Silný vodnatý výtok

Anonymní
26.2.12 09:55

Silný vodnatý výtok

Již delší dobu cca půl roku mě trápí výtok. Bez slipové vložky nemůžu být. Dr. mi řekla, že mám na čípku vřídek, že by to mohlo být tím, ale našla mi tam i nějaký bacil, ten jsme přeléčily antibiotickým krémem, ale výtok mám pořád a řekla bych i silnější, hlavně po ránu. Kolikrát vstanu a zanedlouho ze mě cosi vychrstne (nezapáchá to, spíš taková bílá voda), že mi to teče i po nohách dolů. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vůbec netuším co to je a obtěžuje mě to!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
26.2.12 10:13

Tak tohle mám jednou měsíčně v den ovulace. Ale každý den určitě ne. Zeptej se na to své gynekoložky co by se s tím dalo dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
26.2.12 13:52

konečně někdo se sejnými obtížemi :? Já se s tímto potýkám již několik let. S gynekologem jsem to řešila, ale nic nenašel. Žádná infekce, ani jiná choroba. Myslela jsem i na zakleté chlamydie, ale taky ne. Gynekolog mi řekl, že dle jeho názoru mám jen zvýšenou sekreci poševního hlenu. Bohužel mě to ale jako hlen nepřipadá, je to opravdu mléčná voda. Bez slipové vložky nevycházím. Je to nepříjemné a bohužel to neustává. Dokonce jsem změnila gynekologa, ale se stejným výsledkem. Nález bez problémů. Nezbývá než se s tím smířit. Opravdu to ale asi nic vážného nebude, neb jsem přes tento výtok otěhotněla (i když jsem leta žila v domění,že jsem neplodná ;) ) a porodila zdravé miminko. Byla jsem hodně sledovaná, ale ani porodníci na nic mimořádného nepřišli… :nevim: Nevím, jestli to s tím nějak souvisí, ale třeba zase vůbec netrpím najekékoli mykozy a jiné další věci. Hodně kamarádek na to trpí, já nikdy s ničím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 15:21

Anonymní..já to také měla. Říkala jsem si, že to není normální. Bylo to tak řídký, že mi to také teklo po nohách. Tak jsem šla na stěr a nic. Byla jsem u dr co měsíc a nakonec mě udělala stěr na ureoplasmu a byla pozitivní. Tento stěr se běžně nedělá.
Tím nechci říct, že by jsi to také mohla mít, ale tak řídký výtok, zvlášť pokud jsi ho předtím neměl není normální.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.12 20:17

Anonymní - a co je to ureoplasma, jak se chytá, jak se léčí?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.12 20:52

To je bakterie podobná chlamýdii. Také jsem to slyšela poprvé. Léčí se antibiotiky a je pohlavně přenosná..nebo se dá chytit z vířivky. Tohle může mít docela dost lidí, ale neví o tom, protože nemají žádné příznaky. Většinou se na to příjde, když pár nemůže otěhotnět, nebo má ženská chronické záněty, které se vrací. Já taky žádné neměla a to jsem v sobě tu bakterii měla 1,5 roku! Chytla jsem to od partnera, který to měl od nějaké bývalky. :cert:

Ale to neznamená, že by jsi to měla také.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.12 22:05
Anonymní píše:
To je bakterie podobná chlamýdii. Také jsem to slyšela poprvé. Léčí se antibiotiky a je pohlavně přenosná..nebo se dá chytit z vířivky. Tohle může mít docela dost lidí, ale neví o tom, protože nemají žádné příznaky. Většinou se na to příjde, když pár nemůže otěhotnět, nebo má ženská chronické záněty, které se vrací. Já taky žádné neměla a to jsem v sobě tu bakterii měla 1,5 roku! Chytla jsem to od partnera, který to měl od nějaké bývalky. :cert:Ale to neznamená, že by jsi to měla také.

A u této bakterie bývají tedy příznaky takové, co mám já? Já už jakýsi bacil měla a byla jsem ATB přeléčená, tak to mohlo být ono, že se potvora ráda prý vrací…tak asi budu muset zajít znova…ach jo!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.12 03:13
Anonymní píše:
Anonymní píše:
To je bakterie podobná chlamýdii. Také jsem to slyšela poprvé. Léčí se antibiotiky a je pohlavně přenosná..nebo se dá chytit z vířivky. Tohle může mít docela dost lidí, ale neví o tom, protože nemají žádné příznaky. Většinou se na to příjde, když pár nemůže otěhotnět, nebo má ženská chronické záněty, které se vrací. Já taky žádné neměla a to jsem v sobě tu bakterii měla 1,5 roku! Chytla jsem to od partnera, který to měl od nějaké bývalky. :cert:Ale to neznamená, že by jsi to měla také.
A u této bakterie bývají tedy příznaky takové, co mám já? Já už jakýsi bacil měla a byla jsem ATB přeléčená, tak to mohlo být ono, že se potvora ráda prý vrací…tak asi budu muset zajít znova…ach jo!

Právě, že toto se rádo vrací a někomu zaberou první ATB a někomu až třetí. Neměla jsi doxybene, doxycyklin nebo sumamed? Já si také při prevenci řeknu o tuto bakterii, abych věděla, za je fakt pryč.
Ty příznaky..já měla taky ten vodnatý..ale pak často kvasinku, která se pořád vracela. Měsíčně jsem utratila stovky za krémy a vkládací globule. Doktorka řekla, že to není normální, tak mi udělala stěr na ureopl. a byla tam.
Někdo nemá příznaky žádné…právě se na to příjde až když ženská nemůže otěhotnět, nebo to může být spojený i se zápalem močáku…někdo má bolesti v podbříšku a bývají časté ty výtoky.

Jo jinak já měla také nějaký vřídek na čípku. To mi dr. řekla u kontroly. Pak ale sám zmizel. :nevim:

Ale fakt nechci strašit, třeba to bude něco jiného než toto.

• Citovat
  • Upravit
4876
29.2.12 15:05

Ahoj anonymní,

přesně ten výtok co popisuješ se u mě objevil cca před půl rokem. Ráno když vstanu tak ze mě „vyteče“ bílá jako mléčná voda a to docela dost, opakuje se „vychrstnutí“ průběžně po celý den :cert:

Doktor mě stěry nedělal prý pokud to nesvědí či nepálí tak je to přirozený :think:
Zkoušela jsem výplachy a antimykotika, ale výtok pořád přetrvává.
Na chlamýdie jsem byla kontrolována v Centru asistované reprodukce, negativní.
Na tu ureoplasmu jsem testovaná nebyla :nevim:

Přemýšlela jsem zda to nesouvisí s tím, že jsem začala užívat Letrox - hormon na štítnou žlázu.
Nezačala jsi také něco užívat před tím půl rokem, když se ti to objevilo? Já jsem začala pít kontryhel, ale s tím by to asi nemělo souviset?! :nevim:
Byla bych ráda, kdybychom na to přišly čím to je, protože je ten výtok docela otravný :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.12 15:57
Aditu píše:
Ahoj anonymní,

přesně ten výtok co popisuješ se u mě objevil cca před půl rokem. Ráno když vstanu tak ze mě „vyteče“ bílá jako mléčná voda a to docela dost, opakuje se „vychrstnutí“ průběžně po celý den :cert:

Doktor mě stěry nedělal prý pokud to nesvědí či nepálí tak je to přirozený :think:
Zkoušela jsem výplachy a antimykotika, ale výtok pořád přetrvává.
Na chlamýdie jsem byla kontrolována v Centru asistované reprodukce, negativní.
Na tu ureoplasmu jsem testovaná nebyla :nevim:

Přemýšlela jsem zda to nesouvisí s tím, že jsem začala užívat Letrox - hormon na štítnou žlázu.
Nezačala jsi také něco užívat před tím půl rokem, když se ti to objevilo? Já jsem začala pít kontryhel, ale s tím by to asi nemělo souviset?! :nevim:
Byla bych ráda, kdybychom na to přišly čím to je, protože je ten výtok docela otravný :cert: :cert: :cert:

Hmm mě se také doktorka pořád ptala, zda to svědí nebo pálí, že jinak to vypadá normálně, ale mě to normální nepřišlo, když mi to teklo po noháh..prostě řídký jak voda. Si pak musela myslet, že si to asi vymmýšlím, když jsem u ní byla skoro každý měsíc. Taky mi doporučila výplachy, ale za ty jsem už utratila docela dost a nepomohlo to. Já nic nezačala brát. Nevím, zda to může být letroxem, ale řekla bych, že by to na to nemělo mít vliv.
Jinak po tom, co mi vyšla ureoplasma, tak jsem se nechala otestovat pro jistotu na chlamýdie a ty byly negativní.

Ale nechci tu nikoho strašit, může to být i něco jiného. Já jsem v té době bojovala s chronickou mykózou, která se mi vracela…divný je, že mě nic nesvědilo a ani nepálilo, jak to bývá u mykózy skoro pravidlem.

• Citovat
  • Upravit
4876
1.3.12 07:19

Anonymní,

to budeme mít opravdu stejný výtok - bez pálení. Výplachy jsem dělala intenzivně minulý cyklus, ale žádná změna :nevim:
Až půjdu příště na kontrolu tak si řeknu také o ty stěry na ureoplasmu, jinak fakt už nevím :nevim:

Hlavně, aby to nebránilo otěhotnění :( , ale jak se tu psalo, tak s tím otěhotnět jde :pankac: tak budu doufat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.12 14:12
Aditu píše:
Anonymní,

to budeme mít opravdu stejný výtok - bez pálení. Výplachy jsem dělala intenzivně minulý cyklus, ale žádná změna :nevim:
Až půjdu příště na kontrolu tak si řeknu také o ty stěry na ureoplasmu, jinak fakt už nevím :nevim:

Hlavně, aby to nebránilo otěhotnění :( , ale jak se tu psalo, tak s tím otěhotnět jde :pankac: tak budu doufat......

Řekni si o ně. Běžně se nedělá, protože ten test je dražší, ale hradí ho pojišťovna. No, u mě to třeba otěhotnění bránilo. Celou dobu, co jsem to měla v sobě tak se nedařilo..více jak rok. Teď jsem už vyléčená ale odložili jsme to. Právě na tuto bakterii testujou i CARy, pokud se dlouho nedaří a jinak ženská je zdravá. Podle mě by měly dělat tyhle testy jako první, než profouknutí vaječníků atd, zbytečný zásah. Někdo s tím otěhotní, ale většina ne. Mě se třeba vůbec nedělal plodný hlen a ani mi nerostly vajíčka. To jsem zjistili na UTZ. Měla jsem jen 3 malý a žádný dominantní, takže mě doktorka řekla, že ani neprasknou, ale spíš se vyfouknou. Ale ovu testy 2 dny pozitivní a souhlasila i BT křivka.

Jinak pokud se přes tuto bakterii otěhotní, tak já bych se nervovala, protože může způsobit samovolný potrat v 1 trimestru a nebo předčasný porod vlivem zápalu plodových obalů. Samozřejmě, že to jde pak léčit ATB, ale je to škoda do sebe cpát ATB v době těhu.

Pro jistotu, aby jsi byla v klidu, tak si nech udělat stěr. :kytka:

Znám i rozdílné názory lékařů..prý to nevadí v těhu, ale ostatní varují. Prý se to dá chytnout jen pohlavním stykem a nijak jinak, takže pak přemýšlíte, zda vás partner podvedl, nebo už to máte v sobě od doby, co jste se poznali. Pak jsou doktoři co ví, že se to dá chytnout i jinak než pohl. stykem a ptají se, zda jste nebyla ve vířivce nebo v lázních.

• Citovat
  • Upravit
4876
2.3.12 10:56

Anonymní,

děkuji za podrobné informace :kytka:
Problémy začaly když jsem se vrátila z nemocnice po operaci žlučníku, ani bych se nedivila, kdybych tam něco chytla - po operaci jsme čůrali na ženské bažanty, třeba to nedbale vymyli :think: :cert: No každopádně jsem před pár dny začala užívat prednison a vypadá to, že mě ten výtok trápí pouze ráno a po celý den nic, třeba se to tím upraví :think: ale i tak si při kontrole o tento stěr řeknu a uvidím, jak bude dr. ochotný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XXXXXXXXXX
27.3.12 04:59

to samé..

Ahoj holky.. bohužel i já už mám půl roku stejný problém… Gynekolog mi nejprve našel tři bakterie a léčil mě asi 4 druhy globulí, které ani jedna nepomáhala.. :,( po půl roce zoufalství,kdy mě trápí zapáchající výtok už jsem změnila i gynekologa.. ten mi hned při první návštěvě odebral kultivaci na ueroplasmu a opravdu vyšla.. Dostali sme s partnerem antibiotika Doxybene. Já začala o dva dny dříve, ze začátku ocit na zvracení,žaludek na vodě, ted po třech dnech strašný pálení v močáku, pocit močení a když jdu tak kapka… :pocitac: nevím,esi to může být těmi antib. Přítel začal až včera ráno a celý den průjem a dnes zvracení, takže volám dr. esi mi pro něj dá něco jiného. Je to hrozné a akorát to otravuje život.. :nevim: :roll: Jinak sem zkusila i výplachy rosalgin… takových peněz a nic nepomohlo. člověk ze zoufalství už udělá vše pro to,aby byl zdráv. Tak Vám držím palce, sama jsem zvědavá, až to doberu za 4 dny, jestli přijde úleva.zatím to nevypadá.. :(

• Citovat
  • Upravit
4880
27.3.12 11:09
@XXXXXXXXXX píše:
Ahoj holky.. bohužel i já už mám půl roku stejný problém… Gynekolog mi nejprve našel tři bakterie a léčil mě asi 4 druhy globulí, které ani jedna nepomáhala.. :,( po půl roce zoufalství,kdy mě trápí zapáchající výtok už jsem změnila i gynekologa.. ten mi hned při první návštěvě odebral kultivaci na ueroplasmu a opravdu vyšla.. Dostali sme s partnerem antibiotika Doxybene. Já začala o dva dny dříve, ze začátku ocit na zvracení,žaludek na vodě, ted po třech dnech strašný pálení v močáku, pocit močení a když jdu tak kapka… :pocitac: nevím,esi to může být těmi antib. Přítel začal až včera ráno a celý den průjem a dnes zvracení, takže volám dr. esi mi pro něj dá něco jiného. Je to hrozné a akorát to otravuje život.. :nevim: :roll: Jinak sem zkusila i výplachy rosalgin… takových peněz a nic nepomohlo. člověk ze zoufalství už udělá vše pro to,aby byl zdráv. Tak Vám držím palce, sama jsem zvědavá, až to doberu za 4 dny, jestli přijde úleva.zatím to nevypadá.. :(

Na jak dlouho to máte? Jinak ty antibiotika jsou docely silný a člověku je po nich špatně, pokud má prázdný žaludek, tak je dobrý si k tomu vzít jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí