Problém s látkovými vložkami

12
10.3.12 23:11

Problém s látkovými vložkami

Ahoj potřebuju poradit. Opakovaně trpím na kvasinkové infekce. Přestěhovali jsme se s rodinou do malého města a tak jsem si tam našla gynekologa. Říkala jsem mu o mém problému a on mi zdůrazňoval různá opatření. No když jsem mu řekla, že používám látkové vložky úplně se zhrozil a řekl mi ať je okamžitě přestanu používat, že není divu, že mám pořád záněty :roll: a že nechápe co je to teď za trend.Je mi to líto se jich vzdát, ale asi budu muset používat obyč. vložky nevím co si o tom mám myslet? Máte někdo podobný problém? Když jste používaly látkovky měly jste také problémy? A zlepšilo se to když jste začaly používat normální vložky? Děkuji za odpovědi Markéta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
10.3.12 23:15

Ja bych rekla, ze oboji je o materialu. Stejne tak muzes mit problem v jednorazovych. Kdyby to tak nebylo, zrejme by temer neexistovaly opakovany kvasinkovy infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
10.3.12 23:18

A vysvětlil ti, co je na těch „papírových“ tak úžasného? Jinak bohužel z praxe neporadím, na kvasinky naštěstí moc netrpím, občas se tedy objeví, ale žádnou souvislost s takovými či makovými vložkami, tampony nebo kalíškem jsem nezaznamenala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.3.12 23:19

Pořiď si kalíšek. Ve finále to máš nejlevnější a nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
10.3.12 23:23
Len-til-kah píše:

Ale gynekologovi to neříkej, to by mohl mít infarkt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.3.12 23:24
j.a.n.i1 píše:
Len-til-kah píše:
Ale gynekologovi to neříkej, to by mohl mít infarkt :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.12 23:30
Makyna87 píše:
Ahoj potřebuju poradit. Opakovaně trpím na kvasinkové infekce. Přestěhovali jsme se s rodinou do malého města a tak jsem si tam našla gynekologa. Říkala jsem mu o mém problému a on mi zdůrazňoval různá opatření. No když jsem mu řekla, že používám látkové vložky úplně se zhrozil a řekl mi ať je okamžitě přestanu používat, že není divu, že mám pořád záněty :roll: a že nechápe co je to teď za trend.Je mi to líto se jich vzdát, ale asi budu muset používat obyč. vložky nevím co si o tom mám myslet? Máte někdo podobný problém? Když jste používaly látkovky měly jste také problémy? A zlepšilo se to když jste začaly používat normální vložky? Děkuji za odpovědi Markéta.

A co ti jako poradil používat? Nemyslím si, že by to bylo lepší s jednorázovejma vložkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.3.12 23:31

No řekl mi, že látkové vložky jsou rájem pro bakterie pak už to nerozváděl už jsem se radši na nic neptala :roll: Kalíšek jsem měla, nevyhovoval mi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.3.12 23:32
LUCIPERKA-ddub píše:
Makyna87 píše:
A co ti jako poradil používat? Nemyslím si, že by to bylo lepší s jednorázovejma vložkama.

No at používám jednorázové vložky ,ale hlavně neparfémované některé jsou naparfémované heřmánkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.3.12 23:34
Makyna87 píše:
No řekl mi, že látkové vložky jsou rájem pro bakterie pak už to nerozváděl

To je smůla :twisted: , protože selským rozumem asi nechápu, v čem jsou ty umělohmotné lepší :think: .
S kalíškem je to škoda, protože na kvasinky to prý dost pomáhá (nevím, netrpím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.3.12 23:44

Kvasinky jsem měla docela často. Pomohli mi 2 věci. Rakytník a látkové intimky. Na MS mám teda tampony.
Ale kvasinky už nemám docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
10.3.12 23:45

Být tebou bych to zkusila, třeba jeden dva cykly s jednorázovými a pokud se to nezlepší, tak holt zkusit jiné možnosti…
Nemám teda s kvasinkami zkušenost, ale co třeba manžel, nemůžete si je předávat? nebo úprava stravy, tea tree olej případně třeba homeopatika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.3.12 23:49

No já na ty záněty trpím asi rok. Jako v pubertě jsem používala normální vložky. A asi před rokem a půl jsem přešla na doporučení od známé na ty látkové a střídala jsem je s kalíškem,ale ten mi fakt nevyhovoval. Tak nevím jestli to bude těma látkovýma :roll: tea tree oil zkoušet nebudu jsem ekzematička a kdysi jsem měla pletové léko a měla jsem strašnou vyrážku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.3.12 23:50
AnastazieB píše:
Být tebou bych to zkusila, třeba jeden dva cykly s jednorázovými a pokud se to nezlepší, tak holt zkusit jiné možnosti…
Nemám teda s kvasinkami zkušenost, ale co třeba manžel, nemůžete si je předávat? nebo úprava stravy, tea tree olej případně třeba homeopatika?

Já jsem ted sama, nejsem vdaná......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.12 23:50
Makyna87 píše:
LUCIPERKA-ddub píše:
Makyna87 píše:
No at používám jednorázové vložky ,ale hlavně neparfémované některé jsou naparfémované heřmánkem…

Zkus tampony (OB), já sem na ně přešla před 10 lety a nemůžu si je vynachválit, je to rozhodně lepší než mít vložku. Chce to ale často měnit a zvýšit hygienu. Jinak sou opravdu super. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí