Nepravidelná menstruace - co pomohlo?

109
15.9.16 08:13

Nepravidelná menstruace - co pomohlo?

Ahoj holky,

chtěla bych se Vás zeptat, co Vám opravdu pomohlo na nepravidelnou menstruaci? Nemám tu nepravidelnost nijak tragickou - cca 1-2 dny, ale i tak bych se ráda poradila, čím bych to mohla upravit…

Piju kontryhel cca 2 měsíce. První měsíc co jsem začala pít přišla ms přesně po 28 dnech. Teď po druhém měsíci pití už zase až po 30 dnes :roll:

Předem díky za Vaše rady a zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
15.9.16 08:19

1-2 dny je normální a není důvod cyklus něčím rovnat. Já mám podobné výkyvy a rozhodně to za problém nepovažuji. Tělo není budík. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.9.16 08:20

2 dny sem, 2 dny tam není žádná tragédie :D Úplně přesně na den a skoro na hodinu tě upraví HA, ale to není žádná výhra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.9.16 08:21

Očekávala jsem spíš rozdíl 20 dní a víc, to už člověk fakt netuší, kdy to má očekávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
15.9.16 08:21

Gynex. Pomohl mi s nepravidelností a hlavně s bolestivostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.9.16 08:27

Já bych ten 1-2 dny asi nějak neřešila. Me 1 den taky lítá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
15.9.16 08:28

Mně teda přijde rozdíl v délce cyklu 1-2 dny jako hodně pravidelná menstruace… Když jsem četla nadpis tak jsem čekala rozsah tak 20-60 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.9.16 08:28

2 dny bych nepovažovala za problém. Mě s delší nepravidelností pomohlaa to dost dobře homeopatie, ale přímo po pohovoru z homeopatem, ne na vlastní uvážení a koupení něčeho si v lékárně.

• Citovat
  • Upravit
35438
15.9.16 08:29

Mně pomohl porod :mrgreen: ale 1, 2 dny bych rozhodně neřešila vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.9.16 08:38

Tak děkuji za uklidnění holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
15.9.16 08:40

Rozdíl v cyklech 2 dny fakt není nepravidelná menstruace ;) Na den přesné „cykly“ obvykle bývají jen při braní HA, takovýhle rozptyl je úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
15.9.16 09:21

No žena mívá rozdíl i 14 dní a pak samotný krámy taky někdy 6 dní jindy třeba 9… za dva týdny to jde probrat na gyndu, protože to mývá prý snad čím dál bolestivější. Prý jak kdyby rodila každej měsíc (snad proto, že porod měla naopak relativně rychlí a pohodový)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
15.9.16 10:31

Já vždy 4 dny před příchodem menstruace piju 2krát denně heřmánkovej čaj a opravdu ta menstruace přichází tak jak má :srdce: (Heřmánkovej čaj je dobrý na vyvolání opožděné menstruace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.19 12:54

ahoj, už začínám být zoufalá. Loni v dubnu jsem vysadila HA, od té doby jsem ms pět měsíců neměla, pak začal být cyklus cca 35 +-, tak jsem začala jásat… Bohužel předčasně, na konci listopadu jsem měla ms pouze 3 dny, ale po 35 dnech, velmi slabou, nyní jsem „to dostala“ až teď, ale jen špinění, o ms nemůže být řeč… Zkoušela jsem gynex, kontryhel, dnes jsem objednala isonitol… Doktor do mě nechce další hormony po HA cpát, s čímž souhlasím, ale fakt je to na palici, že už to jde zase do kopru :roll: Co pomohlo vám? anonym - zdravotní stav

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa