Boulička za uchem u 18m dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.22 20:54

Boulička za uchem u 18m dítěte

Holky, teď jsem při mytí vlásku objevila malé boulicku za uchem(cca 5cm od ouška, ve vláskách)asi uzlina…velikost většího hrasku, na pohmat ji to neboli.Ale ja úplně plasim!!!Zitra u nás pediatricka neordinuje…:(((co myslite, holky? pockat do pondeli???je to naše první dítě a ja jsem v takových situacích úplně bezradna! dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35323
23.6.22 21:39

A co bys chtela delat? Ma zvetsenou uzlinu, proc proboha panikaris a jsi bezradna? Zase splaskne, jen dela to, na co je mame. Nikam nechod a uklidni se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
23.6.22 21:45

Já jsem naopak taková bezstarostná. Nejpravděpodobněji bych si řekla, že dítě asi štipnul komár, nebo tak. Asi bych to řešila, až pokud by to nezmizelo. O uzlinách totiž nemám ani ponětí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
23.6.22 22:00

Může to být třeba tuková boulička, která zmizí. Určitě to nic nebude. :)
Však počkej až bude lékařka ordinovat, když jí to nebolí a zavolej pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.6.22 22:36

Dekuji, holky…moc. Ja si prave na první dobrou myslela, ze je to od komára ale asi ne.Je to i “lehce”měkké. Řekla bych opravdu uzlinka. V rodině manžela byla leukémie u dítěte, tak mě to vylekalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
23.6.22 23:20
@ToDe píše:
Dekuji, holky…moc. Ja si prave na první dobrou myslela, ze je to od komára ale asi ne.Je to i “lehce”měkké. Řekla bych opravdu uzlinka. V rodině manžela byla leukémie u dítěte, tak mě to vylekalo.

A ta se jako projevuje zvetsenymi uzlinami, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí