Příznaky cysty na vaječníku

Anonymní
2.3.12 13:23

Příznaky cysty na vaječníku

Zdravím… chci se zeptat..pokud nááhodou někdo nevíte… Nebo už jsem z toho nervozní a myslím na to nejhorší.. :( Měsíc zpět jsem byla na gyndě, ptž jsem měla ostrou bolest v podbřišku, nic nenalezeno, jen tekutina v břiše, tak prý asi cysta praskla. Od čtvrtku je mi opět hrozně… Bolí mě v pravé části podbřišku, někdy ta bolest vystřeluje k pupku až do zad…a takové jakoby tlaky na střeva.. včera mě bylo divně, nutkání na stolici, někdy to šlo, jindy ne, stolice bych řekla normální, jen sem tam nějaký hlen, bez krve.. ode dneška rána mě zase pobolívá v podbříšku pravém, ale i tlaky na konečník a bolí to, jak dosednu… Hlavně o tohle se mi jedná, může to být cystou? že tam je třeba větší a tlačí na střevo? To je asi blbost, ne? K dr zajdu jen při větších bolestech, ptž mě stejně vždycky poslal domů, že to samo odezní… ale to je měsíc co měsíc..už mě to štve… Málo co běhání kolem tří dětí ještě se nervovat s příznaky a lámat si hlavu co to může být… :? :( Horečku nemám.. jen nechut k jídlu a co sním, tak mě to tlačí na stolici… chjoo… fakt nevím… :nevim: děkuji za odpovědi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
2.3.12 13:34

ahojky ja mela cystu minulej mesic a dost mne bolelo bricho jako na ms a mela jsem krec az do frndy ale pak mi praskla a ja to jako dostala,mela jsem ji s krvi :nevim: ale bolesti pretrvavaji tak jdu na laparku..muze to byt cokoli :nevim: ja bych si k doktorovi zasla,myslis ze je to z gynekologickeho hlediska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.12 13:43

no to já právě netuším.. právě jsem se ptala… zdali ty tlaky na konečník můžou být cystou… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6792
2.3.12 14:03

no to si nemyslim ze tlaky na konecnik budou cystou :nevim: nechces si zajit ke svemu doktorovi aby te poslal na gastroskopii? ja na ni byla trikrat a da se to prezit..to se ti podivaj pusou do bricha a tam by se na neco mohlo prijit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.12 14:22

ježiš no to ani náhodou… bych to nedala… :( tak myslíš že to nebude tím? No super.. co mě ještě čeká..... :( jinak díky noo.. jak to nepřejde do pondělka, tak tam stejnak asi budu muset jít…

• Citovat
  • Upravit
6792
2.3.12 14:27

:mrgreen: neboj ja sjem ted taky pos.. z laparky :,( ale taky mam fakt obtize takze musim :cert: docela by mne pak zajimalo co ti teda je jestli tam pujdes :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.12 16:16

noo.. tak já pak dám vědět… až se tam dokopu… :oops:

• Citovat
  • Upravit
73
2.3.12 21:40

Ahoj,
nechci nějak strašit ,ale tlaky na konečník a bolesti v podbřišku jsem měla
při mimoděložním těhu a to 2× a vždy stejné příznaky.Když jsem si udělala test
byl tam duch,bolesti se zhoršovaly ,pak se přidalo mírné špinění.
Cysty jsem měla taky,to byla spíše bolest v okolí vaječníku ahlavně po pohl. styku.Doufám že to dopadne dobře ,držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.12 09:34

Tak těhotná určitě nejsem… to vím na sto procent..... a anvíc mi minulý měs. brali krev na gyndě a dělali těhu test… Od včera to chvíly ustálo, sem tam to tlačí, ale ne tak moc… asi mi to připadá jako hemoroidy…? :nevim: Ale zase nekrvácím vůbec.....

• Citovat
  • Upravit
1258
3.3.12 09:46

ahoj ja jsem mela cystu na vajecniku velkou jak chlapskou pest.a mela jsem jen bolesti jak pri MS.zadny tlak na konecnik.podle me to tim nebude a radeji bych sla k dr.byla jsem na laparoskopii a zadna hruza to nebyla.museli mi nakonec odebrat vetsi cast vajecniku,takze k laparo byl jeste nejakej jinej zakrok.jediny co bylo neprijemny bylo vytahovani drenaze.takze bych se toho vubec nebala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
3.3.12 09:49

jinak hemeroidy me taky napadli,ale to bys mela podle me ve stolici krev a ne hlen..radeji si fakt zajdi k dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
3.3.12 10:46

prosim te ja jdu na laparku a jsem uplne po.. :oops: jake je kdyz ti vytahujou tu drenaz? a jako odkud ti ji vytahujou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
3.3.12 11:10

operace byla uplne v poho.delaji to pod celkovou narkozou takze se neni ceho bat ;-) drenaz jsem mela na te strane bricha,kde byla cysta.je to zavedena hadicka a nakonci je takova lahev (nevim jak to nazvat) a do te odtika ten binec z bricha.a kdyz se to vytahuje,no tak proste odstrihnou ty stehy (tu nit kolem toho,at to nevyzni,ze kus bricha :-D ) kolem toho,ktery to drzijou a vytahnou to.otazka asi 2 vterin.je to neprijemny ale nic co by se nedalo prezit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
3.3.12 11:27

:roll: 8o 8o no tak to bude vzruso teda!ale dekuju :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
3.3.12 13:00

jejda,fakt se toho neboj.kdych na to mela jit znovu,tak se toho nebojim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria