Jaká značka bot pro děti? - kompromisy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4121
21.2.25 08:46

Jaká značka bot pro děti? - kompromisy

Ahoj,
potřebuji se inspirovat. Jakou značku bot pro děti kupujete? V barefoot se celkem orientuji, ale nebráním se ani kompromisům. Vím o Superfit, Protetika, DDstep, Primigi
a Decathlonu.
Dcera má úzkou nohu a dominantní palec. Syn normální nohu a dominantní palec.

Pokud budete mít tip na něco v podobné cenové kategorii jak ten Decathlon, tak budu jen ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2583
21.2.25 08:54

Kupuji protetiku. Ale jak jsi zmínila ten decathlon, tak tvrdší a těžší boty snad nemá ani lidl. Několikrát jsem tam byla s dcerou pro boty a nikdy to nedopadlo. Snad jsou dobré akorát v tom, že do nich neteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
21.2.25 09:01
@mokkk píše: Více

Ja prave slysela, ze se tam daji koupit boty odpovidajici kompromisum. Mozna jak ktere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
21.2.25 09:02

Jonap od prvních až doposud (3,5 roku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7269
21.2.25 09:18

@Nicole 1234 Joo to bych taky brala, dceři nejlíp sedí froddo a jsou to pálky… a kompromis keen nosí, ale levné to není. Ale v decathlonu mi nepříjde nic kompromisního, snad jen ty jejich cvičky. Má sice tenisky na tělák, ale je to fakt z nouze ctnost… neřekla bych že je to kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
21.2.25 09:31

Já se teda v barefoot nevyznám, barefoot nekupujeme, ale teda Decathlon má za mě hrozně tvrdý a hulvátský ty boty. V tom bych jakýkoli náznak barefoot nebo nějaké „zdravé“ obuvi teda nehledala. Decathlon mi příjde jako naprosto běžná řetězcová bota.

• Citovat
  • Upravit
1080
21.2.25 09:32

Na úzkou nohu jsou vhodné affenzahn, lurchi, affenzahn je užší v patě, ale jsou to snad nejdražší bf pro děti. Lurchi se dají koupit v hezkém stavu za pár stovek na vinted. Protetiky jsou v patě hodně široké. Na normální nohu jsou bezva Froddo, Koel nebo ta užší verze Jonap. Rovněž lze koupit za pár stovek na vinted.

Kompromisy jsou třeba keen, ty jsou široké, stejně tak camper a další. Záleží, co považuješ za kompromis. Pokud ti jde jen o tvar boty, aby nebyl špičatý, pak se v decathlonu dá něco najít, ale jak už je zde zmíněno, jsou to hodně tvrdé boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
21.2.25 09:38
@BarSu píše: Více
Čistě ze zvědavosti: V čem jsou onošené boty, které si někdo vychodil na svoji nohu lepší, než nebf boty?
Vždyť to tomu dítěti musí ničit nohu víc, jak tvrdá podrážka..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
21.2.25 09:45
@Markéta188 píše: Více

Bf boty totiž nevychodis na ničí nohu (naprostou vetsinu)…nemá se na nic totiž co vyslapnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
21.2.25 09:47
@Nicole 1234 píše: Více

Výjimečně. Syn má úzkou nohu, jedeme v bf ale má z Decathlonu 1 typ tenisek, který ujde. Na tělocvik stačí…
Jinak za par stovek prostě solidní boty nekoupíš, no…aspoň já nikde nic nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7269
21.2.25 09:48
@Beruska999999 píše: Více

ono toto se říká, ale já tomu až tak moc nevěřím.. i tak dítě má jinak kotník, více dopada na jinou stranu nohy… a i tak… nevím nooo.. jako jooo kontroluje se zda není ochozená podrážká a tak. Jako já bf prodávám dále, ale nekoupila bych nošené. Boty vždy má dcera nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
21.2.25 09:54
@KKK85 píše: Více

No jako jo, chce to koukat…na některých se dají sesmajdat podrážky, některé, které mají trochu spevneny opatek, tak tam teoreticky pri velke valgozite asi muze…mě přišlo, že to bylo spíš u těch menších velikosti, co mají kluci teď (jsme někde kolem 32-35), tak už do nevídám. A takové Leguana nebo synator má Xera tenisky, které zmacknes do kuličky, ty fakt neproslapnes. A rozhodně ne stylem jak klasické boty.
Máme i nové i z druhé ruky a bez problemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
21.2.25 10:07

Mne jde hlavne o tvar spicky a taky, aby to nebyli uplny kopyta.

Dneska pro neco do Decathlonu jedu, tak se schvalne mrknu.

Ja prave pro tu starsi (4 roky) uz chci kupovat novy. Ale mate pravdu, ze jsou to palky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.2.25 10:10

U nas taky nejoblibenejsi Jonap, vsechny krome letosnich zimnich (ty ma Froddo) mel od nich a nemuzu si stezovat, i ty Frodda jsou dobre, bohuzel cenove jsou holt drazsi, ale za zdravou nohu ditete mi to stoji ;) v Decathlonu maji supr vyber, ale teda jako kompromis bych je nebrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
21.2.25 10:19

Dceři seděly Froddo a Protetika. Pak se jí změnila noha a teď má značku Fare. Strašně záleží na botě a není záruka, že od stejné značky budou sedět všechny boty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí