Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží na tom,jak dlouhý máš normálně cyklus. Pokud je to těch třicet dní,tak ti to vychází na 29.2.
no, máš to ještě dobré, já se nemůžu dopočítat dalšího cyklu, protože po vysazení injekce jsem ještě MS nedostala. Injekce vysazena v polovině ledna, teď dva týdny slabě špiním ale MS nikde. Moje nervyyy!
Jinak řekla bych že ti to vychází na toho prvního… Teda taky záleží na délce cyklu a jestli máš MS pravidelnou.
aha tak cyklus mám dlouhy tak to mimí nebude styk byl týden po ms a přes týden před ms
nevím kdy mám ovu a HA neberu 3 měsíce ms zatím pravidelně..
Maminky mám otazku řeknete mi některa kdy to mám dostat? V lednu MS 15-19 v unoru 10-16 v březnu 9-15..kolikateho bzch to měla dostat v dubnu? Mě to nejak nevychází..
No tak jsem ti to počítala jak jsi to měla a vždycky jsi to dostala po 22 dnech. Teď by to vycházelo na 6.dubna. Jelikož je 9 a není to déle jak sedum dní od doby kdy jsi to měla dostat tak bych ještě počkala a nebo bych si zítra ráno udělala test.
děkuji mě to taky vyšlo na pátek 6.4. a vždy sem to dostala přesne a dva dny před tím špiním tedkom sem špinila jeden den a konec a menzes nikde..
Máš je teď poprvní, jako tento rok. Je ti 13? Jestli jo tak se ti budou časem upravovat a budeš je mít pravidelně.
co? ne mela sem je v lednu unoru v březnu a není mi 13 je mi 24 a mám 2letou dcerku ale tentokrat mi to počítaní dava zabrat a jestli mě to neklame tak mám 3 dny spoždení
Z tvého přízpěvku jsem to tak pochopila. Ale zatím bych to nehrotila vyzkoušela bych si třeba ten test abych byla klidnější. Ale kdyby jsi byla těhu tak gratuluji a dej vědět. ![]()
aha tak to jo..no vždy to dostanu pinklich tak docela koukám že mám par dnu spoždení..zítra se ykusím rano testnout
Já jsem si dělala vždycky test když jsem měla 4-5 den zpoždění. To jsem kolikrát třeba věděla, že těhotná být nemusím, ala jistota je jistota
![]()
no testila sem se v patek a malinkatý duch tam byl ale fakt sem musela natačet..a bzlo to delané odpoledne zkusím zítra rano testnout..
Ahojky nejak to nemužu dopočítat asi se vysmějete nebo budete nadávat!kdy prosím dostanu měsičky když jsem měla poslední 31.12,,pak 30 ledna..a ted zase kolem 30 tého??tedy 1.až2 březná?