Krev s výtokem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25959
4.3.12 15:03

já měla zánět močáku po porodu…vysoká teplota, s čůráním jsem problém neměla, ale tak za 3 dny mě začala bolet ledvina. Dostala jsem atb, za tři týdny se mi to vrátilo a problémy mám do teď :? takže co nejdřív k Dr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
4.3.12 15:07

Teplotu ani nic nemam.A po porodu uz jsem rok a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
4.3.12 15:09
Barbora13 píše:
Teplotu ani nic nemam.A po porodu uz jsem rok a pul.

po porodu být nemusíš, abys chytla zánět močáku ;) každopádně bych šla, lepší dřív, než pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.3.12 16:05

To může být cokoli, ale pokud nejsou horečky, tak bych na pohotovost nejezdila a zašla k doktorce hned v zítra.
Bolest v kříži můžou znamenat, že se děloha stahuje (takže MS, polyp v děloze, hormonální nerovnováha,…)
Pokud jsi uprostřed cyklu, tak to krvácení a křeče může být i ovulací (mně se tak párkrát stalo)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
4.3.12 18:57

Vzala jsem si ibalgin ale i prez to citim zitra tam zajdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
6.3.12 12:12

Ahoj holky tak jsem volala doktorce a rikala co a jak a ze me bricho porad trochu boli a cekala jsem ze mi rejne kdy mam prijit a ona mi rekla ze ted budu mit brzo menstruaci(dnes budu sundavat posledni naplast)tak at tam prijdu hestli pak jeste budu mit nejaky obtize.Ja sem tak nastvana vzdyt me mohla dneska vysetrit menstruaci budu mit az tak za dva tri dny.Co ted mam delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.3.12 14:23

zavolej jinýmu gynekologovi jestli bere nové pacienty a hned se k němu objednej, že máš akutní problém a že tvoje Dr. ten problém neřeší a proto že odcházíš. Co chceš jinýho dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
6.3.12 18:44

Asi budu muset.Jinak to nejde ale hrozne me to stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.3.12 18:46

no jasněže, ale co chceš, když jí řekneš, že tě bolí podbřišek, krvácíš s výtokem a ona ti po telefonu naordinuje za pár dnů menzes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
7.3.12 17:09

já své dr řekla co a jak a taky mě vzala i přes slabou ms. je to poněkud hygienicky fuj, ale když není zbytí :nevim:

zánět močáku jsem měla jednou, slabý, stačila jen kupa urologického čaje, brusinkové bobule a klid doma, ale chvílema jsem se skoro nemohla hnout, natož čurat. všechno ale rychle během dne odeznělo, jinak jsem na pohotovosti natotata..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
7.3.12 18:00

a myslis ze to co jsem popsala muze byt zanet mocaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
8.3.12 09:02

Ahoj neberu to zle.Jsem rada za rady.Ted mam menstruaci tak pak se prihlasim k jinemu doktorovi nebo jeste zkusim jit k ni co mi rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí