Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Co pouzivate za mydla a praci prasky moc by me to zajimalo??Jsem pro bio produkty,ale asi jeste neznam vsechno
Jedine latkove![]()
![]()
Třeba Amway je dobře odbouratelné, ale každý nemusí souhlasit s jejich firemní strategií a tak. Já používám a jsem spokojená.
Jdu mrknout na ty látkové intimky. Než vložky mě láká kalíšek, ale až po druhém porodu asi. ![]()
Anonymní píše:
Co pouzivate za mydla a praci prasky moc by me to zajimalo??Jsem pro bio produkty,ale asi jeste neznam vsechno
Jedine latkove![]()
![]()
tak já že peru látkové plenky, tak to hodně i prostřídávám… mám ráda i mýdlové ořechy (co byl teď test, že neperou, s tím dost nesouhlasím, jelikož na všech balení je napsaný, že na skvrny se používá v kombinaci se solí na skvrny a né jak to testovali
- schválně jsem si koupila i vítězu testu Denkmit a pere mi to úplně stejně
), občas k dezinfekci používám Miofresh, dost jsem byla spokojená s MioCare, ale ten je přeci jen dost drahý a teď mám tohle http://www.plenkarna.cz/…Tiny-Bubbles a taky velká spokojenost ![]()
Když potřebuju aviváž, tak používám máchadlo Permon.
A na skvrny citrusové mýdlo od Imse Vimse.
Tak me napada,proc nevyzkousis Makyno ty jednorazove??Vzdyt nejsou tak spatne a ja si myslim,ze za pokus nic nedas
![]()
pokud i presto budes mit problemy,pak je to zrejme jidlem jak uz tady holky psaly??
Ahoj tak jsem dnes dostala MS no a mám doma nakoupené jednorázové vložky. Tak to zkusím jestli to fakt pomůže asi u nich zůstanu ![]()
No to nedelej,ja nevim,ale takhle rychle zmenit nazor jen kvuli doktorovi???Ja jsem doktora nepotrebovala ani u porodu,rodila jsem doma a to by tak hralo,aby mi vnucoval vlozky(hnusky)
![]()
Hale zkus jeste vydrzet u latkovych -jedine latkovy jsou luxus
![]()
No ja nevim co je tohle za nazor,pokud uz se rozhodla pro normalni vlozky,tak by sem ji to nevnucovala-no jo typicky porody doma atd…to uz zname
Makyno vydrz u jednorazovek,alespon je zkus-je to lepsi
![]()
Anonymní píše:
No ja nevim co je tohle za nazor,pokud uz se rozhodla pro normalni vlozky,tak by sem ji to nevnucovala-no jo typicky porody doma atd…to uz zname
Makyno vydrz u jednorazovek,alespon je zkus-je to lepsi![]()
![]()
Jo, takže na začátku příspěvku někoho odsuzuješ za to, že vnucuje svůj názor a na dalším řádku uděláš to samé
opravdu logika… jo a ještě se pod to ani neumíš podepsat.
Kde na zacatku prispevku??ja jsem tu poprve
Asi je tady vice anonymnich..
Muj nazor je,ze at se rozhodne jak chce,ale doktora by jsem radeji poslechla,treba k ni ty latkovky nepasuji.Jsou i lide co maji alergie na jisty druh latky
Z ceho jsou ty latkove vlozky z jakeho materialu???
Z různých, nejčastěji 100% bavlna nebo bambus a jelikož je šijí ty samé firmy jako látkové plínky, tak to má atest pro děti do 3 let.