Boty z Daichmana

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
23.3.15 08:29

Boty z daichmanu

Myslíte že je velký rozdíl boty z daichmanu a např. Fare? Dávali by jste boty z daichmanu dítěti 3 roky? Dítě zatím žádnou vadu nohou nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5822
23.3.15 08:33

@henry7 záleží spíš na značce, než na názvu obchodu. Deichmann prodává několik zneček obuvi. Zpravidla platí, že čím levnější, tím větší šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 08:36

To si nevybereš. Já jsem synovi kupovala vloni botasky od Batě - říkala jsem si značka, vydrží. Stály asi pětistovku, a hned po první procházce je měl okopané, po měsíci oloupanou barvu, vypadaly jak několik let nošené. Takže ani záruka nákupu v renomovaném obchodně ti nepomůže :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.3.15 08:42

V Deichmannu bych koupit tak „druhorade“ boty - gumaky, gumove boty k vode atd. jinak oni maji opravdu ruzne znacky. nektere jsou vylozene priserne - levny material, blbe provedeni. nektere jsou normalni, ale vylozene dobre boty pro dite jsem tam nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.3.15 08:44
@Pavlína Kr. píše:
To si nevybereš. Já jsem synovi kupovala vloni botasky od Batě - říkala jsem si značka, vydrží. Stály asi pětistovku, a hned po první procházce je měl okopané, po měsíci oloupanou barvu, vypadaly jak několik let nošené. Takže ani záruka nákupu v renomovaném obchodně ti nepomůže :-(

dosla jsem k nazoru, ze dobre boty pro dite za 500 proste nekoupis (pokud nemas extra stesti na extra slevu) a holt za dobre boty clovek vysoli tisicovku min. :roll:
nicmene, nez kupovat za tisicovku boty u Bate atd. tak uz prechazim na Geoxy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.3.15 08:45

Dávala bych takovou botu, která má ohebnou podrážku, širokou přední část a pevný opatek. A to většina bot z Deichmanna nesplňuje. Byla jsem tam v týdnu a schválně jsem sahala na kde co. Většina bot měla tak brutálně tuhou a tvrdou podrážku, že bych to dítěti nenazula. Takže spíš než na značku bych koukala na botu jako takovou. Zrovna Fare má většinou taky pěkný prkna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.3.15 08:45

Fare jsou pro me dost tvrdy a podrazka rychle odejde. Elefanten z Deichmanna jsou dobry, ovsem cenove mozna vic nez ty Fare. Dobra bota se da najit i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.3.15 08:47
@henry7 píše:
Myslíte že je velký rozdíl boty z daichmanu a např. Fare? Dávali by jste boty z daichmanu dítěti 3 roky? Dítě zatím žádnou vadu nohou nemá.

Myslel jsem Fare jsou zdravotní se zirafou a z daichmanu asi zdravotní nejsou jestli nemohou nějak uškodit dítě 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
23.3.15 08:48

@Fima jeste nekupuju boty, ale zkousela jsem na omak ty Fare a to je hruza!! Dyt je to tvrde jak drevo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.3.15 08:48

Příspěvek upraven 25.10.19 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.3.15 08:54
@Nikolllet píše:
@Fima jeste nekupuju boty, ale zkousela jsem na omak ty Fare a to je hruza!! Dyt je to tvrde jak drevo..

Jo, většina Fare má děsný podrážky. Od nich už kupuji jen papuče do školky. Ty mají fajn a klukovi se tam hlavně problémů vleze vložka. Měly jsme Fare tenisky (ty byly taky fajn) a dvoje sandále. Ty první měly podrážku děsnou, ty druhé měly krásně ohebnou, ale během léta je kluk totálně dorasoval. Takže zatímco třeba Superfit vypadají pořád jako nové, tak Fare jsou po sezóně na vyhození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
23.3.15 08:58

Já v Daichmanu boty malýmu párkrát koupila, ale ne ty jejich značky, ale pumy nebo adidasky… jo a pak sem tam loni koupila a letos chci zase, ty obyč tenisky za 150 na zahrádku do školky… tam nemusí ničit drahé botky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.3.15 08:59

Jo Fare backory jsou super, ty taky kupuju do skolky. Zirafa nic neznamena, ji kdo si ji zaplati.Bota ma byt ohebna a siroka v prstech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.3.15 09:01

Do skolky davam dobry boty. Nechapu proc by hodiny mela byt v blbych jen aby neco neznicila. Je to blbost. Melo by to byt naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.3.15 09:15
@Run píše:
Do skolky davam dobry boty. Nechapu proc by hodiny mela byt v blbych jen aby neco neznicila. Je to blbost. Melo by to byt naopak.

no presne tak. kdyz uz ty boty koupim za tolik penez, tak at je maximalne dobije driv nez z nich vyroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková