Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě dodám, že před každou ms mě týden předem bolí břicho. Teď mě krom té ovulace nebolelo a nebolí do teď…
Tou ovulací jsi si jistá? udělej ještě jeden test, popřípadě pak čekat jestli ms nepřijde…jinak bych šla tak za 14dní k dr.na vyvolávačku..
@Bobby No vlastně si tou ovulací jistá nejsem, tu netestuju, ale usoudila jsem, že to byla ona. Přesně v půlce cyklu začaly bolesti jako na ms a trvalo to týden.
@Anonymní píše:
@Bobby No vlastně si tou ovulací jistá nejsem, tu netestuju, ale usoudila jsem, že to byla ona. Přesně v půlce cyklu začaly bolesti jako na ms a trvalo to týden.
mohla to být ovu, ale taky nemusela..máš ms pravidelnou? nejsi třeba po vysazení HA?
@Bobby Vysazenou antikoncepci mám už 4 měsíce a hned od vysazení ms pravidelná, po 28 až 29 dnech, trvá 5 dní. Brala jsem antiko jen tři měsíce, měla jsem při ní šílený migrény, tak jsem nechtěla tělo trápit. Myslíš, že když byly po vysazení ty tři cykly v pohodě, že až teď ten čtvrtý může být problém?
Klidně může nastat problém později..tělo je zmatené…mě taky dřív po vysazení párkrát přišla ms přesně za 28dní a jindy jsem čekala i 70 dní…no ale pokud do těch 14dní nepřijde (a nebudeš mít problémy) tak zajdi k dr ať na to mrkne…je taky možné, že jsi měla třeba problém se sliznicí a moc nenarostla-proto bylo jen špinění…variant je víc
@Bobby To bych radši to těhotenství
každopádně děkuju! zítra, nebo v pátek ráno udělám test a kdyžtak se objednám.
To může být miminko z kapičky lásky.
Zkusila bych jeste jeden test a ráno. Pokud by byl negativní, šla bych příští týden k doktorovi. Prohlédne tě, budeš vědět.
Ahoj holky, v 4.9. jsem měla dostat ms. Místo toho jsem už den před tím začala hnědě špinit, úplně bez krve a strašně malé množství, jen na papíru po wc a ne vždy. trvalo to 3 dny, včera a dnes už úplně bez špinění. Při ovulaci mě hrozně bolelo břicho a taky dlouho, asi týden, není to u mě obvyklé a já přemýšlím, jestli to má souvislost. Nechci hned letět k doktorovi, aby na mě nekoukal jako na hysterku. S přítelem se chráníme se kondomem, ale nasazujeme ho až těsně před vrcholem, mimi by nám nevadilo. Dělala jsem test teda jenom jednou a to z odpolední moči v pondělí. Jinak těh. příznaky nemám…možná kdybych se hodně pozorovala, něco by se našlo. Myslíte, že má cenu ještě testovat? Nebo rovnou k dr. na vyvolávačku?