Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a dělala ti dr. výtěry? Je to zánět, bakterie, apod.? Od toho bych se odpíchla.
Já mám výtok denně od doby, co jsem dostala první menstruaci. Někdy čirý, někdy bíle zbarvený, nezapáchající, někdy je ho trochu, jindy půl lžičky naráz. Do práce, ven apod. nosím slipovky, doma jen spodní prádlo.
Konzultovala jsem to s gynekologem, při opakovaných výtěrech nic nenašel a říkal, že je výtok a výtok, někdo ho holt má a není to škodlivé ani nebezepčné. Takže to už neřeším a žiju s tím, je to nepohodlné, chlap o tom ví, před sexem je holt důkladná hygiena. Nenadělám nic ![]()
Anonymní píše:
Já mám výtok denně od doby, co jsem dostala první menstruaci. Někdy čirý, někdy bíle zbarvený, nezapáchající, někdy je ho trochu, jindy půl lžičky naráz. Do práce, ven apod. nosím slipovky, doma jen spodní prádlo.
Konzultovala jsem to s gynekologem, při opakovaných výtěrech nic nenašel a říkal, že je výtok a výtok, někdo ho holt má a není to škodlivé ani nebezepčné. Takže to už neřeším a žiju s tím, je to nepohodlné, chlap o tom ví, před sexem je holt důkladná hygiena. Nenadělám nic
Jojo, stěry mě dělala a nenašla nic. U mě to právě že zapáchá
i dr. se divila, že až tak moc. Takže je to šílené. Ve sprše se důkladně umyju, vylezu ven a za 3 min můžu jít znovu ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Jojo, stěry mě dělala a nenašla nic. U mě to právě že zapáchá
Konzultovala jsem to s gynekologem, při opakovaných výtěrech nic nenašel a říkal, že je výtok a výtok, někdo ho holt má a není to škodlivé ani nebezepčné. Takže to už neřeším a žiju s tím, je to nepohodlné, chlap o tom ví, před sexem je holt důkladná hygiena. Nenadělám nici dr. se divila, že až tak moc. Takže je to šílené. Ve sprše se důkladně umyju, vylezu ven a za 3 min můžu jít znovu
aha, tak u mě to opravdu nijak nepáchne ![]()
jestli se nemyješ až moc, mě dr. říkal, že přehnaná hygiena může tyto problémy také způsobovat, nebo je hodně přiživit. Když nepoužívám intimní mýdlo je to lepší, což je divné, pouze se oholím běžným, jinak myji čistou vodou. Trpěla jsem na to jako ty, příšerný zápach, jako rybina, teď úplně super, za nějakých 20 měsíců se mi vrátil 2× cca na 3 dny. Jo, pokud máš tyto problémy a spíte spolu s manželem bez ochrany, tak to nevyléčíš, můžete si to předávat do nekonečna ![]()
Tak čím tě léčila a hlavně na co, když jsi na stěrech nic neměla??
kuličky tipuju na boraxové globule?
Ale polykat prášky, když ve stěrech nic není, to mi přijde trochu divné.
Kyselím mycím gelem se myješ? Já trpím na kvasinky, jakmile si umeju frndu sprcháčem, tak je mám jistý ![]()
Zkusila bych být s tím mytím méně horlivá, spíš jen opravdu oplachovat třeba několikrát denně, ale jen vlažnou vodou.
A zkusila bych pít kontryhel, dva šálky denně, jestli to třeba není nějaké mikroskopické špinění, které se tam rozkládá, ten kontryhel je taková ženská bylinka a rovná cyklus, tak by mohla pomoct i případně na toto.
na výtok nestačí jen globule, nebo léky, je třeba změnit životosprávu,protože všechno souvisí se střevama. Je to dlouhodobý boj, zkus si najít nějakou kvasinkovou dietu, na netu je jich bezpočet
držím palečky ať se brzy dáš do pořádku
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonymitu
Mám rok od porodu a stále mě trápí výtoky
je to strašný, nepříjemný, bojím se i mít s manželem sex, aby si něčeho nevšimnul 
S každým výtokem jsem šla k dr., pokaždé mě napsala takové kuličky na zavádění a bylo to OK, naposled mě dala silnější kuličky a k tomu ještě tabletky na polykání a říkala,že už to bude dobrý. Ale zase to mám

Poradíte někdo, je to snad normální
nebo já už nevím..