Stresuje vás silná menstruace?

Anonymní
5.3.12 16:36

stresuje Vás silná menstruace???

ahoj, omlouvám se za anonymitu, ale jistě chápete. Zajímalo by mě zda jsem vyjímka mezi Váma, mám silnou menstruaci a dost mě stresuje a omezuje, když nemůžu v nejsilnější den být doma, jednou jsem jen tak tak doběhla a to jsem se vzdálila z domu na cca půl hodiny.....jak to řešíte???HA brát nemohu, ale je jediné řešení…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
5.3.12 16:45

Myslím že to vadí každé ženě… mně tedy ohromně ..myslím ale že ti pomůže kontryhelový čaj.. za mně je to zázrak jak na úpravu cyklu, tak na bolesti přo ms,, tak na silné krvácení!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.3.12 16:46

Ahoj, já tedy klidně neanonymně. :)
Mám ms tak týden silnou, plus dva až tři týdny k tomu snesitelnou, jak kdy…
Kritické jsou tak tři, čtyři dny, kdy bych nejradši taky byla jen doma. :? Řeším to tak, že mám největší tampon a ještě i vložku a hledám na každém místě prvně záchod. :roll:
Asi to ani jinak řešit nejde. :nevim:
Jo a nesedím dlouho, pořád popocházím, po delším sezení by to mohlo vypadat, jako když se vyvalí přehrada. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.3.12 16:47

Já mám druhou MS po porodu a nejradši bych vyskočila z okna, jaká je to síla :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
5.3.12 16:48

Ahoj, ano stresuje, silnou MS nesnáším :pocitac: u mne ale úzce souvisí s brutální bolestí, takže když ji mám nejsilnější, tak ani nikam nechodím, jelikož jsem ráda, že dolezu na záchod. Pokud mi je někdy snesitelně a někam musím, tak už předem přemýšlím a plánuji, jak a kde je dostupné wc. A i když jsem doma, tak občas dojdu jen tak tak. Používám tampony, vložky nesnáším. Ale spousta holek se právě jimi pojišťuje, že si vezme oboje. Já to řeším jen tou prevencí, prostě kde si nejsem jistá hygienickým zázemím, tak tam ani nelezu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
5.3.12 16:52

Kup si Tonic, zužuje cévy a zmenšuje tím krvácení. Tu dvoulitrovku jsem pila dva dny a třetí den jsem MS už skoro neměla. Doporučoval to doktor při silném krvácení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.3.12 16:58
Maky.p píše:
Kup si Tonic, zužuje cévy a zmenšuje tím krvácení. Tu dvoulitrovku jsem pila dva dny a třetí den jsem MS už skoro neměla. Doporučoval to doktor při silném krvácení ;)

Chinin?? Vždyť je to celkem slušný jed. 8o 8o Používal se i na způsobení potratů. :zed: No to bych si asi radši nechala silnou ms. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
5.3.12 17:09
1veverka píše:
Maky.p píše:
Kup si Tonic, zužuje cévy a zmenšuje tím krvácení. Tu dvoulitrovku jsem pila dva dny a třetí den jsem MS už skoro neměla. Doporučoval to doktor při silném krvácení ;)
Chinin?? Vždyť je to celkem slušný jed. 8o 8o Používal se i na způsobení potratů. :zed: No to bych si asi radši nechala silnou ms. :)

Tak v dnešním Toniku toho chininu moc není. Jasné, pro těhule není, ale ta jedna flaška za cyklus zas nijak neublíží. Chce to si o tom něco počíst, takže docela nechápu tenhle komentář. A doktor by ho přeci nedoporučil a ani by se neprodával, kdyby byl nějak extra nebezpečný. Tonik je asi tak škodlivý, jak Coca Cola a taky ji spousta lidí pije a těhule by ji moc neměly ;)

Mě Tonik zabral, tak kdo ho pijete, tak to zkuste zrovna v období MS :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.3.12 17:20
Maky.p píše:
1veverka píše:
Maky.p píše:
Chinin?? Vždyť je to celkem slušný jed. 8o 8o Používal se i na způsobení potratů. :zed: No to bych si asi radši nechala silnou ms. :)

Tak v dnešním Toniku toho chininu moc není. Jasné, pro těhule není, ale ta jedna flaška za cyklus zas nijak neublíží. Chce to si o tom něco počíst, takže docela nechápu tenhle komentář. A doktor by ho přeci nedoporučil a ani by se neprodával, kdyby byl nějak extra nebezpečný. Tonik je asi tak škodlivý, jak Coca Cola a taky ji spousta lidí pije a těhule by ji moc neměly ;)

Mě Tonik zabral, tak kdo ho pijete, tak to zkuste zrovna v období MS :palec:

No, brala jsem to spíš na sebe, pročteno mám kdeco, ale při 30 dní ms bych toho asi vypila dost a jako snažilka bych se do toho asi nepustila. Toť vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
5.3.12 17:28

Stresuje, nemuzu si dovolit zavrit se na tyden doma, bohuzel, i kdyz je to kolikrat loterie, jestli se poblinkam cestou do prace, v praci, na schuzkach, nebo zas cestou zpatky domu… Nenavidim predevsim ten den, kdy jeste MS vlastne nemam, ale uz je mi zle. Achjo :poblion: A propo… jak se ten kontryhelovy zazrak uziva? Da se i dlouhodobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 18:02

Stresuje… taky mam problemy s dennim zivotem. Rano mam strach vstat z postele, abych neuspinila koberec mezi posteli a koupelnou, jak se mi to jednou hrozne nestastne povedlo pri navsteve TCHYNE a tchana. Nastesti mame dobre vztahy… tchyne mi pomohla s odvedenim pozornosti tchana a deti a nikdo nakonec nic nevidel/nevedel. :oops: Resim to vlozkami nejvetsimi na trhu, kamaradka se mnou byla jednou na nakupu a zasla, co to kupuju. :oops: Ac nejlepsi kamaradka, nebyla jsem schopna se priznat, ze casto musim pouzivat tyhle vlozky rovnou 2, castecne je prekryt za sebou… a i tak to nestaci a neustale peru. Tampony nemuzu, okamzite me rozboli bricho. Deti uz mame dve, budu to asi muset resit ablaci delohy. Uz na to nejak nervy nemam.

• Citovat
  • Upravit
24870
5.3.12 18:22

Kacise, pozor, kontryhel podporuje růst děložní sliznice, tak aby to nebylo ještě horší ;) Obvykle se pije 2× denně šálek teplého čaje od 1DC do ovulace. Někomu ale MS prodlužuje, tak ho začíná pít až po MS :nevim: Já ho piji a bolí mě po něm hlava a nejsem jediná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
5.3.12 18:35

Maky.p
Aaaaha, diky, tak to nezni uplne jako tutovka, pac tohle peklo mam i pres HA :)A i pres to se mi MS pred par mesici samovolne natahla a zesilila, takze to by asi nebylo to prave orechove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 18:41

k anonymní

tak to jsme na tom asi stejně, jenže my bychom rádi druhé dítě, tak že to zatím řešit radikálně nepřichází v úvahu, ale fakt už jsem unavená z toho počítání a plánování všeho mimo můj cyklus…ach jo…

• Citovat
  • Upravit
24870
5.3.12 19:01

Kacise a jakou jsi měla MS před HA? Já teda HA brala přes 10 let, tak si to nepamatuji, ale při HA jsem měla MS taky moc silnou a bolestivou. Jakmile jsem HA vysadila, tak jsem ani nevěděla, že MS mám. Jj, mělo by to být naopak, ale holt jsem neměla to štěstí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí