Kdy dostanu měsíčky?:-(

Anonymní
27.2.12 18:42

Kdy měsičky pomoct:-(

Ahojky nejak to nemužu dopočítat asi se vysmějete nebo budete nadávat!kdy prosím dostanu měsičky když jsem měla poslední 31.12,,pak 30 ledna..a ted zase kolem 30 tého??tedy 1.až2 březná?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
27.2.12 18:46

Záleží na tom,jak dlouhý máš normálně cyklus. Pokud je to těch třicet dní,tak ti to vychází na 29.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
27.2.12 18:48

no, máš to ještě dobré, já se nemůžu dopočítat dalšího cyklu, protože po vysazení injekce jsem ještě MS nedostala. Injekce vysazena v polovině ledna, teď dva týdny slabě špiním ale MS nikde. Moje nervyyy! :-) Jinak řekla bych že ti to vychází na toho prvního… Teda taky záleží na délce cyklu a jestli máš MS pravidelnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 18:52

aha tak cyklus mám dlouhy tak to mimí nebude styk byl týden po ms a přes týden před ms :think: nevím kdy mám ovu a HA neberu 3 měsíce ms zatím pravidelně..

• Citovat
  • Upravit
17
9.4.12 13:57

Maminky mám otazku řeknete mi některa kdy to mám dostat? V lednu MS 15-19 v unoru 10-16 v březnu 9-15..kolikateho bzch to měla dostat v dubnu? Mě to nejak nevychází..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
9.4.12 14:07

No tak jsem ti to počítala jak jsi to měla a vždycky jsi to dostala po 22 dnech. Teď by to vycházelo na 6.dubna. Jelikož je 9 a není to déle jak sedum dní od doby kdy jsi to měla dostat tak bych ještě počkala a nebo bych si zítra ráno udělala test.

• Citovat
  • Upravit
17
9.4.12 14:22

děkuji mě to taky vyšlo na pátek 6.4. a vždy sem to dostala přesne a dva dny před tím špiním tedkom sem špinila jeden den a konec a menzes nikde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
9.4.12 14:36

Máš je teď poprvní, jako tento rok. Je ti 13? Jestli jo tak se ti budou časem upravovat a budeš je mít pravidelně.

• Citovat
  • Upravit
17
9.4.12 14:43

co? ne mela sem je v lednu unoru v březnu a není mi 13 je mi 24 a mám 2letou dcerku ale tentokrat mi to počítaní dava zabrat a jestli mě to neklame tak mám 3 dny spoždení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
9.4.12 14:48

Z tvého přízpěvku jsem to tak pochopila. Ale zatím bych to nehrotila vyzkoušela bych si třeba ten test abych byla klidnější. Ale kdyby jsi byla těhu tak gratuluji a dej vědět. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17
9.4.12 15:03

aha tak to jo..no vždy to dostanu pinklich tak docela koukám že mám par dnu spoždení..zítra se ykusím rano testnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
9.4.12 15:08

Já jsem si dělala vždycky test když jsem měla 4-5 den zpoždění. To jsem kolikrát třeba věděla, že těhotná být nemusím, ala jistota je jistota :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17
9.4.12 17:40

no testila sem se v patek a malinkatý duch tam byl ale fakt sem musela natačet..a bzlo to delané odpoledne zkusím zítra rano testnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.4.12 10:50

takže je to táááááám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
10.4.12 10:52

Tak ti moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :lol: :potlesk: