Špinění, slabé krvácení mimo menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.6.14 16:59

Ahojte,

chtěla sem se zeptat, asi 4. den špiním/slabé krvácení. Beru HA Denielle(nově asi 4.mesícem), menstruaci sem měla v pravidelnou dobu. Jednou se mi to stalo, ale to byla otázka jednoho dne. Další MS mám mít cca za 7 dní. Myslíte, že by to mohl být vážnější problém nebo jen hormony se pobláznily? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.8.14 16:05

Ahojky holky, s pritelem se nechranime nedela se do me ale obcas mu prej neco utece :-D o mimi se nijak nesnazime nechavame tomu volnej prubeh…ale menzes jsem mela pravidelny vzdycky tak ctyri dny, ale tento mesic prisli az o tri dny pozdeji to je asi normalni…jen ze menzes jsem mela slabejcca pet dni a pak dva dny jsem spinila, tlak a pichani v podbrisku bolest prsou a hlavne bradavek, unava, nechut k judli jen chut na sladke :-D mam belavi husty vytok…pred menstruaci jsem si delala test a negativni :-( jen bych chtela znat vas nazor ;-) jo antaky neberu uz aspon sest let…diky za jakou koliv reakci
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.14 00:22

Taky se mi to stalo po kónizaci :? Byla jsem na ní v květnu a od té doby cca 7 až 8 dní před menstruací mám vždycky špinění. Nikdy před tím jsem s tím neměla problémy, doktorka říká, že to s tím nesouvisí, že je to náhoda, ale kdo ví… :think: Snažíme se 2 roky o mimi, ale zatím nic. Kontrolní cytologie je v pořádku, akorát mám zas zvýšený prolaktin, a ted se mi hormony nějak rozhodily úplně, cyklus mám ted tak 20 dní, takže beru Dostinex a ještě k tomu mám teď Duphaston na srovnání cyklu. Jinak podle UZ vše normální. Doufám, že se to všechno spraví a snad se pak taky konečně dočkám… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49
12.11.14 13:04

Holky také se přidávám beru HA menstruaci mám mít za 14 a teď jsem byla na záchodě a koukám že mám na kalhotkách krev. nevíte co by to mohlo být? pokud to bude trvat i zítra zajdu si k doktorovi ale potřebuji se nějak uklidnit tak jestli se vám to už stalo… a těhotná být nemůžu to vím jistě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.11.15 16:50

špinění

Ahoj holky,

potřebuji poradit, měla jsem od 16.11. 6 dnů menstruaci a potom 11 den. mam najednou slabe špinění a nevim co to může být. poradte mi prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
19.1.16 15:42

Ahoj holky, je normální, že špiním mimo menstruaci?
MS sem měla na začátku ledna no a dnes sem našla na kalhotkách takový výtok hnědočervená krev. Má s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
23.1.16 17:12
@zoe90 píše:
Ahoj holky, je normální, že špiním mimo menstruaci?
MS sem měla na začátku ledna no a dnes sem našla na kalhotkách takový výtok hnědočervená krev. Má s tím některá zkušenost?

Mám naprosto stejnej problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.16 23:01

Ahoj, mužete někdo poradit? Jestli má někdo zkušenost? cca 14 dní po ms, jsem při sexu lehce špinila, pak par dní nic a špinim znovu (světle hnedý výtok, trošku),do ms mam ani ne týden, břicho mi neboli, citim se dobře, kdyby to byla cysta, či zanět poznam to jinak?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.16 10:56

Obnovuji diskuzi

Mám nehormonální tělísko už více, jak rok a půl. Žádné problémy nikdy nebyly… Teď ovšem nevím, co se děje… MS mi skončila 26.3. a od té doby každý den špiním, nebo slabě krvácím… Říkala jsem si, že možná ovulace. Teď je mi jasné, že to ovulace není. Napadá vás, čím to může být? Co se může dít??? Jeden den mě i hodně bolelo břicho po sexu…
Momentálně krvácím tak, jako když mám znovu MS. Na gyndu jdu až v úterý…

• Citovat
  • Upravit
101
7.4.16 12:47

Ahoj, já mám tělísko, koncem září tři roky a ted v únoru 14 dní špinění, na gyndě mi řekl, že se nic neděje, že je to normální. Nikdy předtím jsem to neměla. jenže to mám ted už zase mimo cyklus týden špinění a vrátila se mi MMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 17:32
@anluy píše:
Ahoj, já mám tělísko, koncem září tři roky a ted v únoru 14 dní špinění, na gyndě mi řekl, že se nic neděje, že je to normální. Nikdy předtím jsem to neměla. jenže to mám ted už zase mimo cyklus týden špinění a vrátila se mi MMS.

No uvidím, co řekne mě… Já vlastně špinila každý den bez přestávky. Někdy víc, někdy míň :-( Zaráží mě ta příšerná bolest břicha po sexu. Snad to bude jen nějaká kravinka, jako rozházené hormony atd

• Citovat
  • Upravit
11.5.16 18:20

Ahoj pres rok se snazime o mimnko presne pred rokem jsem potraila… Menstruace mi skoncila 7.5 a 8.5. jsem jeste spinila… 9.5 jsme meli s pritelem pohl.styk a dnes jsem mela sice malo ale krev nebylo o spineni ale neco vic ale zase o nebyla uplne mesruace celkem me boli bricho nemam chu na jidlo nevite nekdo co to muze byt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.6.16 17:13

Ahojky 25.5 jsem měla ms asi cc5dní.11 den po ms sem začala špinit asi 3-4dny potom 2dny nic zase týden. potom přišla další ms a po ní zase pauza a pořád dokola. nikdy se mi to nestalo akorát jsem z toho děsně vystresovaná. stalo se vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.16 07:27

Zvykani nebo nejaky problem?

Ja beru Katyu teprve tyden a 2 dny.. Prvni den menstruace byla normalni, druhy den taky, ale potom uz byla hodne slaba, spis spineni. Na dva dny tato „menstruace“ skoncila, ale pak jsem zacala spinit zase.. Ja bud spinim, nebo na vlozce nic neni, ale ve me ano.. Obcas se uz nejedna o spineni, ale spis slabe krvaceni.. Je to pouze tim zvykanim na antikoncepci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.17 10:48

Ahoj, mám tento problém, MS se mi o několik dní opozdila, ale vše OK. Nyní slabě krvácím, pět dní po konci MS - žádné hormony neberu. Co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa