Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli myslíš tampony z mořské houby, tak jsem si o nich kdysi hledala nějaké info a moc se mi nezamlouvali, prý v nich i po přeprání v ruce zůstávají kusy sliznice a moc dlouho nevydrží, pokud je člověk fakt fest pere.
Pokud se nechystáš kupovat třeba menstruační kalíšek, tak bych řekla, že jakékoliv menstruační tampony splní účel ![]()
Ahoj, jedna známa mi o takových vyprávěla. Prý jsou dobrý. Myslim, že si je objednavala na netu. Když ti kamarádka prozradí jak se jmenujou, tak neni problém je dohledat a nemusíš nikde lítat po lékarnách nebo drogeriích. ![]()
Ano,samozrejme,ze to na nejake extra opakovane pouzivani neni,co vim,prodava se to po vice kusech,ale neznam cenu.to by me tedy zajimalo.
třeba tady?
http://www.ekozena.cz/index.php?…
Ale měli je třeba na Bráně k dětem a už je nemají, tak to asi zas až takový hit nebude ![]()
Mě teda přijde lepší kalíšek, ale je pravda, že já se v něm nekoupu, leda ve vaně ![]()
edit: a za 300 kaček už máš meluna kalich, který teda vydrží mnohem dýl jak nějaká houby
Našla jsem soft tampons - výhoda je,že jsou antialergicke,netlačí jako běžné tampóny,akorát při vyndávání to chce trochu zručnosti,někdo má strach že mohou protékat,což se mi nikdy nestalo a nemají šňůrku.objednávám přes net,nevím jestli se dají koupit v běžné lékárně.
No ty brďo, koukám na soft tampons, z čeho je to vyrobený, vypadá to jak žužu ![]()
Ale jinak tampony jsem používala roky a tlačil mě akorát tak, když byl špatně zavedený, to samé kalich, když se zavede špatně, tak holt tlačí, je potřeba zavádět správně ![]()
A sex s těma softama si teda představit nedokážu, teda nevím jak ostatní, ale já tu vagínu nemám zas až tak hlubokou, aby se tam vešel tampon a pak ještě úd ![]()
Já jsem byla s kalíškem i v bazénu a v pohodě. Akorát v něm pak bylo trochu i té bazénové vody
Ale za mnou červená stopa nezůstávala, tak nevím
![]()
Na sex si snad tampon i kalíšek vyndáš, ne?
Já teda jo… EDIT: Aha, to píšou oni u těch softů… no nevím ![]()
A tampon mě taky nikdy netlačil ![]()
O houbě nic nevím, jenom k doplňujícím tématům
Já doporučuju kalíšek…
To jsou veci o obojim slysim prvne…
u me by se tam asi taky vsechno neveslo
a nemela bych pak zadnou vymluvu ![]()
Anonymní píše:
Našla jsem soft tampons - výhoda je,že jsou antialergicke,netlačí jako běžné tampóny,akorát při vyndávání to chce trochu zručnosti,někdo má strach že mohou protékat,což se mi nikdy nestalo a nemají šňůrku.objednávám přes net,nevím jestli se dají koupit v běžné lékárně.
Běžné tampony přece taky netlačí, pokud je zavádíš správně.
Raduš.ka44 píše:Anonymní píše:Běžné tampony přece taky netlačí, pokud je zavádíš správně.
Určitě netlačí,ale já jsem po porodu měla nějaké problémy s udržením moči,to se spravilo po několika týdnech,což je normální,ale pokud jsem používala tampony tak mi to bylo nepříjemné,co používám soft tampons tak tyto problémy nemám,myslím,že to je dost individuální.
Dobry den chtela sem se zeptat kdys mam sex s pritelem pres houbicku muzu o tehotnit
@sexy nckol píše:
Dobry den chtela sem se zeptat kdys mam sex s pritelem pres houbicku muzu o tehotnit
Zas jeden chytrej dotaz
Je snad houbička prezervativ?
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat,znáte některé menstruační „houbičky“?měla je kdysi kamarádka,mohla se s nimi koupat apod.dá se to někde sehnat,myslim v drogerii,lékárně?