Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@erenza Vypadá to stejně, já bohužel foto nemám… ale taky bylo v okolí červeno… Ale samozřejmě může to být i něco jiného než u nás
.
Příspěvek upraven 08.10.14 v 12:27
Tak uvidíme. Ještě mu to máznu tou třezalkou a třeba to splaskne. ![]()
@erenza tak jo, uvidíš ráno, jak to bude vypadat
. Tak přeji, ať to brzy vymizí!!
Podle fotky bych si tipla to štípnutó od hmyzu, teď je toho plno.
@Eiculinka
Díky ![]()
@ivašot.
No včera lítal po lesoparku, mně teda nepřišlo, že by kolem mě lítala nějaká havěť, ale třeba ho něco potkalo. |
Doufám, že je to ono, za 14 dní jedeme na dovču a fakt se mi teď nějaký lítačky po doktorech nehodí ![]()
Obnovuji téma. Minulý pátek očkování MMR. Dnes má syn viditelné boule mezi čelisti a uchem. Podle mě jsou to zvětšené uzliny. Ale hodně. Když otočí hlavu je to vidět. Vel. Jako vlašsky orech
. Zítra jdeme k dětské. Žádné reakce po očkování vůbec neměl. Má někdo podobnou zkušenost.?
@lampicka11 nemá priusnice? Já jako malá po naockovani mmr prodělala spalnicky, jakože na mě ta vakcína měla opačný vliv, místo abych získala imunitu sem tu nemoc prodělala. Volala bych hned dr.
@Kriss Tina no napadlo me to. On nemá ale ani teploty nic.. ![]()
Měli jsme to v prvních měsících, ne teda až velikost vlašského ořechu. Byly to zvětšené uzliny způsobené zánětem, který v těle probíhal. Malý měl moc rozjetý ekzém, do toho bacil v očičku co si dovezl z porodnice. Prostě toho na něj bylo moc. Byla jsem z toho nervózní že s tím dr nic nedělá, ale odeznělo to samo, přesně jak řekla. Každopádně jsme v toto období vůbec neočkovali, měl co dělat sám se sebou.
Asi bych cinkla dr pro svůj klid. Třeba tělo bojuje s očkováním.