Boty z Daichmana

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
23.3.15 09:17
@8-P píše:
Já v Daichmanu boty malýmu párkrát koupila, ale ne ty jejich značky, ale pumy nebo adidasky… jo a pak sem tam loni koupila a letos chci zase, ty obyč tenisky za 150 na zahrádku do školky… tam nemusí ničit drahé botky :think:

ja jsem chtela koupit klukovi adidasky „na litacku“ jako levnejsi variantu, prece jenom musi mit minimlane dvoje na jaro. no a krome toho, ze jsou skoro vsechny ty adidasky, pumy atd desne tvrde, tak jsem jeste byla v soku, ze jsou vetsinou cele synteticke. uz ani adidasky za 700kc nejsou kozene 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
23.3.15 09:21

Kupuji tam synovi většinou sandálky a botasky u Bati v březnu, když jsou v akci ze 800,– na 400,– - výprodej loňské kolekce. A vydržely celý rok. Jinak jsme měli např. jedny minulý rok náhradní, když vyrostl koncem února z drahých, tak jsem koupila v Albertu ve výprodeji nějaké za 300,– - a odchodil v nich letos celou zimu a to jsem minulý rok koupila právě levné, že to bude mít jen pár týdnů. Jinak mně se líbí třeba Buggy kolem 700-800,– - jsou softhellové, máme je jako druhé botky.
Jinak se mi líbily botasky ve Sportisimu.

Fare nosí syn kamarádky a vzhledově mi přijdou nemoderní, nevím, zda by to syn dal na nohu.

JO a ještě když jsem viděla jak s botkama ve školce zachází, jak si je nerozepne a rve se to nich, tak odmítám za ně dávat přes 1000,– a s tím, že potřebuje minimálně dvoje + sandálky, holinky a pláťáky a to pro dvě děti. Takže pro mě boty kolem a přes 1000,– podle mě neodpovídá poměru cena a kvalita, stejně z nich vyroste za pár měsíců a je to placení jen za reklamu, značku a zaplacení se certifikátů.

Četla jsem, že se nesmí u nás prodávat neatestovaná dětská obuv - samozřejmě v kamenných prodejnách a ty certifikace je jen o zaplacení a pak se zvýší cena botky. Takže já chci platit za užitek a ne za zaplacení reklamy a certifikace.

Příspěvek upraven 23.03.15 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
23.3.15 09:28

Do skolky davam stejne boty jako na vyslap do mesta. K cemu mu budou kvalitni na obcasnou prochazku, kdyz pak denodenne travi par hodin venku ve smejdech :think:?

• Citovat
  • Upravit
4243
23.3.15 09:35

@Poison Eve
Přesně. My máme spíš všechny střední kategorie koupené ve výprodejích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.3.15 10:09

V Deichmannu kupuju boty pro sebe i pro syna, mame uzke nohy a sedi nam znacka Venice.. vetsinou i po sezone byvaji hezke..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková