Špinění, slabé krvácení mimo menstruaci

1803
25.2.12 23:35

Špinění, slabé krvácení mimo menstruaci

Ahoj holky máte někdo zkušenosti ze slabým krvácením, nebo špiněním mimo menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
25.2.12 23:41

A bereš HA? To některé dělají,zvlášť,když jí máš krátce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.2.12 23:47

Jééé promiň nenapsala jsem to podstatné a to že se již přes rok snažíme o mimi a chodíme do centra asistované reprodukce. Nejdřív jsem měla MS úplně normální, pak se prodloužil cyklus na 32dní, teď je to zase v pohodě ale dnes jsem 14 den cyklu a začínám špinit, světle červená krev když jdu na záchod. Takhle jsem to měla minulý měsíc taky, prakticky od ovulace až do menstruace jsem špinila. Dr mi dělala stěry, ultrazvuk a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
25.2.12 23:55

No já někde četla,že se může krvácet,když je ovulka..Ale od ovu až do MS,to ti bohužel neporadím.. :nevim: Snad bude vše v pořádku a poradí ti někdo sofistikovanější :D . Přeji brzké //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
10.8.12 15:30

Ahoj, jsem 13 mšsíců po pordu. Menzes mám už 8 měsíců pravidelnou, nebolestivou, středně silnou, trvá cca 4dny a potom už jen špiním, jenže až do 14.dne cyklu, pak cítím lehce bolest-ovulace a konec špinění. Je to tak každý měsíc. Máte s tím někdo zkušenost? Tento měsíc se chystám na gyndu na roční prohlídku, ale jsem zvědavá jestli jste to taky tak někdo měl. Jinak ikdyž už 2 měsíce nekojím tak při zmáčknutí prsa mě vytéká mlíko. Takže asi zblblý hormony. :nevim: Antikoncepci neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.8.12 16:08
@goldenka píše:
Ahoj, jsem 13 mšsíců po pordu. Menzes mám už 8 měsíců pravidelnou, nebolestivou, středně silnou, trvá cca 4dny a potom už jen špiním, jenže až do 14.dne cyklu, pak cítím lehce bolest-ovulace a konec špinění. Je to tak každý měsíc. Máte s tím někdo zkušenost? Tento měsíc se chystám na gyndu na roční prohlídku, ale jsem zvědavá jestli jste to taky tak někdo měl. Jinak ikdyž už 2 měsíce nekojím tak při zmáčknutí prsa mě vytéká mlíko. Takže asi zblblý hormony. :nevim: Antikoncepci neberu.

Ahoj. Já myslím, že to budou hormony a že by se to mělo srovnat, ale lepší slyšet to od doktora.
Já měla podobný problém dřív když jsem ale brala antikoncepci - špinění skoro během celého cyklu (ale vlastně to taky způsobily hormony)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
10.8.12 16:14
@kikina79 píše:
Ahoj holky máte někdo zkušenosti ze slabým krvácením, nebo špiněním mimo menstruaci?

Já to tak měla (byl to důvod, proč jsem vysadila HA, ale pokračovalo mi to takto ještě pak skoro rok i bez HA). Je to nedostatkem progesteronu (a možná i kolísá estrogen), sliznice je nízká, není připravená pro zárodek a ten odejde ještě dřív, než se embryo vůbec může uchytit. Srovnat by to měly tablety, u mě to byla (krom ještě problému na straně chlapa) příčina, proč se nám nedařilo, u nás to spravilo hned 1.IVF, tak si řekni o hormonální profil a o léky! Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckaŠimerková
5.10.12 11:34

Ahoj holky jsem 6 měsíců po porodu už 4 měsíce beru antikoncepsi a krvácím i mimo menstruační cyklus nemáte stím nějaká zkušenost? díky

• Citovat
  • Upravit
209
27.11.12 10:06

Špinění po domnělé ovulaci cca 5., 6. den

Ahoj, jsem tu nová. Prosím o radu. Tento měsíc jsem 16. den zašpinila, to samé druhý den ve stejnou hodinu večer opět ještě lehčí zašpinění. Ovulaci bych měla mít 11-12. den cyklu. Cyklus mívám po 25ti dnech. Od léta mívám ob měsíc špinění urpostřed cyklus 10.-14.den, někdy jen jeden den, někdy 3 dny, ale jen stopově, žádné krvácení nebo velké špinění to není. Na sonu a u Dr. jsem byla v únoru, nic neshledal, hormonální profil nemám (zašpinění 17. den cyklu se mi totiž stalo i listopadu) a kvůli tom jsem šla k DR. Pak byl několik měsíců klid a začla jsem špinit právě v půlce cyklu (viz výše). Je to ob měsíc. Jenže tento měsíc měl být měsíc nešpinění a zašpinila jsem 16 den a i druhý den ve stejnou dobu. Fakt jen stopa po utření - do hněda. U Dr. jsem byla kvůli špinění před měsícem a půl, sono nedělal, hormony taky ne, jen běžná prohlídla, nic neshledal. Prý nejspíš ovulační špinění. Jenže 16. den už se mi zdá dost pozdě. Snažíme se. Teplotu neměřím, ale včra 17. den, kdy jsem špinila taky, byla 37,2. Což jsou u mě poovulační teploty, neboť ještě před časem jsem BT měřila. Mám trochu obavy, jestli to není nedostatek progesteronu? Jinak nevím, jestli to není i čajem z drmku, který jsem začla pít tento měsíc od 12.dne, předtím kontryhel do 12. dne. Na kontryhel jsem zvyklá byla, na drmek ne, k tomu beru různé vitamíny a vit. B6 od 12. dne cyklu, myslela jsem si právě, jestli nemám krátou druhou fázi. Co myslíte, že špinění může být? Je mi čerstvě 30, bezdětná, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
27.11.12 10:23

Třeba by to mohlo být uhnizďování? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.11.12 10:46

Špinění po domnělé ovulaci cca 5., 6. den

Kačta: jj, kéž by, kéž by..spíš se obávám, jestli to nejsou špatné hormony, ale ta teplota mi tam k tomu nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka198
1.1.13 18:12

Světlé a slabé krvácení

Ahoj holky, ještě nikdy jsem nikam takhle nepsala. Vždy jsem četla Vaše příspěvky a hledala v nich problémy, které by se týkaly mě. Prosím Vás o radu samozřejmě půjdu k doktorovi, ale teď má dovolenou a na pohotovost se mi kvuli tomu moc nechce. S přítelem se snažíme už asi půl roku. Chceme tomu nechat volný průběh. Buď to vyjde a nebo ne. Já jsem z toho, ale už úplně na nervy. Prsa mě bolí před každou menstruací. Zvětší se o dvě velikosti, bolest taková, že se to nedá vydržet. Po menstruaci vždy bolest přejde a velikost taky padne. V poslední době je mi hodně nevolno. Když vypiji kafe nebo colu, abych zvýšila tlak, tak je to ještě horší - černo před očima. Když jsem si ale dělala testy tak vše negativní :zed: Vždy před menstruací jsem začala slabě špinit - tm. hnědě. Menstruace byla vždy termínu. Nikdy dřív, nikdy pozdě. Teď mne ale začala bolet prsa o 10 dnů dříve, což by mne neudivovalo, ale začala jsem slabě - světle krvácet 5 dnů před špiněním pravé menstruace. Prsa mne ale, již tak moc nebolí. Bolest je to spíše ustupující.. Měli jstě někdo podobné problémy? :think: Děkuji za Vaše názory a případné rady

• Citovat
  • Upravit
Beovela
3.1.13 22:37

ostré bolesti v podbřišku a krvácení

Ahoj, taky prosim o radu. Po roce jsem zacala brat antikoncepci ktera se nasazuje prvni den menstruace. Vzdy sem mivala menstruaci 5-6 dni nyni celkem dost spinim uz desaty den od nasazeni antikoncepce a navic mam ostre bolesti v podbrisku ktere se stupnuji bolesti i casove rozptyly jsou kratsi. Setkala jste se nektera s necim podobnym? Mam z toho divny pocit, a na pohotovost se obavam. Treba to nic neni. Mam jeste pockat nebo se dokopat na gyndu? Moc diky za rady. :(

• Citovat
  • Upravit
Lulu13
30.8.13 23:29

Ahoj mám problém. Asi 7-10 dni po menstruaci sem začla špinit až slabě krvácet někdy mi přijde že je to silnější antikoncepci neberu a nikdy sem nebrala. Stalo se mi tohle asi uz 4 krát a s doktorem sem to ještě neřešila. Nemáte některá zkušenosti s tímto problemém? poraďte prosím :|

• Citovat
  • Upravit
188
30.8.13 23:58

Ahojte…to je aj môj problém…slabé krvácanie, špinenie…12 deň…myslela som ovulácia…ale keďže som to nikdy až takto nemala-/a to mám už 2deti/, radšej som išla na gyndu…vyšetrila a vraj všetko v poriadku…ale po týždni sa to zasa opakovalo…ale lekárka to riešila už iba cez telefon-/to tá dnešná moderná doba/, a že to je normálne, povedala, že to už tak asi bude…tak to už mi asi nič nepomôže iba byť stále pripravená s vložkou medzi nohami :,( Ale ďalšie mesiace už neboli také…aj keď sem tam je troška ružovej na papieri…ja som sa už aj zľakla, či nie som tehotná…vtedy som to tak mala…a veru vtedy som mala aj prvý mesiac menštruáciu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria