MS delší jak 7 dní?

35
29.2.12 22:43

MS delší jak 7 dni ?

Ahojky chtěla bych se zeptat dostala jsem prvni mesičky po porodu a nechala jsem si předepsat antikoncepci. Ale mesíčky už mam 13 dni. Nikdy před tim jsem stim nemela problemy měla jsem MS pravidelne tak se chci zeptat jestli je to normalni a nebo bych si radsi mela zajit na gynekologii ? děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
29.2.12 22:57

A jakou máš antiko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.2.12 23:02

a tu anti už jsi začala brát nebo čekáš až ti menzes zkončí a začneš ji brát po porodu poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.2.12 23:03
atominnka píše:
A jakou máš antiko???

Beru novynette a i jsem ji brala pred 3 roky a nemela jsem sni problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.2.12 23:05
Žesťovka píše:
a tu anti už jsi začala brát nebo čekáš až ti menzes zkončí a začneš ji brát po porodu poprvé?

začala jsem ji brat jak mi začala MS protože jsem ji nebrala tři roky takže jsem vlastne začinala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.2.12 23:05
Žesťovka píše:

protože já před těhu brala antiko a vše bylo pravidelný a menzes max 4 dny,po porodu,je to hrůza,menzes mám víc jak týden a ůplnou dunaj,antiko zatim neberu,takže je to asi po porodu s tím menzesem normál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.2.12 23:08

Aha, tu neznám. ale já měla první MS po porodu hned po šestinedělí - začala jsem brát cerazette a kojila jsem. trvala 16dní… od té doby nic. A ted 15m po porodu jsem měla ¨MS a ta teda byla hoooodně silná, bolesti jak prase a trvala 8 dní… :nevim:
Já bych počkala ještě přes víkend a pak zavolala dr, jestli je to OK :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.2.12 23:08
ewounek píše:
Žesťovka píše:
začala jsem ji brat jak mi začala MS protože jsem ji nebrala tři roky takže jsem vlastne začinala

spíš si počkej na další menzes už při braní antiko,třeba bude kratší :) já zatím prášky neberu,přítel se hlíhá,no a když to ukápne,tak co už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.2.12 23:10
Žesťovka píše:
Žesťovka píše:
protože já před těhu brala antiko a vše bylo pravidelný a menzes max 4 dny,po porodu,je to hrůza,menzes mám víc jak týden a ůplnou dunaj,antiko zatim neberu,takže je to asi po porodu s tím menzesem normál :think:

No tak jsem to taky mela kdyz jsem ji pred tim brala a tak si myslim že by to melo byt i ted a prave ze tak tejden jsem normalne krvacela a ted posledni dny to neypada jako ´MS spise jako „krvavy hlen“ nevim jak to presne popsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.2.12 23:12
ewounek píše:
Žesťovka píše:
Žesťovka píše:
protože já před těhu brala antiko a vše bylo pravidelný a menzes max 4 dny,po porodu,je to hrůza,menzes mám víc jak týden a ůplnou dunaj,antiko zatim neberu,takže je to asi po porodu s tím menzesem normál :think:
No tak jsem to taky mela kdyz jsem ji pred tim brala a tak si myslim že by to melo byt i ted a prave ze tak tejden jsem normalne krvacela a ted posledni dny to neypada jako ´MS spise jako „krvavy hlen“ nevim jak to presne popsat :-)

a jak dlouho jsi po porodu?jestli to ještě není zbytek očistků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.2.12 23:14
Žesťovka píše:
ewounek píše:
Žesťovka píše:
Žesťovka píše:
No tak jsem to taky mela kdyz jsem ji pred tim brala a tak si myslim že by to melo byt i ted a prave ze tak tejden jsem normalne krvacela a ted posledni dny to neypada jako ´MS spise jako „krvavy hlen“ nevim jak to presne popsat :-)
a jak dlouho jsi po porodu?jestli to ještě není zbytek očistků :think:

Přes dva měsíce a po poru jsem krvacela tak 5 tejdnu a menstruace prisla teprva pred tema 13dnema coz se doktor divil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.2.12 23:22
ewounek píše:
Žesťovka píše:
ewounek píše:
Žesťovka píše:
Žesťovka píše:
Přes dva měsíce a po poru jsem krvacela tak 5 tejdnu a menstruace prisla teprva pred tema 13dnema coz se doktor divil

já dostala menzes taky hned po šestinedělí,kojila sem,doktorka taky nechápala,mám menzes doteť,už se trochu zpravidelnil,ale furt je to tak tejden a ze začátku fakt síla,ale do anti se nám zatím investovat nechce,zvládame se uhlídat i bez ní,říkám buď zkus počkat na další jaký budou s práškama,ale jestli by jsi nějak nelidsky krvácela,tak rači vyhledej DR,víš prd co v tobě po porodu nechali za bordel :nevim: v mojí mamce tedy nechali tampón a měla s tím pěkný problémy,tím tě samozdřejmě nechci děsit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.3.12 00:06
Žesťovka píše:
ewounek píše:
Žesťovka píše:
ewounek píše:
Žesťovka píše:
Žesťovka píše:
Přes dva měsíce a po poru jsem krvacela tak 5 tejdnu a menstruace prisla teprva pred tema 13dnema coz se doktor divil
já dostala menzes taky hned po šestinedělí,kojila sem,doktorka taky nechápala,mám menzes doteť,už se trochu zpravidelnil,ale furt je to tak tejden a ze začátku fakt síla,ale do anti se nám zatím investovat nechce,zvládame se uhlídat i bez ní,říkám buď zkus počkat na další jaký budou s práškama,ale jestli by jsi nějak nelidsky krvácela,tak rači vyhledej DR,víš prd co v tobě po porodu nechali za bordel :nevim: v mojí mamce tedy nechali tampón a měla s tím pěkný problémy,tím tě samozdřejmě nechci děsit..

Děkuji za radu :-) jsem rozhodně klidnějši… tak snad to bude v poho :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.3.12 06:38

Já bych tomu dala půl roku, jestli se to srovná a když ne, poprosila bych gynekologa o jinou HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí