Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nepochopila jsem, jestli je boule uvnitř nebo na vnějších pyscích. V tom druhém případě bych tipovala zánět / ucpání Bartholiniho žlázky. Ať tak či onak, doporučuji návštěvu doktora
.
@PenelopaW bartholinka by ji ale bolela jako pr.se ![]()
Nenahmatala sis cipek? Jak hodne to uvnitr znas? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoje, potřebovala bych poradit. Dnes jsem si jen tak zkoušela jít “dovnitř” a nahmatla jsem tam nějakou bulku. Asi na délku ukazováčku a velká jako třešně. Je z přední strana a úplně tvrdá a jakoby hrbolatá. Nevím ještě to tam bylo i dřív.. Nevíte co by to mohlo byt?děkuju
Mně řekla doktorka že tam mám varixy, taky jsem tam nahmatala bouličku, prý se to vytvoří v těhotenství,
@Anonymní píše:
@Ou kdyby to byl G bod cítila bych něco při dotyku?
Pokud nejsi vzrušená, tak spíš ne.
@1mila2 to právě nevím, jako moc hluboko se nedostanu zejo, ale je to hluboko na délku ukazovacku. Proste boulicka a uprostřed je “propadlina” nebo jak to popsat ![]()
@mamule42 to snad ne 😳 ale v sobotu ráno jsem si dělala test a negativní
@Anonymní píše:
@mamule42 to snad ne 😳 ale v sobotu ráno jsem si dělala test a negativní
Já měla na mysli, až ke konci těhotenství, kdy se utlačují žíly, pokud nemáš ještě děti, tak to může být i něco jiného. Je mi záhadou že nikde jinde křečový žíly nemám, jenom tam.Pro klid duše zajdi na prohlídku, za to nic nedáš.
@Anonymní píše:
@1mila2 to právě nevím, jako moc hluboko se nedostanu zejo, ale je to hluboko na délku ukazovacku. Proste boulicka a uprostřed je “propadlina” nebo jak to popsat
Děložní čípek. Kolik ti je? Zkus si o tom něco přečíst, uděláš lépe než zakládat diskuze. Měla bys vědět co tam dole máš
@Anonymní píše:
@Ou kdyby to byl G bod cítila bych něco při dotyku?
Bolest palce na leve noze…Je to cipek urcite
,pro klid duse gynda ![]()
Ahoje, potřebovala bych poradit. Dnes jsem si jen tak zkoušela jít “dovnitř” a nahmatla jsem tam nějakou bulku. Asi na délku ukazováčku a velká jako třešně. Je z přední strana a úplně tvrdá a jakoby hrbolatá. Nevím ještě to tam bylo i dřív.. Nevíte co by to mohlo byt?
děkuju