Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@8-P píše:
Já v Daichmanu boty malýmu párkrát koupila, ale ne ty jejich značky, ale pumy nebo adidasky… jo a pak sem tam loni koupila a letos chci zase, ty obyč tenisky za 150 na zahrádku do školky… tam nemusí ničit drahé botky
ja jsem chtela koupit klukovi adidasky „na litacku“ jako levnejsi variantu, prece jenom musi mit minimlane dvoje na jaro. no a krome toho, ze jsou skoro vsechny ty adidasky, pumy atd desne tvrde, tak jsem jeste byla v soku, ze jsou vetsinou cele synteticke. uz ani adidasky za 700kc nejsou kozene ![]()
Kupuji tam synovi většinou sandálky a botasky u Bati v březnu, když jsou v akci ze 800,– na 400,– - výprodej loňské kolekce. A vydržely celý rok. Jinak jsme měli např. jedny minulý rok náhradní, když vyrostl koncem února z drahých, tak jsem koupila v Albertu ve výprodeji nějaké za 300,– - a odchodil v nich letos celou zimu a to jsem minulý rok koupila právě levné, že to bude mít jen pár týdnů. Jinak mně se líbí třeba Buggy kolem 700-800,– - jsou softhellové, máme je jako druhé botky.
Jinak se mi líbily botasky ve Sportisimu.
Fare nosí syn kamarádky a vzhledově mi přijdou nemoderní, nevím, zda by to syn dal na nohu.
JO a ještě když jsem viděla jak s botkama ve školce zachází, jak si je nerozepne a rve se to nich, tak odmítám za ně dávat přes 1000,– a s tím, že potřebuje minimálně dvoje + sandálky, holinky a pláťáky a to pro dvě děti. Takže pro mě boty kolem a přes 1000,– podle mě neodpovídá poměru cena a kvalita, stejně z nich vyroste za pár měsíců a je to placení jen za reklamu, značku a zaplacení se certifikátů.
Četla jsem, že se nesmí u nás prodávat neatestovaná dětská obuv - samozřejmě v kamenných prodejnách a ty certifikace je jen o zaplacení a pak se zvýší cena botky. Takže já chci platit za užitek a ne za zaplacení reklamy a certifikace.
Příspěvek upraven 23.03.15 v 09:43
Do skolky davam stejne boty jako na vyslap do mesta. K cemu mu budou kvalitni na obcasnou prochazku, kdyz pak denodenne travi par hodin venku ve smejdech
?
@Poison Eve
Přesně. My máme spíš všechny střední kategorie koupené ve výprodejích.
V Deichmannu kupuju boty pro sebe i pro syna, mame uzke nohy a sedi nam znacka Venice.. vetsinou i po sezone byvaji hezke..