Bez MS - úplně

Lus-i
7.3.12 21:21

Bez MS - úplně

Ahoj :mavam:
Chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo měl či má stejný problém jako já.
Po vysazení HA (před dvěma roky) jsem neměla sama od sebe MS, dr. mi dávala jen vyvolávačky, přiznám se že sem to v minulosti flákala a bylo mi jedno že MS nemám, spíš mi to vyhovovalo :lol: :oops: ale co sme se začaly snažit jsem to řešit začala, hlavní změna byla výměna gynekologa. Ten mi včera vzal krev na hormonální profil a příští týden se uvidí co dál.
Mě by zajímalo jak probíhala léčba a za jak dlouho jste otěhotněly?
Díky za reakce ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35330
7.3.12 21:29

No, ono hlavne bude zalezet na tom, proc nemenstruujes a podle toho se bude lecit…moznosti je vic…pred zacatkem brani HA jsi menstruovala normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
7.3.12 21:34

Jo normálně, pravidelně…

• Citovat
  • Upravit
1027
7.3.12 21:55

ano také jsem po vysazení HA nemenstruovala,zjistili mi sníženou funkci štítné žlázy,když se mi to srovnalo(léky na ŠŽ však musím brát do konce života,ŠŽ mi už nefunguje vůbec),tak jsem měla zase špatný hormon prolaktin a i když se i ten upravil tak jsem MS neměla otěhotněla jsem za 2roky,po porodu mi MS začala chodit asi od 9 měsíce(15 měsíců jsem kojila) chodila nepravidelně ale každý měsíc,teď podruhé jsem otěhotněla po 14 dnech snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
7.3.12 22:01

A měla jsi nějaké příznaky na tu sníženou funkci ŠŽ? Mě jednou doktorka na vstupní prohlídce do nové práce strašila a řekla ať si s tím dojdu, že můžu mít sníženou funkci, samozdřejmě sem nešla :roll:

• Citovat
  • Upravit
1027
7.3.12 22:16
Lus-i píše:
A měla jsi nějaké příznaky na tu sníženou funkci ŠŽ? Mě jednou doktorka na vstupní prohlídce do nové práce strašila a řekla ať si s tím dojdu, že můžu mít sníženou funkci, samozdřejmě sem nešla :roll:

jen takové hóóódně neurčité,natékali mi nohy,ruce a víčka,ale bylo to v létě nepřisuzovala jsem tomu žádnou velkou váhu,byla jsem hodně unavená(dělala jen na směny a dvanáctky,takže taky jsem se tomu nijak nedivila)jediny co mě zarazilo je váha,za rok jsem přibrala 10 kilo,ale u nás v rodině to tak měli všichni,v mládi štíhlé z věkem koule),pak už to došlo tak daleko že se mi na krku udělala strašná boule a za 14 dní jsem přibrala 5 kilo,ŠŽ už mi prý nefungovala nějaký ten rok,měla jsem totálně rozhozený hormony,vždy když mi někdo řekne že nemůže otěhotnět posílam ho hned na odběry,příznaky jsou hodně neurčité spíš žádné(já před těma několika lety kdy mi přestala fungovat taky žádné něměla,až v posledních 2 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
7.3.12 22:23

Taky jsem dost přibrala :cert: a dělám totéž co dřív :( a schodila jsi pak ty kila co jsi začala brát prášky nebo už zůstanou? :|

• Citovat
  • Upravit
1027
7.3.12 22:34

bohužel mi zůstali,šok je to spíš pro ty okolo co mě dlouho neviděli a každému fakt nehodlám říkat co mi je,tak raději řeknu že se mám dobře a že mi chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
8.3.12 16:29

Ahoj - já jsem neměla bez clostilbegytu a utrogestanu vůbec MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ver78
11.3.12 11:53

ahojky,já měla ten samý problém.moje gynekoložka to řešila tebletkami kterými se posouvá menstruace.Po změně mudr.která to řešila jinak,docházela jsem na ultrazvuky,kde mě hlídala plodné dny,zrající vajíčka a ještě další věci,už si ani nevzpomínám)a došla k závěru,že se do mě podívají.Po laparoskopii mi byli zjištěny cysty na vaječníkách,které mě blokly menstruaci.po odstranění pravidelný cyklus a po 6měsících jsem otěhotněla:))Verča

• Citovat
  • Upravit
ver78
11.3.12 11:55
Lus-i píše:
Ahoj :mavam:
Chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo měl či má stejný problém jako já.
Po vysazení HA (před dvěma roky) jsem neměla sama od sebe MS, dr. mi dávala jen vyvolávačky, přiznám se že sem to v minulosti flákala a bylo mi jedno že MS nemám, spíš mi to vyhovovalo :lol: :oops: ale co sme se začaly snažit jsem to řešit začala, hlavní změna byla výměna gynekologa. Ten mi včera vzal krev na hormonální profil a příští týden se uvidí co dál.
Mě by zajímalo jak probíhala léčba a za jak dlouho jste otěhotněly?
Díky za reakce ;)
  • Citovat
  • Upravit
Lus-i
11.3.12 20:13
ver78 píše:
ahojky,já měla ten samý problém.moje gynekoložka to řešila tebletkami kterými se posouvá menstruace.Po změně mudr.která to řešila jinak,docházela jsem na ultrazvuky,kde mě hlídala plodné dny,zrající vajíčka a ještě další věci,už si ani nevzpomínám)a došla k závěru,že se do mě podívají.Po laparoskopii mi byli zjištěny cysty na vaječníkách,které mě blokly menstruaci.po odstranění pravidelný cyklus a po 6měsících jsem otěhotněla:))Verča

Tak uplně stejný prášky rvala bývalá dr. do mě :x minulí týden jsem byla poprvé u nového doktora takže v úterý uvidím co dál… a jak dlouho trvalo než tě poslaly na laparku??

• Citovat
  • Upravit
ver78
12.3.12 19:15

bez MS

Ahojky,
ty prášky jsou na dvě věci,max.to vyvolá menstruaci,ale to je tak všechno.To samý antikoncepce,ta mi to uměle vyvolala,tak jsem na sobě nic nepoznala,pak vysadila a byl problém :,(.Mudr jsem změnila v červenci a v září jsem podstoupila tu laparoskopii.Od té operace jsem na sobě přesně poznala plodné dny a v únoru jsem otěhotněla.Sice mě to něco málo stálo,ale nelituju toho.

• Citovat
  • Upravit
Lus-i
12.3.12 20:50

Za to se platí 8o ?

• Citovat
  • Upravit
ver78
13.3.12 20:09

Ahojky,já myslím,že ne.Jen jsem měla mudr.která si za vše nechávala platit,ale myslím,že tenkrát nevím tedy jak teď,ale dalo by se to napsat určitě na pojištovnu.Platila jsem v půlce cyklu 300Kč za ultrazvuk,jestli mám tu ovulaci,pozvala si mě během cyklu 3×.Pak mi zajistila nemocnici,tam jsem musela zaplatit nadstandard,sice nevím proč(na pokoji jsme byly 4ženský),telku jsme ani nepouštěly.Jiný ženský nic neplatily!!!Ale´dopadlo to dobře.Na nic nečekej!!!Nevím,co jsi podstoupila,ale žádej ultrazvuk!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa