HA a PMS

Anonymní
27.2.12 19:39

HA a PMS

Zdravím všechny…chtěla bych se zeptat jak je to s PMS při antikoncepci… Me se minuly mesic nedostavila MS tak jsem sla na Agolutin kdy se mi za ctyri dny dostavila a zacla jsem brat HA BElaru…pro jistotu jsem si udelala test asi 15 den od ocekavane MS ale test negativni…tak tehu nejsem …Ale ted mam zase tyden do MS a zacina me bolet bricho a nadymat…je mozne ze to ani u HA nezmizí?Dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
27.2.12 20:02

Ahoj, nevím přesně, na co se ptáš, jestli na bolesti břicha a nadýmání při braní HA, tak nikde nemáš jistotu, že tě to při braní antikoncepce mine… Mně bolesti hodně ubraly, ale abych byla při braní HA bez nich, to fakt ne. Občas mi bylo taky zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 20:16

No zajimalo by me jestli kdyz mi po agolutinu prisla MS tak jestli muzu byt tehu…

• Citovat
  • Upravit
7323
28.2.12 15:39

To ti neporadím, ale píšeš to zmateně. MS jsi dostala za 4 dny, nato začala brát HA a pak se ti MS nedostavila další cyklus? Jestli je to takhle a test negativní, a bralas HA poctivě, tak těhotenství je hodně málo pravděpodobný. Holky ti třeba poradí, ale změň si název diskuze, protože není moc jasný, na co se ptáš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.12 17:14

No ja to napsala blbe to mas pravdu…jde mi o to…ze jsem minuly měsíc nedostala MS tak jsem sla na agolutin…po agolutinu mi dorazila za 4 dny …prvni den MS jsem zacla brát HA a ted mám dostat další za tyden a mám takové divné stavy jako bolest vajecniku a bricha…ale test jsem si delala a je negativní ja uz sama blazním totiz..jak tady ctu jak nektere holky byly těhu i pres HA :roll:

• Citovat
  • Upravit
7323
28.2.12 19:27

Většina holek, které otěhotní přes HA, ji neberou tak, jak mají. Sama narazíš na plno diskuzí, kde přiznají, že „sem tam“ nějakou tabletku zapomenou a vezmou např. druhý den. Takže to je fakt vyjímečný, že by k otěhotnění došlo. Podle mě těhotná nejsi, pokud bereš správně… Jestli jde o příznaky MS (bolest břicha a tak), tak můžou být i během braní HA. Já třeba měla hodně bolestivý a nateklý prsa, způsobovaly to právě hormony v antikoncepci. Ještě počkej ten týden, zda se dostaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí