Menstruační houbičky

Anonymní
25.2.12 19:24

menstruační "houbičky"

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat,znáte některé menstruační „houbičky“?měla je kdysi kamarádka,mohla se s nimi koupat apod.dá se to někde sehnat,myslim v drogerii,lékárně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
25.2.12 19:28

Jestli myslíš tampony z mořské houby, tak jsem si o nich kdysi hledala nějaké info a moc se mi nezamlouvali, prý v nich i po přeprání v ruce zůstávají kusy sliznice a moc dlouho nevydrží, pokud je člověk fakt fest pere.
Pokud se nechystáš kupovat třeba menstruační kalíšek, tak bych řekla, že jakékoliv menstruační tampony splní účel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.2.12 19:28

Ahoj, jedna známa mi o takových vyprávěla. Prý jsou dobrý. Myslim, že si je objednavala na netu. Když ti kamarádka prozradí jak se jmenujou, tak neni problém je dohledat a nemusíš nikde lítat po lékarnách nebo drogeriích. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 19:42

Ano,samozrejme,ze to na nejake extra opakovane pouzivani neni,co vim,prodava se to po vice kusech,ale neznam cenu.to by me tedy zajimalo.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
25.2.12 19:57
  • Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
25.2.12 19:58
  • Citovat
  • Upravit
31594
25.2.12 19:58

třeba tady?
http://www.ekozena.cz/index.php?…
Ale měli je třeba na Bráně k dětem a už je nemají, tak to asi zas až takový hit nebude :nevim:
Mě teda přijde lepší kalíšek, ale je pravda, že já se v něm nekoupu, leda ve vaně :mrgreen:

edit: a za 300 kaček už máš meluna kalich, který teda vydrží mnohem dýl jak nějaká houby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 20:04

Našla jsem soft tampons - výhoda je,že jsou antialergicke,netlačí jako běžné tampóny,akorát při vyndávání to chce trochu zručnosti,někdo má strach že mohou protékat,což se mi nikdy nestalo a nemají šňůrku.objednávám přes net,nevím jestli se dají koupit v běžné lékárně.

• Citovat
  • Upravit
31594
25.2.12 20:13

No ty brďo, koukám na soft tampons, z čeho je to vyrobený, vypadá to jak žužu :mrgreen:

Ale jinak tampony jsem používala roky a tlačil mě akorát tak, když byl špatně zavedený, to samé kalich, když se zavede špatně, tak holt tlačí, je potřeba zavádět správně :nevim:
A sex s těma softama si teda představit nedokážu, teda nevím jak ostatní, ale já tu vagínu nemám zas až tak hlubokou, aby se tam vešel tampon a pak ještě úd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.2.12 20:26

Já jsem byla s kalíškem i v bazénu a v pohodě. Akorát v něm pak bylo trochu i té bazénové vody :think: Ale za mnou červená stopa nezůstávala, tak nevím :nevim: :lol:

Na sex si snad tampon i kalíšek vyndáš, ne? :lol: Já teda jo… EDIT: Aha, to píšou oni u těch softů… no nevím :think:

A tampon mě taky nikdy netlačil :think:

O houbě nic nevím, jenom k doplňujícím tématům :mrgreen: Já doporučuju kalíšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.2.12 20:28

To jsou veci o obojim slysim prvne…

u me by se tam asi taky vsechno neveslo :-D a nemela bych pak zadnou vymluvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.2.12 13:07
Anonymní píše:
Našla jsem soft tampons - výhoda je,že jsou antialergicke,netlačí jako běžné tampóny,akorát při vyndávání to chce trochu zručnosti,někdo má strach že mohou protékat,což se mi nikdy nestalo a nemají šňůrku.objednávám přes net,nevím jestli se dají koupit v běžné lékárně.

Běžné tampony přece taky netlačí, pokud je zavádíš správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 18:02
Raduš.ka44 píše:
Anonymní píše:
Běžné tampony přece taky netlačí, pokud je zavádíš správně.

Určitě netlačí,ale já jsem po porodu měla nějaké problémy s udržením moči,to se spravilo po několika týdnech,což je normální,ale pokud jsem používala tampony tak mi to bylo nepříjemné,co používám soft tampons tak tyto problémy nemám,myslím,že to je dost individuální.

• Citovat
  • Upravit
sexy nckol
23.7.13 18:56

houbicka

Dobry den chtela sem se zeptat kdys mam sex s pritelem pres houbicku muzu o tehotnit

• Citovat
  • Upravit
8959
23.7.13 19:04
@sexy nckol píše:
Dobry den chtela sem se zeptat kdys mam sex s pritelem pres houbicku muzu o tehotnit

Zas jeden chytrej dotaz :-) Je snad houbička prezervativ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí