Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Brooucinda píše:
@Lejaa A povedlo se? Měla jí pak vonavou?
To nevím.. To jsem nezkoumala..
každopádně na ni jen tak někdo nezapomněl ![]()
@kjhui píše:
@Brooucindaále fuj
mmch. by mě zajímalo jak to u té sexy pani ze začátku vypadá doma.. jestli má pytel houbiček na nádobí vedle postele a co na to říká manža-trupka když si to tam zavádí.. nebo jestli to neví a ona chodí s houbičkou do koupelny a pak vyjde bez ní? něco jako Cimrmanův princip hromadění horníků v dole naruby.. nosí je tam ale v koupelně žádná hromada houbiček neroste…?![]()
![]()
Ale na to pozor! Paní říkala, že houbička je z lékárny.. Asi si potrpí na kvalitu ![]()
@kjhui Já to snad raději ani vidět nechci. Připoměla jsei mi jeden krásný mejl, který mi poslala kamrádka. Je to životopis a fotky bytu k němu (nevím proč). Jemnoval se žádost o práci z chánova a bylo to dooooost trefný
Třeba si jen ulevila nebo to byl vtip (myslím sexy zakladatelka). Můžu jen doufat, že sexy není na tom obdobně. Protože houbičky bych tipla právě na lidi z toho mejlu ![]()
@Brooucinda píše:
Jo to bylo to slovo,,prosím, mladá paní. Kam?´´,,No do pi*i ty trupko, ne?´´
No ženy umíte si představit, jak jdete pro houbičky do pii do lékárny? Já si neumím představit, jak jdu vůbec pro houbičky do pii, natož to někde říct nahlas
Škoda, že nepíše… Mohla to být šťavnatá diskuze
plná p*č