Exmanžel mě znásilnil

Anonymní
7.9.16 10:47

Exmanžel mě znásilnil

Ahoj holky, mám dotaz a budu vděčná za každou odpoběď.
Dneska přišel ke mě exmanžel a bohužel mě znásilnil :,( Udělal to už po několikáté a chtěla bych se zeptat jak se to řeší, nebo co dal. :,(
Protože sice nepoužil kondom ale já prostě „teču“ tak u doktora nebude vidět žádné poranění ani nic jiného. Jen mě ten spodek prostě bolí celý :-( Nechci být pak na policii za debila který si to vymýšlí :,(

Prosim o zachování anonymu, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
520
7.9.16 10:53

Jedině policie, tam ti poradí.. Popřípadě možná ještě nějaká linka bezpečí, či tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.9.16 10:55

Jdi okamžitě na gyn a řekni to tam..vůbec nebudeš vypadat jako deb…l :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495

Tak já bych na gyndu a policii zašla a vše nahlásila. Ale nejdřív bych si nechala vyměnit zámky a exmanžela dovnitř nepouštěla. Jako pochopím, že se to stalo jednou, ale po několikáté :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

Ano a pak na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.9.16 10:56

Určitě policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.16 10:56

Hrůza. Policajti, okamžitě, teď hned. Drž se.
PS: Jak k tobě přišel? Jak se dostal do bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.16 10:57

@fikovka
Ano, na policii chci jít a oni mě pošlou na vyšetření do nemocnice ale jak jsem psala - jsem poslední dobou celkem „vlhká“ tak tam nebyl problém a jak se hnusně říká „vklouzl tam bez problémů“ jen mě bolí celý spodek.

• Citovat
  • Upravit
520
7.9.16 10:59
@Anonymní píše:
@fikovka
Ano, na policii chci jít a oni mě pošlou na vyšetření do nemocnice ale jak jsem psala - jsem poslední dobou celkem „vlhká“ tak tam nebyl problém a jak se hnusně říká „vklouzl tam bez problémů“ jen mě bolí celý spodek.

Je úplně jedno jak tam vklouzl, znásilnil tě?.. Ano, tak jdi a nečekej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.16 11:00

@Andy27
už jsem byla u svého gynekologa a ten mě ani neprohlídl a řekl, že musim jít rovnou na PČR a tam mi dají papír do nemocnice na vyšetření.
ale bojim se jak teču, že prostě na gyndě nic neuvidí a já budu za blbku co si to vymyslela.
@Stánina
Bohužel má klíče, syn mě jednou zamknul doma a nechtěl mě odemknout proto jsem mu dala náhradní

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
7.9.16 11:04

Chápeš, že je úplně jedno, jak to měl „snadné“?.. Prostě jdi na policii, oni tě s papírem pošlou do špitálu, tam tě vyšetří, řeknou ano, měla styk - když tě bolí spodek, tak oni poznají, že je něco rozdrážděné, namožené apod, papír ti potvrdí a ty vyměň zámky…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
7.9.16 11:04
@Anonymní píše:
@Andy27
už jsem byla u svého gynekologa a ten mě ani neprohlídl a řekl, že musim jít rovnou na PČR a tam mi dají papír do nemocnice na vyšetření.
ale bojim se jak teču, že prostě na gyndě nic neuvidí a já budu za blbku co si to vymyslela.
@Stánina Bohužel má klíče, syn mě jednou zamknul doma a nechtěl mě odemknout proto jsem mu dala náhradní

Běž na Policii a okamžitě si vyměň zámek..A neboj se, nebudeš za deb.ila..Toto nesmí nikomu projít..

• Citovat
  • Upravit
2337
7.9.16 11:06

Nestracaj tu cas na diskusie a chod na policiu. Minimalne sa nalaka a da ti pokoj, ak ma trochu rozumu nebude to viac riskovat. A zamok vymen, to nemas nikoho ineho komu mozes zverit kluc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.9.16 11:07

Policie! Hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
7.9.16 11:09

To, že nemáš vnitřní poranění snad ještě neznamená, že se to nestalo, ne? Tak se neboj a jdi, znásilnění je znásilnění, jak řekneš ne…
Na druhou stranu je fakt, že bez dalších důkazů to nebude úplně jednoduché, např. mě někdo znásilnit, tak (nejspíš) budu pomlácená všude okolo, protože se prostě a jednoduše budu bránit jako lev. Ty ses nebránila? Né že bych ti nevěřila, ale počítej, že tenhle dotaz někdo položí, tak aby si byla připravená :hug:

Jinak dát náhradní klíče chlapovi, co mě (opakovaně) znásilnil, to je taky těžký :think: Proč nemá náhradní klíč třeba sousedka?
Nechce se mi sypat sůl do živého, ale ženská, přemýšlej…
Takže policie, vyšetření, výměna zámků a pro jistotu kasr do kabelky a pod polštář ;) Tohle mu nemůže projít…

Příspěvek upraven 07.09.16 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria