Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, rada bych se zeptala na Vase nazory ci zkusenosti, nechci zadne lekarske verdikty, k lekari jdu pristi tyden, zajimaji me jen zkusenosti.
Asi pred dvema mesici se mi na pipce, kousek od trisla udala boulucka, cekala jsem ze se z toho vyklube bedar, ale nic. Neboli, neni cervena, nehnisa, na omak tvrda, nevite co by to mohlo byt?
To může být tuková bulka. Mám v tříslech. Taková mala kulička, nebolestivá, jasně ohraničená
Dá se to odstranit pokud ti vadí ale nebezpečné to není vůbec.
Také jsem měla, ale boulička zmizela sama, jen tuk. Původně jsem myslela, že to bude vředík, občas se mi stává, ale tato byla dlouho, skoro měsíc, a pak zmizla.
Mohla by to být Bartholinská žláza, měla jsem jí několikrát, je to zánět. Třikrát jsem tam měla hnis, nepředstavitelná bolest, z toho dvakrát v nemocnici na zákroku, jednou praskla sama. Počtvrté jsem měla znova bouličku, ale plnou krve, měla jsem jí tak dva měsíce, nemohla jsem na zákrok kvůli probíhajícímu IVF a sama praskla nakonec, tenkrát nebolela. Jinak nevím, kde přesně bouličku máš, ale Bartholinka je přímo u poševního vchodu, abych tě zbytečně neplašila.
@bibianka píše:
Ahoj, rada bych se zeptala na Vase nazory ci zkusenosti, nechci zadne lekarske verdikty, k lekari jdu pristi tyden, zajimaji me jen zkusenosti.
Asi pred dvema mesici se mi na pipce, kousek od trisla udala boulucka, cekala jsem ze se z toho vyklube bedar, ale nic. Neboli, neni cervena, nehnisa, na omak tvrda, nevite co by to mohlo byt?
kousek od třísla? klidně i uzlina… ale těžko říct ![]()
Dobrý den chci se zeptat..na pipce se mí udělali tři bouličky neboli to ale strašně to svedi nevíte co by to mohlo být? popripadne co by pomohlo
Nechci to nejak řešit přes doktora ![]()