Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Výtok je normální, může mít plno podob. Bílý, průsvitný, konzistence krému, tělového mléka, bílkový, vodnatý a já nevim jaký ještě. Pokud nemáš žádné jiné problémy, tak je to v pohodě. Bílkový většinou bývá v období ovulace, vodnatý a bílý po ní. Krémovitý převážně v těhotenství.
bily vytok rikaji, ze je behem tehotenstvy normalni ![]()
ikdyz ja ho mela i normalne.
ted mam trochu strach, ze bych mohla byt neplanovane tehotna
a bily vytok mam taky, tak nevim???
já ho mám ted a jsem po ms tak že nic,asi podle výtoku se těhu nepozná a máš jine přiznaky?
bílkový je jako vaječný bílek, čirý a dlouze se táhne. Jinak bílý výtok je normální i mimo těhu, takže podle toho se to nepozná a příznaky na těhu jsou dost často totožné s PMS o čemž jsem se sama přesvědčila.
Ráda bych obnovila diskuzi, beru HA už druhou, první mi nesedla, protože jsem dostala ms na konci platíčka, tak mi doktor HA změnil, a teď po 5 platíčkách se mi to stalo zase, dostala jsem to 4dny před dobráním platíčka a trvalo to až do zkončení mé pravé MS. Takže cca týden. A teď mám bílý výtok (nezapáchá, nesvědí). Tak mě tak napadlo jestli nemám ovulaci. Jestli se může stát že ty prášky na mě nezabírají a mám normální MS a ovulaci, kterou bych přes HA mít neměla. Díky za vaše rady
@Anonymní píše:
Ráda bych obnovila diskuzi, beru HA už druhou, první mi nesedla, protože jsem dostala ms na konci platíčka, tak mi doktor HA změnil, a teď po 5 platíčkách se mi to stalo zase, dostala jsem to 4dny před dobráním platíčka a trvalo to až do zkončení mé pravé MS. Takže cca týden. A teď mám bílý výtok (nezapáchá, nesvědí). Tak mě tak napadlo jestli nemám ovulaci. Jestli se může stát že ty prášky na mě nezabírají a mám normální MS a ovulaci, kterou bych přes HA mít neměla. Díky za vaše rady
Bily vytok s ovulaci nesouvisi. Proste Ti ta HA nesedi a musis zkouset dalsi druhy…
Ahoj maminky
prosím Vás o radu. Plánujeme s přítelem miminko. Už přes půl roku máme nechráněný styk. Dostala jsem M a týden na to se mi dostavil bílý výtok. Jsem nafouklá, mám zácpu a jsem pořád unavená, měla jsem zvýšenou teplotu a mám podrážděnou náladu. Jelikož už mám za sebou pár neúspěšných těhotenských testů, tak si teď raději žádný nechci dělat. Navíc je na něj podle mě brzo. Chtěla jsem vás tedy poprosit o Váš názor. Moc děkuji a hezký víkend ![]()
@Anonymní píše:
Je normalni mit po menstruaci vodnaty vytok a hlen?
Jo, blizi se ti asi ovulka.
Zdravím, ozivim téma ☺ Mám to trochu složité.. Takže, 13.10 jsem dostala menstruaci.. Ale byla jsem vášnivá a 16.10 jsem na to přes měsíčky hupla
no a antikoncepci jsem si nevyzvedla, jelikož u nás měli v lékárně inventuru a o víkendu bylo zavřeno. Takže jsem si ji vyzvedla až po víkendu v pondělí 21.10..teď otázka, mohlo se zadarit? Mám hustý bílý výtok.. Jsem nafoukla, trnou mi prsa.. Je to přesně rok co jsem po samovolném potratu.. ![]()
Styk tři dny po začátku ms, těhotenství velmi nepravděpodobné.
Ahojte maminky prosím vas mám hloupí dotaz..21.3 jsem měla styk
4.3 přišla ms asi tři dny jsem měla..dnes 6 den od ms mám bilý výtok nezapacha nesvědí nic,muže to být nečeho náznak?nebo jen tak nic?naké zkušenosti?děkuju