Šestiletý se chová jako...

Anonymní
1.3.25 20:44

Šestiletý se chová jako...

Řekněte, že v tom nejsem sama.
Už jako bezdětnou mě strašně iritovaly děti cca 5-7 let - zlobivé, skáče to do řeči, pořád se na něco ptají, přijdou jim vtipné strašné blbosti..
A přesně v tom věku je teď můj syn a mně leze na nervy :) ono to vlastně neni ani tak zlobení (to taky), ale právě ty zájmy, které jsou sice úměrné věku, ale já z toho kvetu :D směje se naprostým kravinám a očekává ode mě, že se budu taky popadat za břicho, hrozně se předvádí a chce být všude středem pozornosti. Kdo má nebo měl děti v tom věku, chápe, co mám na mysli.
Nezabijte mě za to, ale taky vám to leze na nervy? Já se snažím před ním nic nedávat najevo, ale nemůžu se folat, až vyroste :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
1.3.25 20:49

No jistě, narovinu a zcela upřímně mě kolikrát tak se. e, že už musím zasáhnout, zklidnit ho a jít se někam vydejchat, jinak bych ho nazvala re..rdovaným kromaňóncem.

• Citovat
  • Upravit
454
1.3.25 20:49

Sestilety se chova jako sestilety, to je prekvapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
1.3.25 20:55

Popravdě nevím, co přesně myslíš, nemám z našeho takový pocit. Nějaká konkrétní situace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944
1.3.25 20:59

Skáče do řeči. S tím se dá pracovat, opakovaně vysvětlovat. Že se směje? To je normální. Baví ho život, má radost, ať se směje. Není to nic špatného. Klukovina k životu taky patří. Usměrnit, vysvětlit jo. Vyvarovat nebezpečí. Ale na řetězu držet taky nejde.
Máš zdravé, živé dítě.
Dej si čokoládu na nervy nebo si jdi zacvičit, ať máš lepší náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5675
1.3.25 21:00

Naprosto ti rozumím. Nás syn (7,5roku) je úplně stejný :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
1.3.25 21:02

To ne, akorát 5-letý bývá ze školky jak urvanej ze řetězu. Tam se asi baví děti stylem kdo víc řve, ten vyhrává. Takže vždycky po nemoci, kdy je normálně klidné a vcelku poslušné dítě, se mi první, druhý den vrací ze školky jak utrženej plakát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
1.3.25 21:10

Skakani do reci me taky nebavi, ale to vim, ze prejde. vyblbovani me stve. Smeje se hodne, to jsem rada, ze je rad na svete. Ale uz jedu treti kolo a delaly to vsechny moje deti. Naopak treba u nas navic fekalni humor, ten omezil tak na 10%, nez to delali brachove. Je malej kluk, tak kdyz udela for, tak se smeju. Nekdy to sranda je, nekdy se smeju spis jemu a nekdy to hraju. Je muj a holt vtipy casem vypiluje a ten vtip dela, aby pobavil me, to je prece super. Obcas s nim musim do prace a tam se jeho forum smejou i kolegove, sefove, vsichni. Jsou z toho uplne naměkko. Vzpominaji, jak to bylo s jejich detma. Muzou se pretrhnout, kdo mu vrazi prvni bombon. Tohle je skvely vek. Roztomilost sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
1.3.25 21:25

@Winter garden o fekalnim humoru mi ani nemluv, to u nas bylo nejsilenejsi pred Vanoci, pak to zacalo polevovat. Zminila jsem se o tom ucitelce ve skolce a ta to potvrdila, ze to tam dotahl nejaky chlapecek a chytila se cela skupina deti :mrgreen: po Vanocich to nastesti zase postupne mizelo, ted uz jen malokdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
1.3.25 21:41

@blumen uz da tak jeden za den :mrgreen: a umirnenej, ze se fakt zasmejem. :mrgreen: Oproti brachum fakt slabota. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85320
1.3.25 22:05

@Winter garden ja to zase pro zmenu neznam vubec od dcery. Hodne veci od ni neznam :mrgreen: pak si casto rikam, ze ti kluci jsou proste jini od narozeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
1.3.25 22:15
@blumen píše: Více

to je jedno, kdo to tam „dotáhl“,
vždyť fekální humor jede u 6letých napříč republikou, moje dcera v předškolácích také neustále povídala hovínkové vtípky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18609
1.3.25 22:31
@Anonymní píše: Více

Jo, mam to doma. Kolikrát si říkám jestli není uplnej mental

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.3.25 22:35

Dcera má sedm a chová se úplně v pohodě, je hodná a docela rozumná, umí být i empatická. Neštve mě. Teď však čekáme chlapečka a předpokládám, že to bude úplně něco jiného, když tak vidím jiné chlapečky v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
1.3.25 22:37
@hospodki píše: Více

vždyť je to období a dělají to v tomhle věku všichni - bude hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...