Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A co bys chtela delat? Ma zvetsenou uzlinu, proc proboha panikaris a jsi bezradna? Zase splaskne, jen dela to, na co je mame. Nikam nechod a uklidni se.
Já jsem naopak taková bezstarostná. Nejpravděpodobněji bych si řekla, že dítě asi štipnul komár, nebo tak. Asi bych to řešila, až pokud by to nezmizelo. O uzlinách totiž nemám ani ponětí. ![]()
Může to být třeba tuková boulička, která zmizí. Určitě to nic nebude. ![]()
Však počkej až bude lékařka ordinovat, když jí to nebolí a zavolej pak.
Dekuji, holky…moc. Ja si prave na první dobrou myslela, ze je to od komára ale asi ne.Je to i “lehce”měkké. Řekla bych opravdu uzlinka. V rodině manžela byla leukémie u dítěte, tak mě to vylekalo.
@ToDe píše:
Dekuji, holky…moc. Ja si prave na první dobrou myslela, ze je to od komára ale asi ne.Je to i “lehce”měkké. Řekla bych opravdu uzlinka. V rodině manžela byla leukémie u dítěte, tak mě to vylekalo.
A ta se jako projevuje zvetsenymi uzlinami, jo?
Holky, teď jsem při mytí vlásku objevila malé boulicku za uchem(cca 5cm od ouška, ve vláskách)asi uzlina…velikost většího hrasku, na pohmat ji to neboli.Ale ja úplně plasim!!!Zitra u nás pediatricka neordinuje…:(((co myslite, holky? pockat do pondeli???je to naše první dítě a ja jsem v takových situacích úplně bezradna! dekuji