Boulička tam dole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
21.3.12 20:07

ahoj ja jsem to taky mela a musela jsem jit na zakrok…rano me uspali,rozrizli mi to a odsali pak zasili a na druhy den domu …narkozav pohode a bolest temer zadna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
21.3.12 20:34
andre20a píše:
ahoj ja jsem to taky mela a musela jsem jit na zakrok…rano me uspali,rozrizli mi to a odsali pak zasili a na druhy den domu …narkozav pohode a bolest temer zadna :-)

Tak to Ti gratuluju… :kytka: Já kvůli těm bolestem musela zůstat den navíc a potom další tři týdny jen na Ibalginech…bolesti příšerné.
Nicméně teď, po měsíci po operaci už je to vcelku „gut“, akorát mi gynekolog nechal zarůst stehy…když mi je předevčíry vytahoval, myslela jsem, že mu bolestí snad ukopnu hlavu. :cert: Hlavně…že je podle něj všechno v pořádku!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.3.12 07:12

teda to se divim ze ti tam nedal ty vstrebavaci…ja je tam mela. Kazda to mame jinak ja treba mela brutalni laparku a fakt ne moc dobre zkusenosti a vetsina holek tu pise ze je to brnkacka… 8) Hlavne ze jsi v poradku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
22.3.12 07:44
andre20a píše:
teda to se divim ze ti tam nedal ty vstrebavaci…ja je tam mela. Kazda to mame jinak ja treba mela brutalni laparku a fakt ne moc dobre zkusenosti a vetsina holek tu pise ze je to brnkacka… 8) Hlavne ze jsi v poradku :potlesk:

No, byly tam vstřebávací, jenže … doufám, že si to myslím dobře…kvůli tomu, jak jsem to měla veliké a zhnisané do hloubky (v nemocnici mi doktor říkal, že museli škrábnout i stydkou kost) :,( …zkrátka zašité to mám úplně hrozně. A právě několik stehů bylo tak pevných, že mě stahovaly. Pokaždé, když jsem si na to u gynekologa stěžovala, tak mi řekl, že je to marné, hojí se to. Houby hojí…normálně mi ty stehy nechal zarůst…debil. :cert: A to jsem si je ještě musela vytahovat sama, protože bylo nechutné, jak mi čouhaly ven. Takže několik jsem si jich vytáhla doma a asi tři, které byly zarostlé mi vytáhnul on. Nicméně pořád ještě nejsou všechny a zase to mám takové, které nejdou jen „potáhnout“. :,( No, je to hrůza…podruhé bych tok daleko nenechala zajít. Teď už o existenci té hnusné žlázy vím, takže si to budu hlídat sama a nenechám to svému gynekologovi (ten mi to hlídal tři roky-pitomec). :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.12 17:16

Ahoj, potřebovala bych poradit.Asi před dvěma týdny jsem si našla při holení bulku.Co jsem četla tak diskuse každý bulku měl vevnitř nebo u poševního vchodu. Já mám bulku nahoře, nevím jak to popsat, prostě v místě kde se holím. Celou dobu jsem doufala, že zmizí ale nezmizela. Bulka je tvrdá a nepříjemná, před pár dny trošku bolela nebyla to nějaký strašná bolest ale bylo to nepřijemný..Nevíte někdo co by to molo být? Jsem z toho celkem nervózní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.12 17:43
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit.Asi před dvěma týdny jsem si našla při holení bulku.Co jsem četla tak diskuse každý bulku měl vevnitř nebo u poševního vchodu. Já mám bulku nahoře, nevím jak to popsat, prostě v místě kde se holím. Celou dobu jsem doufala, že zmizí ale nezmizela. Bulka je tvrdá a nepříjemná, před pár dny trošku bolela nebyla to nějaký strašná bolest ale bylo to nepřijemný..Nevíte někdo co by to molo být? Jsem z toho celkem nervózní.

Podle mě je to holením. Zarostlý chloupek. Mám jednu malou těsně nad velkými stydkými pysky. A taky se mi občas udělá v tříslech, ale to si nejsem jistá, jestli je to zanícená cibulka chloupku, nebo zduřená uzlinka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5533
10.10.12 17:45

Řekla bych, že to bude zarostlý chloupek. Stačí ho vytáhnou jehličkou a bulka brzy zmizí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.12 18:31

Zarostlí chlup to určitě není. Je to tak 1–1,5cm velký a tvrdý. Zarostlí chlup bych poznala, ten to určitě není. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
431
10.10.12 18:42

Zarostlý chlup…Dokáže udělat i 3 cm kameně tvrdou bulku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
10.10.12 19:02
@Anonymní píše:
Zarostlí chlup to určitě není. Je to tak 1–1,5cm velký a tvrdý. Zarostlí chlup bych poznala, ten to určitě není. :nevim:

Měla jsem něco hodně podobnýho a byla to rozpadlá cysta. Museli mi to vyříznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.10.12 19:05

Taky sem měla takovou bakulku, celkem bolela a během týdne se mi objevili další tři, už sem myslela na nejhorší, ale doktor řekl že to je normální věc, že sem měla zánět a z toho se někdy udělají bakulky, dal mi prášky na zavádění a mastičku a za pár dnů to bylo pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.12 19:56

@janinka606 Celkem jsi mě uklidnila. Doufám, že to bude jen něco takovýho. Přesně jak píšeš, taky myslím na nejhorší mám z toho hrozný strach. Okolo mě hodně lidí s rakovinou. Dokonce teď dvě kamarádky od mé sestry teď byly před cca 2 měsíci na gyndě a zjistili jim taky něco. Naštěstí to dopadlo nakonec dobře. Ale i tak je to dost nepřijemná věc. Je mi 21 mám 2 letou holčičku a strašně se takových věcí bojím. Doufám, že to bude opravdu něco jako zánět. Nechci vypadat jako hypochondr ale prostě takový věci mě vážně děsí.

• Citovat
  • Upravit
nedm
23.1.13 11:25

Tak ja mam taky nevo takoveho nevim jeste co to je jdu teprve na gyn. udalo se mi to po sestinedeli. a jsem z toho dost nesva.ma to tvar jak malinka fazole.trci mi to u posevniho vchodu a je to trochu nafoukle.co myslite ze to muze byt?

• Citovat
  • Upravit
5527
23.1.13 14:42
@nedm píše:
Tak ja mam taky nevo takoveho nevim jeste co to je jdu teprve na gyn. udalo se mi to po sestinedeli. a jsem z toho dost nesva.ma to tvar jak malinka fazole.trci mi to u posevniho vchodu a je to trochu nafoukle.co myslite ze to muze byt?

Bartholiniho žláza? http://cs.wikipedia.org/…%BEl%C3%A1za Zduřela mi během šestinedělí a dost bolela. Samo to zmizlo po pár týdnech. Někomu se ovšem zanítí a musí se odoperovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nemnd
23.1.13 15:10

Když mě to ale vůbec nebolí???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat