Píchání ve stydkém pysku

Anonymní
1.3.12 08:41

píchání ve stydkém pysku

ahoj chtěla bych se zeptat už asi 2 měsíce mám následující problém Píchá mě zevntře levého velkého stydkého pysku. Když se podívám dovnitř žádná opuchlinka ani zvětšená uzlina tam není.Pod kůží se ale táhne takový tmavý pruh jakoby vystouplá žilka a na sliznici mám bílé povlaky. Zvenčí jsou oba pysky zarudlé, ne oteklé. Hygienu udržuji, nasadila jsem si brusinky a občas čaj z měsíčku lékařského. To píchání není do nijak extrémní bolesti, ale podvědomě o něm vím. Občas to zabolí i v tříslech. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Na gynekologii se docela obávám jít, četla jsem totiž o Bartholiniho žláze a nutnosti její operace, nechtěla bych skončit v nemocnici:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9018
1.3.12 08:51

Nevím, co čekáš, že se dozvíš. Bez vyšetření to asi nepůjde. :nevim: A Bartolinka? Ta bolí hodně. A je to spíš malý zákrok trvající cca 10 minut pod krátkou narkózou. Takže toho bych se nebála. A její ucpání nemá s hygienou nic společného.
Hald musíš překonat svůj odpor, stud a zajít na gyne. Ihned. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.12 08:55
Cassi píše:
Nevím, co čekáš, že se dozvíš. Bez vyšetření to asi nepůjde. :nevim: A Bartolinka? Ta bolí hodně. A je to spíš malý zákrok trvající cca 10 minut pod krátkou narkózou. Takže toho bych se nebála. A její ucpání nemá s hygienou nic společného.
Hald musíš překonat svůj odpor, stud a zajít na gyne. Ihned. :lol:

já právě četla že bartolinka bolí při sezení a chození hodně. Jenže u mě je to spíš takové jemné píchání, ani tam nemám žádnou vybouleninku nikde. V noci normálně spávám, nebolí to. Když to píchne jde to jakoby i po vnitřní straně stehna,někdy i dozadu do svalů na zadku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.12 09:50

Nebude ta vystouplá žíla varix? Stává se to teda spíš v těhotenství, ale stát se to může i normálně. Bartolinka bolí jinde, u poševního vchodu a udělá se tam boule…a je to bolest nesnesitelná která ženu k dr. dožene. To co popisuješ Ty na 99% Bartolinka není. Určitě na gyndu zajdi a neboj se :hug:

• Citovat
  • Upravit
3833
1.3.12 09:57

a nemáš doma Netrefila??? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat