jsem jim i drahe cvicky z kuze, ale na kladine s nimi cvicila jen ta starsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.3.25 14:05

Děkuji všem za tipy. Nakonec jsem koupila měkké cvičky z Decathlonu, tak uvidíme jak budou dobré na příští hodině :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí