Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, taky jsem měla docela dlouho bouličku… Ale teď (4 měsíce po) už je pryč… a jeden steh mi povolil, takže ta jizva vypadala fakt divně.. Pět měsíců už je na hojení docela dlouho, asi bych k Dr. zašla… Co kontrola po šestinedělí? Zdálo se to Dr. ok?
Po šestinedělí to bylo ještě hrozně rozbolavělý, takže si myslím, že se to ani poznat nedalo.
![]()
Já měla bouličku ještě v šestinedělí, tak jsem ji zmáčkla, ona praskla a vytekhl hnis i se stehem. Pak to bylo ok. Myslíš, že je to něčeho plné ta boulička? Pak záleží na tom, jaký si rejpal, zda by jsi tou zkusila zmáčkout pokud tam něco je ![]()
Já být tebou,tak napíšu tady do poradny,nebo bych zavolala na gyndu.Za optání nic nedáš..Já jsem měla asi 2 měsíce 1 bouličku,ale ani nevím,jak zmizla..Možná sama praskla…fakt nevím
Ale 5 měsíců je dost dlouhá doba ![]()
tiež som to mala. Doktor kazal bouličky „žehliť“
![]()
tak zober prartnera a šup na žehlenie. ![]()
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě citlivé.
Mám pět měsíců po porodu. Nástřih, roztržení, dlouhé hojení. A dneska jsem si všimla, že mám v místě nástřihu jakoby tři bouličky. Na dotek cítím, že to není v pořádku, ale úplně to nebolí. Nevíte co to může být??? Mám si raději zajet na gyndu? (mám strach, aby mi do toho neřezal..jsem ráda, že už můžu jakž takž fungovat). Děkuji za odpovědi