Boty s membránou pro dospělé

12651
13.9.14 11:38

Boty s membránou pro dospělé

Potřebuju radu:

Chi si koupit nepromokavé boty s membránou. Nebudu v nich chodit nějaké velké túry, jde mi spíš o procházky s kočárem a na hřiště v propršeném podzimu. Proto do nich taky nechci investovat velké peníze, takže třeba merrellky za tři tisíce jsou hodně mimo.

Poradíte po jaké značce nebo kde se koukat? Ideálně do 1500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
13.9.14 11:58

http://www.shop-sport.cz/…v-hneda.html

Mám tyhle, jsou sice kousek nad tvůj limit, ale asi bych investovala. Nejsem v nich sice zrovna za dámu, ale ten luxus kdy jsem s nima strávila fakt celej den v dešti a noha pořád v suchu, ten mi za to docela stojí.

Edit - a koukala bych třeba ve sportisimu, je tam slušný výběr řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.9.14 12:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.9.14 12:09

@jessikka mám tyhle a nemůžu si je vynachválit… vypadají lépe než botasky, jsou lehoučké a nohy jsou jak v bavlnce… http://www.obuvcomfort.cz/…9320-01.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.9.14 12:13

Ve Sportisimu mají teď v akci novinku Reeboky za 1399,–Kč moc pohodlné asi u mě vyhrají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.9.14 13:13

Panebože. :roll: Vy říkáte botám ze sportisima kvalitní a nepromokavé? Každý podle svého stylu. Já bych tento druh obuvi přirovnala teniskám na zahradu.
JESSIKKA:Pokud mohu doporučit kvalitní obuv, tak ASOLO, SALEWA, atd. KAždopádně záleží na noze, jak se v nich budete cítit. Já mám obuv ASOLO, kterou používám jak na hory, tak do města a jsem spokojená. Určitě doporučuji membránu GORETEX, spojenou s podrážkou VIBRAM. Záleží, kolik chcete investovat do obuvi. Nicméně mě mé boty stály 4999,– kč, ale mám je už pátým rokem a jem velmi spokojená. Ze zdravotních důvodů můžu uvést to, že jsem měla ostruhy na patách. Když jsem si koupila kvalitní boty, tak mi „zmizely“.
Jde o to, že když boty, tak kvalitní a musí se v nich člověk i cítit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.9.14 13:37

Anonyme, ty jsi fakt hrdina :roll:
zakladatelka napíše, že za 3000,– jsou na ni drahé a ty doporučíš za 5000,– :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
13.9.14 13:48

Ahojky, mám ted nově koupené boty-přesně tyhle-http://www.rockpoint.cz/boty-tnf-w-wreck-gtx-lady-336489.html a nemůžu si je vynachválit. Je to trochu víc než 1500kč, ale stojí za to. Já osobně je měla za 1600kč, takže opravdu super cena. Měli 50 % slevy poslední víkend v srpnu. Mě se na první pohled moc nelíbily, manžel si je koupil taky-pánský jsou tmavě hnědý a mě osobně se líbí víc, ale k černým sportovním kalhotám vypadají moc pěkně. I k riflím. No prostě za mě spokojenost. třeba má tato značka i jiné levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
13.9.14 13:50
@Anonymní píše:
Panebože. :roll: Vy říkáte botám ze sportisima kvalitní a nepromokavé? Každý podle svého stylu. Já bych tento druh obuvi přirovnala teniskám na zahradu.
JESSIKKA:Pokud mohu doporučit kvalitní obuv, tak ASOLO, SALEWA, atd. KAždopádně záleží na noze, jak se v nich budete cítit. Já mám obuv ASOLO, kterou používám jak na hory, tak do města a jsem spokojená. Určitě doporučuji membránu GORETEX, spojenou s podrážkou VIBRAM. Záleží, kolik chcete investovat do obuvi. Nicméně mě mé boty stály 4999,– kč, ale mám je už pátým rokem a jem velmi spokojená. Ze zdravotních důvodů můžu uvést to, že jsem měla ostruhy na patách. Když jsem si koupila kvalitní boty, tak mi „zmizely“.
Jde o to, že když boty, tak kvalitní a musí se v nich člověk i cítit. :kytka:

Panebože :roll: Necheš se zklidnit? Zrovna ve Sportisimu koupíš Salomony s podrážkou Vibram a s Goretexem například. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.9.14 14:13
@Edita27
@Anonymní píše:
Jde o to, že když boty, tak kvalitní a musí se v nich člověk i cítit. :kytka:

Jasné ostruhy zmizí jedině z botu za 5tis. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.14 14:23
@marmelada78 píše:
Panebože :roll: Necheš se zklidnit? Zrovna ve Sportisimu koupíš Salomony s podrážkou Vibram a s Goretexem například. :roll:

Salomony,které se rozpadnou po chvilce…Sportisimo,proslulé „novinkami u nás“ a jinde v zemích se to prodává ve výprodejích.
V příkladu: ADIDAS boty ze sportisima s goretexem se rozpadly mojí známe za tři měsíce.A to v nich nechodila po horách,ale na procházky s dítětem.Když je reklamovala,tak jí reklamaci uznali a vrátili jí peníze.Aspoň že tak. Když se člověk zamyslí,tak asi by pěníze nevraceli,kdyby ty boty byly kvalitní.

@vercadr píše:
@Edita27Jasné ostruhy zmizí jedině z botu za 5tis. :) :) :)

Já jsem nenapsala, že ostruhy zmizí z botů za 5tisíc. Ale napsala jsem, že z kvalitních botů. To je rozdíl. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.14 14:25
@Pipet píše:
Anonyme, ty jsi fakt hrdina :roll:
zakladatelka napíše, že za 3000,– jsou na ni drahé a ty doporučíš za 5000,– :mrgreen:

Já jsem jí nic nedoporučila. Tím jsem jí chtěla napsat, že do kvalitních botů by měla zainvestovat. Navíc, když boty vydrží několik let, tak si nemusí kupovat každý rok nějaké a tím spíše ušetří. ;)

• Citovat
  • Upravit
1575
13.9.14 14:27
@Edita27 píše:
Ahojky, mám ted nově koupené boty-přesně tyhle-http://www.rockpoint.cz/boty-tnf-w-wreck-gtx-lady-336489.html a nemůžu si je vynachválit. Je to trochu víc než 1500kč, ale stojí za to. Já osobně je měla za 1600kč, takže opravdu super cena. Měli 50 % slevy poslední víkend v srpnu. Mě se na první pohled moc nelíbily, manžel si je koupil taky-pánský jsou tmavě hnědý a mě osobně se líbí víc, ale k černým sportovním kalhotám vypadají moc pěkně. I k riflím. No prostě za mě spokojenost. třeba má tato značka i jiné levnější.

Super. :palec: V rockpointu jsou bezva boty. A nestojí 5000,–. Ale hlavně jsou kvalitní. Perfektní výběr. Tedy pokud nepotřebujete letošní „novinky“, tak se dají koupit v super akci. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
13.9.14 14:27
@vercadr píše:
@Edita27Jasné ostruhy zmizí jedině z botu za 5tis. :) :) :)

Ale já to nenapsala.To byl někoho jinýho příspěvek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.9.14 14:32

@Edita27 omlouvam se špatně jsem vložila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková