Bowling v rodinném domě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1017
27.9.14 19:15

Bowling v rodinném domě

Bowlingová dráha doma - měly byste zájem? Prve mě to nějak nenapadlo a když s tím partner přišel, smetla jsem to s tím, že je to blbost. Ale čím déle nad tím přemýšlím, tím více se mi to začíná líbit. Budeme stavět domek, příští týden máme další schůzku s architektem. Na bowling chodíme - když se časově povede - každý týden. Prostor není problém, pozemek je velký dostatečně, hra nás baví. Jaké vidíte klady a zápory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30399
27.9.14 19:23

Tak jestli nevíte, kam s penězi, proč ne? Dráhy, podavače, servis, vybavení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
27.9.14 19:26

@H8N2O4S Výhody jsou asi jasné, máš to hned při ruce a můžeš hrát kdykoli, je to dobrá zábava pro návštěvy.
Jako nevýhodu bych viděla kromě potřeby značných financí, pokud to má být kvalitní dráha, hlavně to, že se to může přejíst a nebude vás to bavit.
Jako další nevýhoda by mohla spočívat v tom, že takhle si pravidelně někam vyjdete, je to taková zároveň trochu společenská akce, s bowlingem doma nikam nevyrazíte.

Jinak je to ale hodně originální ;).

• Citovat
  • Upravit
1017
27.9.14 19:29
@Meha píše:
@H8N2O4S Výhody jsou asi jasné, máš to hned při ruce a můžeš hrát kdykoli, je to dobrá zábava pro návštěvy.
Jako nevýhodu bych viděla kromě potřeby značných financí, pokud to má být kvalitní dráha, hlavně to, že se to může přejíst a nebude vás to bavit.
Jako další nevýhoda by mohla spočívat v tom, že takhle si pravidelně někam vyjdete, je to taková zároveň trochu společenská akce, s bowlingem doma nikam nevyrazíte.Jinak je to ale hodně originální ;).

No máme naprosto stejné uvažování - taktéž mám jistou obavu, že už to nebude takové fajn, jako když v pátek vyjdeme na dvě hodiny pryč. Naštěstí máme společných rodinných aktivit vícero, takže nejsem omezeni pouze na hru bowlingu. Jinak hrát chodíme už přes tři roky, takže pokud se budeme udržovat v našem zajetém harmonogramu a nebudeme tam denně tři hodiny, tak přejedení snad nehrozí, doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
27.9.14 19:30

Ze sve zkusenosti (ne primo s bowlingem, ale jinem sportem) muzu rict, ze se nam to doma dost rychle omrzelo. Na prilezitostny trening dobry, ale jinak to chce chodit hrat ven. Doma je prilis rozptylujicich veci. Takze vzhled domu bych tomu nepodrizovala, pokud by se jednalo treba o posilovnu, ktera se po omrzeni prestavi na mistnost jineho ucelu, tak to proc ne. Samozrejme pokud by jste byli nejaci profihraci trenujici 5× tydne, tak to by bylo take jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.9.14 19:32
@Cuddy píše:
Ze sve zkusenosti (ne primo s bowlingem, ale jinem sportem) muzu rict, ze se nam to doma dost rychle omrzelo. Na prilezitostny trening dobry, ale jinak to chce chodit hrat ven. Doma je prilis rozptylujicich veci. Takze vzhled domu bych tomu nepodrizovala, pokud by se jednalo treba o posilovnu, ktera se po omrzeni prestavi na mistnost jineho ucelu, tak to proc ne. Samozrejme pokud by jste byli nejaci profihraci trenujici 5× tydne, tak to by bylo take jine.

A můžu se zeptat, o jaký sport šlo u vás? Dráha je dlouhá, dům by tomu samozřejmě přizpůsoben být musel, a to dost podstatně… Ach jo, nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
27.9.14 19:34

@H8N2O4S Minigolf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.9.14 19:35
@Cuddy píše:
@H8N2O4S Minigolf.

Tak to muselo zabrat taktéž podstatně dost místa, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
27.9.14 19:35

@H8N2O4S Tak pokud se neobáváš, že se zašijete doma a máte stále další aktivity, které spolu podnikáte, navíc vás bowling hodně baví, tak do toho jděte. Třeba se zlepšíte tak, že budete hrát nějakou soutěž či se účastnit turnajů;-).
A pokud byste se toho nabažili, tak s tím můžete podnikat, pronajímat :D. Určitě si u toho udělejte bar ;).

Až to budete mít hotové, tak se přijedu podívat 8) :mrgreen:. Bowling u někoho doma jsem ještě neviděla a vůbec by mě to nenapadlo, ale pokud nejsou problém peníze ani pozemek a architekt to nějak vkusně do domu implementuje, tak proč ne :kytka:.

Ještě mě napadá, že byste tam mohli udělat fotbálek, šipky, kulečník - takové hrací „doupě“. Ale to už by bylo asi moc :).

• Citovat
  • Upravit
30913
27.9.14 19:40

@H8N2O4S Jen to ovlivnilo zahradu. Ale proste doma nas od toho stale neco odvadi, i kdyz na zacatku to bylo opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.9.14 19:42
@Meha píše:
@H8N2O4S Tak pokud se neobáváš, že se zašijete doma a máte stále další aktivity, které spolu podnikáte, navíc vás bowling hodně baví, tak do toho jděte. Třeba se zlepšíte tak, že budete hrát nějakou soutěž či se účastnit turnajů;-).
A pokud byste se toho nabažili, tak s tím můžete podnikat, pronajímat :D. Určitě si u toho udělejte bar ;).

Až to budete mít hotové, tak se přijedu podívat 8) :mrgreen:. Bowling u někoho doma jsem ještě neviděla a vůbec by mě to nenapadlo, ale pokud nejsou problém peníze ani pozemek a architekt to nějak vkusně do domu implementuje, tak proč ne :kytka:.

Ještě mě napadá, že byste tam mohli udělat fotbálek, šipky, kulečník - takové hrací „doupě“. Ale to už by bylo asi moc :).

Asi ano, uvidíme, jak se na to bude tvářit architekt a jestli to vůbec bude reálné. Jinak šipky a fotbálek máme už roky, aktuálně nevyužívané, ale do budoucna bude právě nějaká taková herna - pokud ne přímo ta dráha - kde toto bude. Kulečník nás nebaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
27.9.14 19:43

Podle mě zbytečné pořizovací náklady a náklady na provoz. Co od toho čekáte? Budete chodit častěji než dosud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.9.14 19:43
@Cuddy píše:
@H8N2O4S Jen to ovlivnilo zahradu. Ale proste doma nas od toho stale neco odvadi, i kdyz na zacatku to bylo opravdu super.

Rozumím. Uvidíme, třeba mě od toho odradí, třeba to nepůjde pořádně zkloubit nebo by to nevypadalo uvnitř ideálně… Fotku tu asi nikdo mít nebude, co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.9.14 19:45
@Lette píše:
Podle mě zbytečné pořizovací náklady a náklady na provoz. Co od toho čekáte? Budete chodit častěji než dosud?
Častěji asi ne, ale na té představě se mi líbí například to, že si obstarám potomstvo a nebudu muset shánět hlídání, vše uslyším přes chůvičku, můžeme si dát i nějaké to vínko a neřešit odvoz (manžel nerad jezdí taxiky, jednou měl bouračku a od té doby má blok), přátelé můžou k nám a zůstat na noc… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
27.9.14 19:49
@H8N2O4S píše: Častěji asi ne, ale na té představě se mi líbí například to, že si obstarám potomstvo a nebudu muset shánět hlídání, vše uslyším přes chůvičku, můžeme si dát i nějaké to vínko a neřešit odvoz (manžel nerad jezdí taxiky, jednou měl bouračku a od té doby má blok), přátelé můžou k nám a zůstat na noc… :nevim:

z tohohle pohledu to zní dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný