Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jedině policie, tam ti poradí.. Popřípadě možná ještě nějaká linka bezpečí, či tak…
Jdi okamžitě na gyn a řekni to tam..vůbec nebudeš vypadat jako deb…l ![]()
Tak já bych na gyndu a policii zašla a vše nahlásila. Ale nejdřív bych si nechala vyměnit zámky a exmanžela dovnitř nepouštěla. Jako pochopím, že se to stalo jednou, ale po několikáté ![]()
Hrůza. Policajti, okamžitě, teď hned. Drž se.
PS: Jak k tobě přišel? Jak se dostal do bytu?
@fikovka
Ano, na policii chci jít a oni mě pošlou na vyšetření do nemocnice ale jak jsem psala - jsem poslední dobou celkem „vlhká“ tak tam nebyl problém a jak se hnusně říká „vklouzl tam bez problémů“ jen mě bolí celý spodek.
@Anonymní píše:
@fikovka
Ano, na policii chci jít a oni mě pošlou na vyšetření do nemocnice ale jak jsem psala - jsem poslední dobou celkem „vlhká“ tak tam nebyl problém a jak se hnusně říká „vklouzl tam bez problémů“ jen mě bolí celý spodek.
Je úplně jedno jak tam vklouzl, znásilnil tě?.. Ano, tak jdi a nečekej..
@Andy27
už jsem byla u svého gynekologa a ten mě ani neprohlídl a řekl, že musim jít rovnou na PČR a tam mi dají papír do nemocnice na vyšetření.
ale bojim se jak teču, že prostě na gyndě nic neuvidí a já budu za blbku co si to vymyslela.
@Stánina
Bohužel má klíče, syn mě jednou zamknul doma a nechtěl mě odemknout proto jsem mu dala náhradní
Chápeš, že je úplně jedno, jak to měl „snadné“?.. Prostě jdi na policii, oni tě s papírem pošlou do špitálu, tam tě vyšetří, řeknou ano, měla styk - když tě bolí spodek, tak oni poznají, že je něco rozdrážděné, namožené apod, papír ti potvrdí a ty vyměň zámky…
@Anonymní píše:
@Andy27
už jsem byla u svého gynekologa a ten mě ani neprohlídl a řekl, že musim jít rovnou na PČR a tam mi dají papír do nemocnice na vyšetření.
ale bojim se jak teču, že prostě na gyndě nic neuvidí a já budu za blbku co si to vymyslela.
@Stánina Bohužel má klíče, syn mě jednou zamknul doma a nechtěl mě odemknout proto jsem mu dala náhradní
Běž na Policii a okamžitě si vyměň zámek..A neboj se, nebudeš za deb.ila..Toto nesmí nikomu projít..
Nestracaj tu cas na diskusie a chod na policiu. Minimalne sa nalaka a da ti pokoj, ak ma trochu rozumu nebude to viac riskovat. A zamok vymen, to nemas nikoho ineho komu mozes zverit kluc?
To, že nemáš vnitřní poranění snad ještě neznamená, že se to nestalo, ne? Tak se neboj a jdi, znásilnění je znásilnění, jak řekneš ne…
Na druhou stranu je fakt, že bez dalších důkazů to nebude úplně jednoduché, např. mě někdo znásilnit, tak (nejspíš) budu pomlácená všude okolo, protože se prostě a jednoduše budu bránit jako lev. Ty ses nebránila? Né že bych ti nevěřila, ale počítej, že tenhle dotaz někdo položí, tak aby si byla připravená ![]()
Jinak dát náhradní klíče chlapovi, co mě (opakovaně) znásilnil, to je taky těžký
Proč nemá náhradní klíč třeba sousedka?
Nechce se mi sypat sůl do živého, ale ženská, přemýšlej…
Takže policie, vyšetření, výměna zámků a pro jistotu kasr do kabelky a pod polštář
Tohle mu nemůže projít…
Příspěvek upraven 07.09.16 v 11:13
Ahoj holky, mám dotaz a budu vděčná za každou odpoběď.
Udělal to už po několikáté a chtěla bych se zeptat jak se to řeší, nebo co dal. 
Nechci být pak na policii za debila který si to vymýšlí 
Dneska přišel ke mě exmanžel a bohužel mě znásilnil
Protože sice nepoužil kondom ale já prostě „teču“ tak u doktora nebude vidět žádné poranění ani nic jiného. Jen mě ten spodek prostě bolí celý
Prosim o zachování anonymu, děkuji