Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mam 4 leteho syna a celou dobu od porodu beru antikoncepci. minuly tyden jsem mela zacit brat nove platicko pilulek, ale zapomela jsem a zacala jsem brat pilulky misto v utery az ve ctvrtek. pilulky jsem vzala 2 za jeden den (s casovym odstupem) abych ,,nebyla ve skluzu s hladinou hormonu.,, v patek jsme meli s pritelem pohlavni styk. ted je to uz prez tyden a mam pocit jako pri zacpe a tlak v podbrisku. v patek (tyden po styku) jsem myslela, ze budu mit slepak. v sobotu jsem pila hodne acidofilo-napoju a teplou vodu a potom se mi slo lepe na wc a ani to moc nebolelo. k tomu jsem pri tlaceni na wc trosku spinila, ale jinak ne. ted citim tlak a sla bych na wc, ale moc jsem nejedla, tak asi nemam co…
myslite, ze muzu byt tehotna nebo to bude nejaky zanet nebo cysta??
Myslím,že to asi nepoznáme.Těhotenský test jsi zkoušela? Co zajít k doktorovi?
U každého to je jiné. U sebe bych ti řekla že kvůli dvoum praškum bych neotěhotněla ale u tebe nevím. Radči si skoč k doktorovi ať víš na čem jseš.
Jestli to dobře chápu, tak mi to na příznaky příjde příliš brzo. Ani test by ti pravděpodobně nic neukázal. A ovulace by musela být hodně posunutá. Zdá se mi, že ti nezbývá nic jiného než počkat, ale mě osobně tenhle scénář nepříjde moc pravděpodobný. Určitě ale bude pro všechny zajímavé, když pak napíšeš, jak to dopadlo.
Podle je mě je nepravděpodobné, že bys otěhotněla v tom prvním týdnu braní HA.
A na případné příznaky je určitě velmi brzy.
Do konce cyklu se ale radši chrantě jinak.
ahoj ![]()
tak jsem byla u doktora a asi vse ok.
nic nenasel. zadne cysty, slepe strevo ani mimi ne,
tak snad v pohode.
rikal at se do konce cyklu chranime jeste jinak - pro jistotu.
a at zkusim mrkout na jidelnicek ![]()
jj ![]()
ted me to bricho docela boli, ale nebyla jsem ted 3 hodiny uplne v teple a tak jsem asi nastydla. pokud me to bude prez vikend jeste zlobit, tak se domluvim a zajdu k doktorovi jeste jednou.
Minule mě taky strašně bolelo břicho a pořád se to zhoršovalo. Druhý den jsem měla problém vstát i z postele. Tak jsem si řekla že půjdu k doktoroj. Ale pořád jsem přemýšlela z čeho by to mohlo být. Napadlo mě že jsem před tím skákala na trampolíně. Skákala jsem docela dost a prostě jsem si namohla svaly. Nikdy bych neřekla že to je fakt možný. Ale teď už to mám vysledovaný.
ahoj ![]()
tak hlasim, jak to nakonec(doufam) dopadlo.
bricho jsem porad citila, tak jsem dnes sla k doktorce a mam neco natazene v trisle. Asi pred 2tydny jsem udelala v praci blby pohyb.
Doktorka rikala, ze to muze bolet docela dlouho a ze to boli hlane pri zatezi, to znamena chodit nebo i dlouho stat.
Nedivim se, ze jsem to porad pri pohybu citila.
Dostala jsem protizanetlivou mast a za tyden jdu na kontrolu.
Ale jsem rada, ze je to tohle a ne neco jineho.
Jeste jednou dik za rady
![]()