Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Při vynechané MS by tě mělo jako první napadnout těhu (krom těch ostatních příznaků, které máš)
Takže kup test a vyzkoušej ![]()
No,vzhledem k tomu že jsi naposledy menstruovala v prosinci,tak co myslíš že by to asi mohlo být.??..
..kup si těhu testík a uvidíš..
![]()
No ja osobně si to taky myslim ale nejsem si v tom jista ja sice už dvě děti mam ale jedno je přirozenou cestou a to druhe mam po inseminaci jelikož manžel ma malo a pomale spermii je možne že i přesto všechno že je manželův spermiogram tak špatný ja mužu byt těhotna ale ti přiznaky mluvi zase za vše , ja už jsem si jeden test provaděla bylo to asi tak 3 týdný zpátky a nevíšel ja tem testum moc nevěřim u prviho ditěte jsem si taky dělala tehu test a i přestro že už jsem měla těhu potvrzene od doktora test mi ukazal že těhu nejsem tak ted jsem na vaškach nevím co dal doktora mam daleko ale budu muset tu cestu podniknout děkují za vaše narozy
Ahoj, pokud mas takove problemy,tak bych zasla k doktorovi a to hned. Nejdriv na gyndu a kdyz se tehu nepotvrdi tak k obvodakovi…(pokud mas doktora daleko, zajit muzes do nemocnice),tezko tady resit co ti muze byt:) Hodne stesti a dej vedet ![]()
tý jo, ty tohle řešíš 3 měsíce po tom, co ti nepřišla MS? Já už bych byla u dr. nejpozději v lednu. A taky si myslím, že to bude těhu. Předpokládám, že ti není 40,aby ti začla menopauza. KUp si test
Ahoj , potřebovala bych poradit jsem tady novačkem a potřebuji radu v prosinci jsem měla svoji posledni menstruaci od te doby mi nepřišla ale zato mam takove nějake nejiste divne potíže nevím jak je specifikovat průjem se střida se zacpou potom strašně ukrutne bolesti hlavy se sklonem k zvracení mdloby motak hlavy zavratě se zesiluji kdýž je male mistnost kde je hodně lidi zavratě v obchodnim domě venku bez potíži neustala velka žizen neustali pocit na zahod na malou na zachod za den zajdu snad 1000 krát cestou do obchodu snad 2krát potom nejvice mě trapi pociti mdloby zavratě a celkovi stav že se citím tak nějak slabě a jěště v čera se k tomu přidalo takove nějake minimalni krvacive špiněni ale není to uplně špiněni jak bych to řekjla na kalhotklach to nemám ale jak jdu na malou a utíra se tak to vidim na papíře že je to takove slabounce krvacive jinak kalhotky jsou čiste ale to kravceni tam je nejdřive to bylo hned a ted je to slabounce krvacive mužete mi někdo prosim poradit co to muže znamenat moc děkuji