Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj prosim poradte mi co by to mohlo byt.Beru antikoncepci a v utery jsem prelepovala naplast.Ve stredu jsem zacal hnede spinit hodne a ted mam jako menstruaci krev smichanou s tim vytokem.Jinak vytok mam porad snazim se lecit.Vcera me zacalo pobolivat v podbrisku a dneska uz me to boli hodne.Zkousela jsem teplou vanu a zadne zlepseni a do toho zacinam citit ledviny.K doktorce budu volat zitra ze tam prijdu ale moc se mi tam nechce protoze leci muj bili vytok nic na to nepomaha tak ji stale volam ze mi to nepomohlo a ona vzdycky rekne cco si mam zase koupit v lekarne.Jako kdyby ji to obtezovalo.
To bude chtít změnu lékaře.Přeci nemůže ordinovat po telefonu?A když máš problém delší dobu s výtokem musela ti přeci udělat výtěr?Ten vyšel v pořádku?
S antikoncepční náplastí neporadím,neznám…špinění může být od toho jak jsi tu náplast přelepovala.To bolení ledvin to není sranda,to by chtělo na vyšetření
Dat si jogurt na vlozku?to jsem nikdy neslysela.Ale jestli to pomaha.Me spis desi ta krev nebo jastli to nyla menstruace.Ale menstruaci poznam to bylo neco jinyho.Vim ze vana neni dobra ale vetsinou kdyz me boli bricho tak to pomahalo.A ted nic
no, jestli tě bolí v podbřišku hodně a do toho krvácíš i přes antiko, tak bych jela dneska na gyn. na pohotovost.
Ahoj kamosce dr dokonce predepsal dat si ten jogurt na tampon a zavist klasicky. Rikala ze ji to pomohlo, i kdyz to teda bylo pry dost nechutny.
Boli to dost ale vydrzim to do zitra oni by tam nic asi nezmohli max.by si me tam nechali a to nechci.Ale zajimalo by me jestli to nemuze byt mocakem.Jake jsou priznaky zanetu?
jé a proč si myslíš, že by v nemocnici nic nezmohli
. Udělají utltrazvuk, vezmou ti krve apod. S tímhle bych si teda vůbec nezahrávala a nehrála na hrdinu. Může to být močák, prasklá cysta, velmi silný zánět, prostě cokoliv.
Jednou jsem uz tady jela na pohotovost gynda.a byli dost neprijemni a vypadalo to ze je otravuji.a navic kdyz uz to je od stredy tak to zvladnu ja nemocnice nesnasim.
já měla zánět močáku po porodu…vysoká teplota, s čůráním jsem problém neměla, ale tak za 3 dny mě začala bolet ledvina. Dostala jsem atb, za tři týdny se mi to vrátilo a problémy mám do teď
takže co nejdřív k Dr ![]()
Barbora13 píše:
Teplotu ani nic nemam.A po porodu uz jsem rok a pul.
po porodu být nemusíš, abys chytla zánět močáku
každopádně bych šla, lepší dřív, než pozdě