Problém s látkovými vložkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
11.3.12 16:41
Anonymní píše:
Co pouzivate za mydla a praci prasky moc by me to zajimalo??Jsem pro bio produkty,ale asi jeste neznam vsechno :nevim:
Jedine latkove :pankac: :pankac: :pankac:

Třeba Amway je dobře odbouratelné, ale každý nemusí souhlasit s jejich firemní strategií a tak. Já používám a jsem spokojená.

Jdu mrknout na ty látkové intimky. Než vložky mě láká kalíšek, ale až po druhém porodu asi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
11.3.12 19:52
Anonymní píše:
Co pouzivate za mydla a praci prasky moc by me to zajimalo??Jsem pro bio produkty,ale asi jeste neznam vsechno :nevim:
Jedine latkove :pankac: :pankac: :pankac:

tak já že peru látkové plenky, tak to hodně i prostřídávám… mám ráda i mýdlové ořechy (co byl teď test, že neperou, s tím dost nesouhlasím, jelikož na všech balení je napsaný, že na skvrny se používá v kombinaci se solí na skvrny a né jak to testovali :zed: - schválně jsem si koupila i vítězu testu Denkmit a pere mi to úplně stejně :lol: ), občas k dezinfekci používám Miofresh, dost jsem byla spokojená s MioCare, ale ten je přeci jen dost drahý a teď mám tohle http://www.plenkarna.cz/…Tiny-Bubbles a taky velká spokojenost :palec:
Když potřebuju aviváž, tak používám máchadlo Permon.
A na skvrny citrusové mýdlo od Imse Vimse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.12 12:44

katka

Tak me napada,proc nevyzkousis Makyno ty jednorazove??Vzdyt nejsou tak spatne a ja si myslim,ze za pokus nic nedas :nevim: :nevim:
pokud i presto budes mit problemy,pak je to zrejme jidlem jak uz tady holky psaly??

• Citovat
  • Upravit
12
12.3.12 21:22

Ahoj tak jsem dnes dostala MS no a mám doma nakoupené jednorázové vložky. Tak to zkusím jestli to fakt pomůže asi u nich zůstanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.12 21:29

neprihlasena vera

No to nedelej,ja nevim,ale takhle rychle zmenit nazor jen kvuli doktorovi???Ja jsem doktora nepotrebovala ani u porodu,rodila jsem doma a to by tak hralo,aby mi vnucoval vlozky(hnusky) :roll: :roll: :roll:
Hale zkus jeste vydrzet u latkovych -jedine latkovy jsou luxus :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.12 21:32

No ja nevim co je tohle za nazor,pokud uz se rozhodla pro normalni vlozky,tak by sem ji to nevnucovala-no jo typicky porody doma atd…to uz zname
Makyno vydrz u jednorazovek,alespon je zkus-je to lepsi :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
101710
12.3.12 21:42
Anonymní píše:
No ja nevim co je tohle za nazor,pokud uz se rozhodla pro normalni vlozky,tak by sem ji to nevnucovala-no jo typicky porody doma atd…to uz zname
Makyno vydrz u jednorazovek,alespon je zkus-je to lepsi :kytka: :kytka: :kytka:

Jo, takže na začátku příspěvku někoho odsuzuješ za to, že vnucuje svůj názor a na dalším řádku uděláš to samé :lol: opravdu logika… jo a ještě se pod to ani neumíš podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.12 21:57

Kde na zacatku prispevku??ja jsem tu poprve 8o Asi je tady vice anonymnich..
Muj nazor je,ze at se rozhodne jak chce,ale doktora by jsem radeji poslechla,treba k ni ty latkovky nepasuji.Jsou i lide co maji alergie na jisty druh latky :nevim: :nevim: Z ceho jsou ty latkove vlozky z jakeho materialu???

• Citovat
  • Upravit
101710
12.3.12 22:12

Z různých, nejčastěji 100% bavlna nebo bambus a jelikož je šijí ty samé firmy jako látkové plínky, tak to má atest pro děti do 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí